2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ohss riski ne demek:26::26:

tüp bebek yaptırırken ohss oluşabiliyor. bu durumda tadevi iptal ediyor bazı hastalarda. yumurtalıklarda su toplaması gibi bişey sanırım. karında aşırı gerginlik ve ağrı ile nefes darlığı hissederseniz doktora söylemeniz gerekiyor ohss ihtimaline karşı..

Benim sürekli bakıldı canım e2 ve progesteron değerine. .ama her seferinde doktorum sonuçların iyi diye msj attı..yani deger aralıkları nedir kaçtır bilmiyorum sormadım da hiç

ben hepsini arşivliyorum yarın ne olur belli olmaz.. tekrar yaptırmak gerekirde doktor değiştirmeye kalkarsak bu değerler daha sonra ilaçların nekadar kullanılması gerektiği hakkında fikir verir diye.. çünkü mesela benim günde 75+75 başlandı ilaçlara sonra yetmediği görülünce 150+150 ye çıkartıldı..

tüp bebek yaptırırken ohss oluşabiliyor. bu durumda tadevi iptal ediyor bazı hastalarda. yumurtalıklarda su toplaması gibi bişey sanırım. karında aşırı gerginlik ve ağrı ile nefes darlığı hissederseniz doktora söylemeniz gerekiyor ohss ihtimaline karşı..

ben hepsini arşivliyorum yarın ne olur belli olmaz.. tekrar yaptırmak gerekirde doktor değiştirmeye kalkarsak bu değerler daha sonra ilaçların nekadar kullanılması gerektiği hakkında fikir verir diye.. çünkü mesela benim günde 75+75 başlandı ilaçlara sonra yetmediği görülünce 150+150 ye çıkartıldı..

Anlıyorum, sen de haklısın. .ben biraz daha rahattım sanırım.hakkımızda hayırlısı..insallah olması gereken degerde olur e2 degerin canım..

Anlıyorum, sen de haklısın. .ben biraz daha rahattım sanırım.hakkımızda hayırlısı..insallah olması gereken degerde olur e2 degerin canım..

sağol canım inşallah.. sonu güzel olsa keşke de bunların hepsi boş.. sadece kafa karışıklığı.. çok fazla şeyde bilmek iyi değil işte.. ben hep diyorum biraz cahil olaydık şimdiye çoktan bebeğimiz olurdu..

selam kızlarrr...

hemen listeye baktım iki hamiş daha eklenmiş :KK52::KK52::KK64::KK64: ne güzel Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.. galiba benimde perşembe yada cuma günü OPU m olacak :18::18::18: bugün belli olur nezaman olacağı. çok tırsıyorumm :18::18::18:

Canım benimde opum cuma günü.. Sen nerde yaptırıyorsun , dr un kim.. Ben izmirdeyim sanıyorum sende.. Yaş? Bide kaç yumurta gördüler usg de.. Hayırlı olsun şimdiden,. Bence herşey çook güzel olacak:)

Canım benimde opum cuma günü.. Sen nerde yaptırıyorsun , dr un kim.. Ben izmirdeyim sanıyorum sende.. Yaş? Bide kaç yumurta gördüler usg de.. Hayırlı olsun şimdiden,. Bence herşey çook güzel olacak:)

sağol canım sanada hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.. bende izmirdeyim doktorum sait yücebilgin.. özel ege tüp bebek merkezinde yaptırıyorum işlemleri.. yaşım 31.. usg de yumurta sorunumuz yok diyor ama kaç yumurta gördüğünü felan söylemedi.. sadece en büyük olan bir ikisinin boyutlarına baktı..15 mm felandı galiba büyüğü.. sen nerde yaptırıyorsun ve doktorun kim?? aynı bilgileri senden de rica edeyim:KK1:

kizlar hepinize tunaydinlar transferi olanlara hayirli ugurlu olsun inss tedavideki arkadaslarinda innnsss hersey yolunda gitsinnnnn
kızzzzlarrrr 2 gündür doğru düzgün girmiyodum ayyy hamileler gözleriniz aydınnnnnn :21::21::21::21::21::21::21: maşalllahhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başımıza çok sevindim allah tamamını erdirsin dikkat edin yatın kalkmayın sakın fazla:KK16::KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:[/QUOTE. sagol arkadasim iyi dileklerin icin inssss hepinize darisi olsun cnm

kızlar transferden sonra kaç gün yıkanmadınız merak ettim
cnm ben 6 gun yikanmadim ama tabi bu kisiye gore degisir icin nasil rahat edecekse oyle davran cnm
dondurulmuşlar için bu ay hastalanıp gel dedi doktor süreç nasıl oluyor merak ediyorum anlatırmısın ?
cnm ben 3. gun gittim estrofem folikasit bide jelle devam ediyorsun ve halada suan kullaniyorum dondurulmus tedavisi cok rahat cnm stressiz geciyor insss seninde bebisin sana sikisiki tutunsun cnm

Merka ediyorum napıcam nedicem bilmiyorum........

