2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Pozitif sonuç alan arkadaslar hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza da almayı nasip etsin Rabbim İnş bizlere de nasip eder. Nesecim hiç belirtin varmıydı

sagol cnm iyi dileklerin icin darisi sizlere insss cnm oyle aman amanbi belirti yasamadim sadece kasiklarimda ara sira girip cikan agrilar ve sicak basmalari oldu suan daha cok yasiyorum o gogus agrilarini cnm

insss cnm senin bat ayin kaciydi benimki 26 cnm bana iki tane dondurulmus transfer edildi cnm

cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi

Bat transfer sanırım 3. Gün 2 adet embriyo 27 Ekim de oldu.inş haftaya keseyide görürüz,hatta ben diyorumki beklemişler bir hafta dha mı bekleyip kalp atışlarınıda inş duysak.aslına bakarsan vajınaldan bakılmasını istemiyorum artık,senelerdir o masada çok yıprandım.

transfer degil cnm adet tarihini sormustum dr lar ona gore hesapliyor senin adet tarhin 27 ekimmi

sagol cnm iyi dileklerin icin darisi sizlere insss cnm oyle aman amanbi belirti yasamadim sadece kasiklarimda ara sira girip cikan agrilar ve sicak basmalari oldu suan daha cok yasiyorum o gogus agrilarini cnm
. Benımde 9. Gunüm bugün ne ağrı ne göğüste bir değişiklik ne akıntı hiçbir şey yok ister istemez acaba olmadı mı diye düşünüyorum devamlı işaret belirtı arıyorum hakkımızda hayırlısı inş'

cnm inan benimde ogunlerde pek gogusum agrimiyordu onun icin herkeste farkli oluyor inss hamilesindir cnm test tarihin ne zaman cnm

canım öyle sıra ile okumuyoruz hepimiz adına okuyoruz Allah razı olsun okursan haber ver listemize ekleyelim Rabbim in müminin mümine duasını kabul edeceğine inanıyorum ...

Hepimizin adına 1 adet Meryem Suresi okudum, Allah kabul etsin inşallah..dualarınıza beni katın arkadaşlarım ben de sizlerle aynı durumdayım ;( Allah yardımcımız olsun..

mrhaba bende İzmir Kent Hastanesinde mini tüp bebek tedavisi oluyorum. 2.denemem. 1.denemede yine mini tüp bebek yapıldı. 3 folikülden 1 tane yumurta elde edildi ve döllenme olmadı. Bu sefer 2 tane folikül var ve transfer aşamasını ben de yaşayabilirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

27 si transfer gunu,18 ekim adet tarihim.senin ne zamandi birde beta hcg degerlerin kac kac canim

benim 26 ekim adet tarihim 8 kasim transfer 18 kasimda test tarihimdi 10.gun 110 bugun 12. gun 298 cnm dr iki hafta sonraya ultroson a cagirdi senin degerlerin kacti
sen haftaya inss kalp atisinida gorursun cnm

Son düzenleme:
Arkadaslar bazi dr lar kan sulandirici igne yapiyor. Bunun icin kan testinde hangi degere bakiyorlar biliyor musunuz? Herkese bol sans. Allah yardimcimiz olsun...

Selam arkadaşlar,
Bugün opum yapıldı. Toplam 13 tane yumurta toplandı ve yarın kaç tane dölleneceği belli olacak. Biraz sancım var hala ama onun dışında iyiyim. Şimdi heyecanla yarını bekliyoruz

maalesef ben canım günde bir paket deyilde beş altı tane bir haftadırda iki bazen üç tamamen kesincede çok sıtresli ve mutsuz gibi bişey oluyo napıcam bende bilmiyorum inşallah bırakırız

Kizlar aranizda Bahceci Fulyaya giden varmi? Nolur yardim edin ya tedaviye basliycaz ama ben bi turlu karar veremiyorum. Memorial Bahceci arasinda kaldim. Goruslerinizi paylasirmisiniz benimle??

canım ben bahçeci fulyada güvenç beyin hastasıyım bende ikisi arasında kalmıştım sonra güvenç beyin bahçeciye geçtiyini duyunca bende oraya gitmeye karar verdim şu anakadarda çok menunum her şeyi enince ayrıntısına kadar araştırıyorlar habu arada güveç bey daha önce memoryaldeydi hakında hayırlısı neresi içine sinerse orayagit içine sinmesi çok önemli

Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
ben 15 yıllık evli pko+kronik ürtiker hastasıyım. Evliliğimin ilk 7 yılı tüp bebek öncesi tedavi süreçleri ile dolu aşılama hariç. Ürtiker nedeni ile cesaret edemediğim tüp bebeğe yaşimın 33 olması nedeniyle gözümü karartarak başlama kararı aldım ve suan uzun protokolle lucrin tedavisine başlayalı 2 gün oldu. Bizim gibi bebis isteyen tüm anne adaylarının kucaklarının dolması dileğiyle benide aranıza alır misiniz

Kizlar bugün transferimin 3. Günü agzimin icinde metal tadi car hicbise yiyemiyor um istifra ettim hemşire ilaclardan hormonlardan dedi buse yiyemiyorum çok agladim besin alamazsam nasil tutunacak

hoş geldin kader arkadaşım tedavin hayırlı olsun allahım seninde burdaki her kesinde dualarını duyar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…