2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

((( peki ya şimdi ben ne diyim canım arkadaşım.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, te vakitte yavrun bi süprizle gelsin sana, birdenbire kendiliğinden inşallahhhh....

Negatif sonuc alan arkadaslar test tarihinden ne kadar sonra adet oldunuz.

canım ben ilk tedavimde negatif aldığım gün ilaçları bıraktım 5. gün regl oldum

kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah
bende temmuzda bıraktım uzunca bi zaman içmedim ama malesef utanarak söylüyorum şuan günde 3 tane içiyorum. öğlen yemeğinden önce ve sonra vede akşam yemeğinden sonra..... ben 171 i aramıştım bi test uyguladılar telde zaten günde 7-8 tane içiyodum ve bi tarih belirledik o tarihten sonra gerçekten içmedim.... ama işte, olmadı.... inşallah ameliyattan sonra içmem, artık böyle diyorum.

Amayaaaa beni hayal kirikligina ugrattin. nasil ya nasil icersin sen ama.
Bekara kari bosamak kolay. Derler. Kullanmadigim icin belki ya bebek bizim icin daha mi az onemli. Sigara daha mi degerli ki evlatlarimizdan birakamiyoruz! Benim doktorum sigara iciyosan birak tedaviye öyle baslarim yoksa baslamam demisti. Ben degil esim iciyordu Allahima sukurler olsun 1 yil olacak birakali. Allahim size de nasip etsin. Onceliklerinizi iyi belirleyin kizlar.sigara zaten zararli. Tup bebek tedavi surecinde de olumsuz etkiliyor tedaviyi ( bilgilerinize!!

cnm tesekkur ederim. ben dondurlmuslarimla sukur hamileyim inss darisi sana olsun cnm hem surec çok daha rahat geçiyor

o yüzden utanarak söyledim işte.... mükemmel değilim canım benimde eksilerim var....

hamişlerimize tebrikler! çok sevindim. umut oldunuz...

Allah sağlıklı gelişen bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş...

darısı beklemede olanların başınaaa!!!

tedavi süreçte olanların Allah yardımcısı olsun, kolaylık versin...

puregonla başladım3 gündür, perşembe yine gitcem bakalım neler olacak

hayırlısı neyse o olsun inş

Allah sağlık versin öncelikle...

tedavin hayırlısı olsun canım.inşaALLAH bu son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın duan için amiiiinnn canım

evet canım, ilk resim benim oğlum badem ile annemin oğlu aydının muhabbeti, ikincisi de komşunun oğlu :))))

maşaALLAH.maşaALLAH insanın köyünün olması ne güzel.biz 45 sene önce köyümüzden gelmişiz İstanbul 'a yakında değil ki özledikçe gidelim

slm kızlar. benim 6 embriyodan 4'ü kalmış onlar da pgtye gitti.yarın sabah doktoru arayacağım. durumlarına bakılacak.noooolur dua edin benim için.sağlıklı embriyolarım olsun....çok korkuyorum hiç çıkmazsa diye. geçen defa 12 den 1 i sağlıklıydı.inşallah Rabbim yüzüme güler de 4 taneden 1i bari sağlıklı olur. dualarınıza ihtiyacım var....
bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlarım tebrik ederim.çok sevindim

tesekkurler

cnm inssssssss yarin guzel haberle donersin

inşaALLAH embriyoların pgd den sorunsuz çıkar ve sağlıklı bölünmeye devam eder

ya bende çok içmiyorum günde dört beş tane şimdi iki tane ama keşke hiç içmesek senin amaliyatın nezaman

Son düzenleme:
Pozitif alan arkadaşlar, Allah tamamına erdirir inşallah. Darısı başımıza

Ben de çatlatma iğnemi oldum az önce. Çarşamba günü opum var. Pazartesi günü de transferim olacak kısmetse ( Blastosist ).
Bitmek, tükenmek bilmeyen, heyecanlı günler kapıda :18:

Kızlar Merhabalar bende hemen konuya ortak oldum 5. Denememi yapıcam inşallah izmir kent hastahanesinde bugün daha 2. Günüm iğnelere başlayalı ilk defa bende heyecanımi paylasicam burdan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

çoooook sağol arkadaşım morale çok ihtiyacım var. iyi ki varsınız...

pozitif düşünmek zorundayız.ALLAH bize neyi kısmet etti bilmiyoruz dua ederek bizim için hayırlı olanı isteyeceğiz.inşaALLAH bizlerinde hayırlı sağlıklı evlatları olacak biraz daha sabredeceğiz o kadar acı tatlı bütün paylaşımlar bizi hayata ve tedavilere motive ediyor canım
senin acın benimde acım,senin mutluluğun benim de mutluluğum
ya bende çok içmiyorum günde dört beş tane şimdi iki tane ama keşke hiç içmesek senin amaliyatın nezaman

içmesek daha iyi ben bıraktım hemde günde 2 paket içerdim ama ALLAH 'a şükür kurtuldum o beladan

hadi hayırlısı canım inşaALLAH güzel kaliteli ve bol yumurtalı bir opu olur

ALLAH C.C tamamına erdirsin hep heyecanlı ol.her zaman güzel haberlerini alalım.inşaLLAH bu son tedavin olur hepimizin sonuböyle olsun şişsin göbüşler gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…