Pozitif sonuç alan arkadaslar hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza da almayı nasip etsin Rabbim İnş bizlere de nasip eder. Nesecim hiç belirtin varmıydı
inssss cnm .....
insss cnm senin bat ayin kaciydi benimki 26 cnm bana iki tane dondurulmus transfer edildi cnm
cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi
Bat transfer sanırım 3. Gün 2 adet embriyo 27 Ekim de oldu.inş haftaya keseyide görürüz,hatta ben diyorumki beklemişler bir hafta dha mı bekleyip kalp atışlarınıda inş duysak.aslına bakarsan vajınaldan bakılmasını istemiyorum artık,senelerdir o masada çok yıprandım.
. Benımde 9. Gunüm bugün ne ağrı ne göğüste bir değişiklik ne akıntı hiçbir şey yok ister istemez acaba olmadı mı diye düşünüyorum devamlı işaret belirtı arıyorum hakkımızda hayırlısı inş'sagol cnm iyi dileklerin icin darisi sizlere insss cnm oyle aman amanbi belirti yasamadim sadece kasiklarimda ara sira girip cikan agrilar ve sicak basmalari oldu suan daha cok yasiyorum o gogus agrilarini cnm
. Benımde 9. Gunüm bugün ne ağrı ne göğüste bir değişiklik ne akıntı hiçbir şey yok ister istemez acaba olmadı mı diye düşünüyorum devamlı işaret belirtı arıyorum hakkımızda hayırlısı inş'
canım öyle sıra ile okumuyoruz hepimiz adına okuyoruz Allah razı olsun okursan haber ver listemize ekleyelim Rabbim in müminin mümine duasını kabul edeceğine inanıyorum ...
cnm inan benimde ogunlerde pek gogusum agrimiyordu onun icin herkeste farkli oluyor inss hamilesindir cnm test tarihin ne zaman cnm
Cumartesı Cânim test tarihim inşallah hamileyimdir inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
27 si transfer gunu,18 ekim adet tarihim.senin ne zamandi birde beta hcg degerlerin kac kac canimtransfer degil cnm adet tarihini sormustum dr lar ona gore hesapliyor senin adet tarhin 27 ekimmi
Kizlar aranizda Bahceci Fulyaya giden varmi? Nolur yardim edin ya tedaviye basliycaz ama ben bi turlu karar veremiyorum. Memorial Bahceci arasinda kaldim. Goruslerinizi paylasirmisiniz benimle??
27 si transfer gunu,18 ekim adet tarihim.senin ne zamandi birde beta hcg degerlerin kac kac canim
Kizlar aranizda sigara kullanan var mi ben gunde 1 paket icerdim doktor sigara iveceksen tedaviyi birakirim dedi hemsire 3 u gecme defi 3u gecmiyorum ama cok zor oluyo bu defa cok yiyorum ne ilacak bilmiyorum aldim canum sigara istedikce sakiz yatiyorum agzima baska sigara kullanip tedavi icin birakan var mi
Kizlar aranizda Bahceci Fulyaya giden varmi? Nolur yardim edin ya tedaviye basliycaz ama ben bi turlu karar veremiyorum. Memorial Bahceci arasinda kaldim. Goruslerinizi paylasirmisiniz benimle??
Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
ben 15 yıllık evli pko+kronik ürtiker hastasıyım. Evliliğimin ilk 7 yılı tüp bebek öncesi tedavi süreçleri ile dolu aşılama hariç. Ürtiker nedeni ile cesaret edemediğim tüp bebeğe yaşimın 33 olması nedeniyle gözümü karartarak başlama kararı aldım ve suan uzun protokolle lucrin tedavisine başlayalı 2 gün oldu. Bizim gibi bebis isteyen tüm anne adaylarının kucaklarının dolması dileğiyle benide aranıza alır misiniz