2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tam nasıl cevap yazacağımı bilmiyorum çooook teşekkür ediyorum ben çok heyecanlaniyorum herseferinde birde transfer sonrasında ananas ve ve kabak Çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş diye duydum ama sizinde bir bilginiz varmıdır?

Ayrıca maradespina arkadaş ile ayni gun başlamış bulunuyoruz kalbimdesin arkadaşa çok teşekkür ediyorum ♥

Tam nasıl cevap yazacağımı bilmiyorum çooook teşekkür ediyorum ben çok heyecanlaniyorum herseferinde birde transfer sonrasında ananas ve ve kabak Çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş diye duydum ama sizinde bir bilginiz varmıdır?

Ayrıca maradespina arkadaş ile ayni gun başlamış bulunuyoruz kalbimdesin arkadaşa çok teşekkür ediyorum ♥

canım açıkçası tutunmaya ne iyi gelir bilmiyorum sadece kabız olmamaya dikkat ediyorum maydonoz gibi idrar söktürücü bitkileri tüketmiyorum çiğ yiyecek yemiyorum meyve sebzeleri çok yıkıyorum.kullandığım ilaçlar benim mideni çok bulandırır zaten doğru düzgün bir şey yiyemem o dönemlerde tedavileriniz hayırlı sonuçlanırda ikiniz birden hhhaaaaammiiileeeyiiiiizzzzz dersiniz:KK16::KK16::KK16:

canım açıkçası tutunmaya ne iyi gelir bilmiyorum sadece kabız olmamaya dikkat ediyorum maydonoz gibi idrar söktürücü bitkileri tüketmiyorum çiğ yiyecek yemiyorum meyve sebzeleri çok yıkıyorum.kullandığım ilaçlar benim mideni çok bulandırır zaten doğru düzgün bir şey yiyemem o dönemlerde tedavileriniz hayırlı sonuçlanırda ikiniz birden hhhaaaaammiiileeeyiiiiizzzzz dersiniz:KK16::KK16::KK16:
inşallah ♡ canım ♥

MEVLANA SÖZLERİ

Derdimi seviyorum.
Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.
Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.
Sevilen çekmesin de neylesin?

Maasallah kızlar Allahim utandirmasin saglikla devam etsin hamileliginiz Bende buz bebeğimi aldim geldim test tarihi 30 Kasım bekle gecsin vakit Allahim utandirmasin hicbirimizi canlar
Ayy ne güzel haberler inşallah bizde böyle güzel haberler veririz inşallah ♡

endişelenme gerçekten öyle kötü bi şey olsa hemen arıyolar yoksa bekletiyolar, bizde heyecan onlarda rutin iş temposu tatlım, üzülme hiç.....inşallah dediğiniz gibi olur, bende yiğitliğe b*k sürdürmemeye çaışıyorum etrafıma ama hakkatten tırs tırs 3,5 3,5 modundayımmmmm:18::18::18::18::18::18:

Cnm su gibi gecsin ameliyatin allah şifa versin

0.1 cıktı:KK43:(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah

:KK43: Canim ne desem boş Allahim sana ve eşine güç versin çok geçmiş olsun Amin tez zamanda hepimiz Gülelim inşaallah

Canım kabak çekirdeği yağlı old için barsakları çalıştırır. Ananası drum önermiyor, içerisindeki bi madde uyerusun kasılmasını arttırıyormuş.. Yani rahimin kasılmasına sebep olarak düşüge ya da embriyonun tutunmasını Zorlaştırır dedi.. Sakatatlar dışında herşeyi yiyebilirsin.. Hayırlı olsun şimdiden, inş sonuç hakkında enn hayırlısı olur, bebişine kavuşursun:)

tatlım benim yahu ne var üzülcek, benim hepi topu 3 yumurtam oluşuyo, onlarda döllenir mi döllenmez mi belli değil... en azından döllenmiş bu iyi bişey, ikincisi de kuzum sen 8side yerleşsin mi istiyodun.... bir olsun temiz olsun, sağlıklı sıhatli olsun yetmez mi ki sana.... hem kalite zırvalığına da takma hiç, sen transferi yaptır bol bol da dua et, evet insan önce duyunca bi afallıyo hep güzel şeyler duymak istiyoruz; insanız neticede.... şöyle düşün, 5.gün süper kaliteli bi emriyo transfer edilse, ama herşey mükemmel olsa, tutmasının garantisi var mı? yok... hem bi şey daha diyim mi insan o zaman çok zorlanır herhalde, herşey süperken neden olmaz diye? herşey takdir-i ilahi kuzumcum... kalitesine takılma pek, inşallah sıkıca tutsun o seniiiiii

