Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh
kendime gelince olmadı sabretmem gerekicek sanırım....
rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim
nasıl sölücemi bilmiyorum....
Negatif sonuc alan arkadaslar test tarihinden ne kadar sonra adet oldunuz.
bende temmuzda bıraktım uzunca bi zaman içmedim ama malesef utanarak söylüyorum şuan günde 3 tane içiyorum. öğlen yemeğinden önce ve sonra vede akşam yemeğinden sonra..... ben 171 i aramıştım bi test uyguladılar telde zaten günde 7-8 tane içiyodum ve bi tarih belirledik o tarihten sonra gerçekten içmedim.... ama işte, olmadı.... inşallah ameliyattan sonra içmem, artık böyle diyorum.kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah
((( peki ya şimdi ben ne diyim canım arkadaşım.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, te vakitte yavrun bi süprizle gelsin sana, birdenbire kendiliğinden inşallahhhh....
canım ben ilk tedavimde negatif aldığım gün ilaçları bıraktım 5. gün regl oldum
bende temmuzda bıraktım uzunca bi zaman içmedim ama malesef utanarak söylüyorum şuan günde 3 tane içiyorum. öğlen yemeğinden önce ve sonra vede akşam yemeğinden sonra..... ben 171 i aramıştım bi test uyguladılar telde zaten günde 7-8 tane içiyodum ve bi tarih belirledik o tarihten sonra gerçekten içmedim.... ama işte, olmadı.... inşallah ameliyattan sonra içmem, artık böyle diyorum.
İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM ARKADAŞLARDARISI BİZİM BAŞIMIZA YELİZCİM ÜZÜLME CANIM BUNU 1 AY ÖNCE YAŞADIĞIMDA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM ÖĞRENDİKTEN SONRA FERYAT FİGAN SAÇLARIMI ÇOK SEVERİM HEP UZUNDU GİTTİM O ÜZÜNTÜYLE HEPSİNİ KESTİRDİM SONRA EŞİM AİLEM BENİ SEVEN HERKES BENİ GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYO OZAMAN ALLAHA ŞÜKÜR ETTİM ŞİMDİ DONDURULMUŞLARIMI DENİYCEM KADERİMİZDE VARSA YAŞIYCAZ ARTIK KENDİMİ PARÇALAMANIN YANISIRA SADECE KADERİME RAZI OLMAYA ÇALIŞIYORUM........
o yüzden utanarak söyledim işte.... mükemmel değilim canım benimde eksilerim var....Amayaaaa beni hayal kirikligina ugrattin.nasil ya nasil icersin sen ama.
Bekara kari bosamak kolay. Derler. Kullanmadigim icin belki ya bebek bizim icin daha mi az onemli. Sigara daha mi degerli ki evlatlarimizdan birakamiyoruz! Benim doktorum sigara iciyosan birak tedaviye öyle baslarim yoksa baslamam demisti. Ben degil esim iciyordu Allahima sukurler olsun 1 yil olacak birakali. Allahim size de nasip etsin. Onceliklerinizi iyi belirleyin kizlar.sigara zaten zararli. Tup bebek tedavi surecinde de olumsuz etkiliyor tedaviyi( bilgilerinize!!
tedavin hayırlısı olsun canım.inşaALLAH bu son tedavin olurhamişlerimize tebrikler! çok sevindim. umut oldunuz...
Allah sağlıklı gelişen bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş...
darısı beklemede olanların başınaaa!!!
tedavi süreçte olanların Allah yardımcısı olsun, kolaylık versin...
puregonla başladım3 gündür, perşembe yine gitcem bakalım neler olacak
hayırlısı neyse o olsun inş
Allah sağlık versin öncelikle...
evet canım, ilk resim benim oğlum badem ile annemin oğlu aydının muhabbeti, ikincisi de komşunun oğlu :))))resimler çok güzel sen mi?çektincanım
evet canım, ilk resim benim oğlum badem ile annemin oğlu aydının muhabbeti, ikincisi de komşunun oğlu :))))
tesekkurlerslm kızlar. benim 6 embriyodan 4'ü kalmışonlar da pgtye gitti.yarın sabah doktoru arayacağım. durumlarına bakılacak.noooolur dua edin benim için.sağlıklı embriyolarım olsun....çok korkuyorum hiç çıkmazsa diye. geçen defa 12 den 1 i sağlıklıydı.inşallah Rabbim yüzüme güler de 4 taneden 1i bari sağlıklı olur. dualarınıza ihtiyacım var....
bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlarım tebrik ederim.çok sevindim
slm kızlar. benim 6 embriyodan 4'ü kalmışonlar da pgtye gitti.yarın sabah doktoru arayacağım. durumlarına bakılacak.noooolur dua edin benim için.sağlıklı embriyolarım olsun....çok korkuyorum hiç çıkmazsa diye. geçen defa 12 den 1 i sağlıklıydı.inşallah Rabbim yüzüme güler de 4 taneden 1i bari sağlıklı olur. dualarınıza ihtiyacım var....
bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlarım tebrik ederim.çok sevindim
tesekkurler
cnm inssssssss yarin guzel haberle donersin
inşaALLAH embriyoların pgd den sorunsuz çıkar ve sağlıklı bölünmeye devam eder
çoooook sağol arkadaşım morale çok ihtiyacım var. iyi ki varsınız...
ya bende çok içmiyorum günde dört beş tane şimdi iki tane ama keşke hiç içmesek senin amaliyatın nezaman
Pozitif alan arkadaşlar, Allah tamamına erdirir inşallah.Darısı başımıza
Ben de çatlatma iğnemi oldum az önce. Çarşamba günü opum var. Pazartesi günü de transferim olacak kısmetse ( Blastosist ).
Bitmek, tükenmek bilmeyen, heyecanlı günler kapıda :18:
Kızlar Merhabalar bende hemen konuya ortak oldum 5. Denememi yapıcam inşallah izmir kent hastahanesinde bugün daha 2. Günüm iğnelere başlayalı ilk defa bende heyecanımi paylasicam burdan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün