2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah

aferin arkadaşm ne güzelde söüyosun ben kullanıyorum diye bide bende kullanıyodum ama tüp bebekle çocuk sahibi olursunuz anca deyince doktorlar eşimde bende bıçak gibi kesip attık onu hayatımızdan eeğerki bebeğini sağlıklı kucağına almak istiyosan o zıkkımı bırAkıyosun hemen ben sana şöle yaptım böle yaptım demicem beynimde bitirdim çünki sende öle yapıp kurtul biran önce

valla gülüm ben sigara için psikologa bile gittim geçen hafta.olmuyo olmuyo.ben bırakıyorum tam eşim içince hop bende içiyorum.günde 3-4 taneye düşürdük ama bitmiyo işte.bu hafta pazardan itibare tüp bitene kadar içmicez inşallah yapabilirsek

Canim cok tedirginsin bu konuda.birak herseyin akisina.banada oyle dedi.labovatuarin durumuna gore seni cagiriyor.nerde oturuyorsun sen.ben yakindim merkeze 2 ye ceyrek kala aradi 2,5 da merkezde ol dedi.hadi hayirlisi bakalim.

ya nedemek olmuyo istersen oldurursun biz nasıl oldurduk 35 yaşındayım 14 yıllık evliyim 14 yaşmda sigaraya başladım eşimde içiyodu bende ben asla sigarayı bırakamam diyodum eeşim ben bırakamıyorum bari sen bırak deyip duruyodu bana bende seni bırakırım sigarayı yine bırakmam dyodum ama noldu dr normal yolldan çocuğunuz olmaz anca tüp bebek deyince biz birden bıraktık beynine hükmet

Kizlar benim hic umudum yok.gece oyle bir kasik agrisiyla uyandim ki anlatamam.ayni adet sancisi gibi sokulemiyormusum gibi hissettim.sonucu bilsem dis gebelik suphesiyle gitcem hastaneye.iki kez uyandim agriyla.birazdan gidecegim kan vermeye.ise bile gitmedim bugun.hayirlisi bakalim.

ooooo helal olsun cnım darısı başımıza valla

ooooo helal olsun cnım darısı başımıza valla

inş cnmda eğerki bu dünyada bi şeyi çok istiyosan onun için yapamayacağn hiç bişe yoktur bu eğerki evlatsa ben onun için herşeyimi değiştirdim yememi içmemi giyinmemi çevremi bile rabbim vercek bizim kucağımızı boş bırakmıcak ama bizde bazı şeylerden feragat etmemiz gerekiyo dimi arkadaşm bırak nolur bebeğin için bırak

bende endo hastasıyım neden 3.denemeniz doktorunuz birşey dedimi.bende 1.tüpü aralıkta denicemde:26:

yok ilk ikiside tuttu,Birinci 5.gün iyi kalitede embriyoydu ama 18.gün kaybettim,parçaları alkole koyup patolojiye verseydik bebekten mi yoksa doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi ondan mı öğrenirdik ama kısmet değilmiş diyelim.İkicisi 3'üz oldu REdüksiyon(1'ini eleme) işleminde hepsini kaybetim.1 tanesi patolojiye gitti ,Sağlıklıydı.Yine kısmet değilmiş diyelim.16 ay sonra toparlanıp tekrar denedim Bu kezde tuttu inş Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder,İsteyen herkesin muradını hasıl eder.

haklısın canım bırakıcam inşallah.eşimde morfoloji bozuk o bırakmıyo ama:26:

canım rabbim üçüncüde yüzünü güldürür inşallah.bol bol dua et.teşekkr edem cevabın için:)

canım belki kendince haklısın ama, nasıl ki herkesin acı eşiği farklıysa bu da öyle bi şey. şimdi kimse kalkıp da sigarayı savunmaz, iyidir hoştur demez ancak böyle oldurursunuzla da olmuyo yani... herkes sizler kadar beynine hükmedemiyo olabilir.... Rabbim bizlere de güç kuvvet versin.

inşallah yanılırsın tatlımcımmm. merakla bekliyorum sonucunuuuuu

selam kızlarrr...

hemen listeye baktım iki hamiş daha eklenmiş ne güzel Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.. galiba benimde perşembe yada cuma günü OPU m olacak :18::18::18: bugün belli olur nezaman olacağı. çok tırsıyorumm :18::18::18:

cnm korkmana gerek yok işlem toplamda 5dk sürüyo zaten inş son olur tez zamanda bebişini alırsın kucağına

merhabalarr hamişlerimiz çıkmaya başlamış tebriklerr kızlar darısı bizim başımıza inş benimde bugündoktor muayenem var iğnnelere başlıcaz inş çok heyecanlı ve korku doluyum yarın evlilik yıldönümümüz inş bidahaki sene bebeğimizle kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…