Amayacim anladigim kadariyla yonetim kurulu baskani sensin burada 😉 seni yormuycaksam benide ekler misin .3.tup bebek endometriozis.

canım sen varsın listede zaten,listemiz 1.sayfadaaa

amaya cnm meraba bugün benim transferim var kısmetse benim sorunum rezerv azlığı 4 yumurtam toplandı 3 tanesi olgundu ve döllendi doktorum 5. Gün transferi dedi bugün son anda bi aksilik olmaz dimi doktorumla dün transfer saatini konuşmak için aradığımda ben seni yarın arıycam saatini ona göre söyliycem dedi 3 temi 5 temi dedi kafam çok karışık çok endişeliyim

slm kızlar. benim 6 embriyodan 4'ü kalmış:KK43: onlar da pgtye gitti.yarın sabah doktoru arayacağım. durumlarına bakılacak.noooolur dua edin benim için.sağlıklı embriyolarım olsun....çok korkuyorum hiç çıkmazsa diye. geçen defa 12 den 1 i sağlıklıydı.inşallah Rabbim yüzüme güler de 4 taneden 1i bari sağlıklı olur. dualarınıza ihtiyacım var....
bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlarım tebrik ederim.çok sevindim

inşallah bu defa sonuna kadar sağlıkla devam edecek olan emriyon seninle kalır....

ya bende çok içmiyorum günde dört beş tane şimdi iki tane ama keşke hiç içmesek senin amaliyatın nezaman

canım yarın benim ameliyatım. sabah 6.30 da kalkıp hafif kahvaltı yapacakmışım, ki ben normalde o saatte uyanmama, uyandığım gibi de bi şii yiyemem en az bi yarım saat geçmesi lazım. saat 9a kadar sıvı tüketebilirim sonra oruçlu gibi tek damla su bile içmicekmişim. saat 2 de hastaneye giriş, 4 de ameliyat. ta ta ta taaaa:18::18::18::18:

amaya cnm meraba bugün benim transferim var kısmetse benim sorunum rezerv azlığı 4 yumurtam toplandı 3 tanesi olgundu ve döllendi doktorum 5. Gün transferi dedi bugün son anda bi aksilik olmaz dimi doktorumla dün transfer saatini konuşmak için aradığımda ben seni yarın arıycam saatini ona göre söyliycem dedi 3 temi 5 temi dedi kafam çok karışık çok endişeliyim
yok canım hiç bi sorun olmaz inşallah, Allahın izniyle alırsın bebişlerini ve sonuç bekleyenler kervanına katılırsın inşallah

3 gün önce değerim 5.45 idi...ve kanamam da var hala devam eden...bugün 33.37 yükselmiş doktorum gözün aydın dedi..yatarak geçir 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz dedi testi ...inanamazsınız kanımı alan labaratuvarcı kız bile ağladı :)))) duaa edinn işallaah 2 gün sonra bidaha yükselsinnnn rabbim hepimize nasippp ettainnn saolunnn kıızzlarrr

cayazcım gözün aydın bak sonunda oldu inş allah tamamını erdirsin arkadaşım darısı başımıza panik yapmaki değerin yükselsin ayyyy ne güzell yaaaa sen artık bölemi olucan :KK49::KK49::KK49::KK49:

aranıza yeni katıldım olan bitenden haberim yok hamile arkadaşlarını gözü aydın rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin,tadevi süreceinde olan arkadaşlara da rabbim sabır ve sonucunda da hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş

aramıza hoş geldin hayatyasam rabbim seninde gönlüne göre versin inş bende 12 ayda başlıyorrum inş

Merhaba kızlar, dün adetimin 3. günüydü ve tüp bebeğe başlamak için hastaneye gittim, fakat aşılamaya başladık. Bu ay entresan bir şekilde FSH'ım 8.5 çıktı. Doktorum da hazır bu değeri görmüşken aşılama denemeyi önerdi. Prugon iğnesine başladık 100 mg. Perşembede tekrar hastaneye gidecem.
Hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum artık.....

Kıızzzlarrrr güüünnnayyydınnnnnnn ....hepinize hayırlı yumurtalar :))) hayırlıı bebeklerrr olsunnnn

cnm senle benim aramda bir gun vardi senin test tarihinde yarinmi cnm

kızzzzlarrrr 2 gündür doğru düzgün girmiyodum ayyy hamileler gözleriniz aydınnnnnn :21::21::21::21::21::21::21: maşalllahhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başımıza çok sevindim allah tamamını erdirsin dikkat edin yatın kalkmayın sakın fazla:KK16::KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X