arkadaşım hiiiç merak etme okadar kolay bir tedaviki adetin ikinci günü ilk muayne ve transfer dışında sadece 1 kez daha kontrole gidiyosun iğne falan yok ağızdan günde bir folik asit alıyosun estrofem hapının sayısını doktor ayarlıyo içiyosun transfere 5 gün kala falan progestana başlatıyo doktor ben vajinaya fitil olarak kullanıyorum bide bu sefer bebe aspirinide içiyorum her doktorun prosedürü biraz farklı olabilsede genel olarak böyle benim ilk taze denememde hiç tutmadı ikinci dondurulmuştu tuttu ama kimyasal gebelik oldu şimdi üzüncü denememdeyim oda dondurulmuş olucak kızmetse bu sefer 2 embriyo yerleştirilecek ben dondurulmuşta gebelik şansının daha çok olduğuna inanıyorum çünkü insan pisikolojik olarakta beden olarakta daha dinlenmiş oluyo rahim rahat oluyo yumurtalıklar uyarılmadığından doğal oluyo herşey benim Allah nasip ederse bu cumartesi 13:30 da transferim gerçekleşecek şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadarda böle gider...
kısacası arkadaşım hiiiçç düşünme çok rahat bir dönem geçireceksin heryönden inşallah sonucuda güzel olur Rabbim bebeğini sana bağışlar kucağınada alırsın sevgilerimle...:))))))))

Kizlar transferim oldu 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi.3 tanede 7 ve 8 hücreli embriyom donduruldu...
Size transferimden bahsedeyim.oyle sıkışıktim ki masaya uzanamadim bile.teknisyen yardım etti.allahim o spekulum tam bir kabus tu.tansiyonum düştü resmen...
yataga aldilar beni ama sıkışık lık beni öldürdü ve 20 dk sonra mecburen sürgü istedim ve ohhhhhhhhhhh dünya varmış. ..
40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar giriyor...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....
ama ne rahatlama anlatamam :)))
Sonra anneme geldim ve yine sıkıştım...allah ım annem oturma klozete bez takalim dedi..kavga gürültü derken koy verdim yine...ayy kızlar ne utandim bugün.meger ne cisliymisim ben...şimdi yatıyorum kuzu gibi...

Kizlar transferim oldu 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi.3 tanede 7 ve 8 hücreli embriyom donduruldu...
Size transferimden bahsedeyim.oyle sıkışıktim ki masaya uzanamadim bile.teknisyen yardım etti.allahim o spekulum tam bir kabus tu.tansiyonum düştü resmen...
yataga aldilar beni ama sıkışık lık beni öldürdü ve 20 dk sonra mecburen sürgü istedim ve ohhhhhhhhhhh dünya varmış. ..
40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar giriyor...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....
Sonra anneme geldim ve yine sıkıştım...allah ım annem oturma klozete bez takalim dedi..kavga gürültü derken koy verdim yine...ayy kızlar ne utandim bugün.meger ne cisliymisim ben...şimdi yatıyorum kuzu gibi...

hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunur.. bende biraz sıkışık olayım ard arda gelir sanki hepsi bi seferde bitmiyormuş gibi :KK1:

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana, maşallah zor kısmı geride kalmış ne güzel şimdi umutlu bir bekleyiş.bize de nasip olur inşallah sorunsuz, sıkıntısız. benim de spekulum olayı en buyuk korkum :KK53:
hakkaten o kadar mı sıkışık olunuyo ben zaten normalde azcık gelse zor tutuyorum :KK43:
ama dediğin iyi fikir valla yetişkin bezi mi götürsem ki yanımda :44::KK34:

40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar ...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....

ayyy cnm baya bi macerali olmus olsun inss bebislerin sana simsiki tutunsunlar insss dondurulmuslarinin olmasi cok iyi cnm test tarihin ne zaman

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana, maşallah zor kısmı geride kalmış ne güzel şimdi umutlu bir bekleyiş.bize de nasip olur inşallah sorunsuz, sıkıntısız. benim de spekulum olayı en buyuk korkum :KK53:
hakkaten o kadar mı sıkışık olunuyo ben zaten normalde azcık gelse zor tutuyorum :KK43:
ama dediğin iyi fikir valla yetişkin bezi mi götürsem ki yanımda :44::KK34:

valla canım hasta bezi annemin fikriydi...sma iyi oldu. ..tavsiye ederim

Kodalıım hayırlı olsun :KK16: Allah can versin bebelerinee :KK34: sımsıkı tut onları bırakma bir yeree..
Bu sıkışıklık fenaa :KK52: gün boyu gidersin artık tuvalete..benim de yap yap bitmemişti :KK52: :KK52:
İyi dinlen canım yat bol bol. .göbegine elini koy oku oku oku..dua et...ve sakın kabız olmaa,kuru kayısı öneririm..kabak çekirdegi ananas....
Sonu güzel olcak insallah hadi bakalım beklemeler başlasın..
Ha bir de olumlu düşün hep..hatta hamilesin sen o şekilde düşün canım,hadi kolay gelsin :KK9: :KK16:

Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis

Kodalcim hayirli olsun insallah.bebeklerin sana sıkı tutunsun.güzel haberler al canim.

Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis

Ne denir ki nihancım hayırlısı olsun..çok üzüldüm gerçekten. .
Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin,bu son üzüntün olsun inşallah..

canım ne diyeyim bilmiyorum çok üzüldüm keşke bu haberleri almasak ama vakti zamanı gelmemiş demek ki böyle düşünelim.
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün seninde bizimde..

X