aaah seni gidi seniALLAH dan sigara ile kalmışsınız canım ben sigarayı paketi attım bıraktım ne azalttım ne alternatif ürünler kullandım.ama eşim asla bırakamıyor 11 sene oldu içmek istesem rahatlıkla içerim ama ALLAH'a şükür iyiyim sen de biran önce bırak bir arkadaşım 171 yi arayıp ilaçlarından aldı bıraktı başka bir arkadaşım özel sigara bırakma merkezinde bıraktı darısı başına canım her namazımda dua ediyorum isim isim olmasada yerini buluyordur inşaALLAH mümkün oldukça kimseye söylemedik bizim tüp bebek tedavisi olduğumuzu sağır sultanlar bile biliyor
Eki Görüntüle 1005387
kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruzBir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnmkeseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm
Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm
Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm
Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim
Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm
Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:
sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistirvee aleyküm selam canım çok geçmiş olsun merak ettim seni Neşe bizi habersiz bırakmaz dedim.demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et canım
kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruz
Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnmkeseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm
Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm
Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm
Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim
Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm
Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:
Canım bende seni merak ediyordum hayırlı olsun transferin kanda baktır bence
Tatlım güzel haberini bende bekliyorummmmmmm
Ay inss cnm benim hepimiz icin oyle olsunhosgeldin canim cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanir bize yegen yapma calismalarina devam edersin Rabbim guzel haberlerini almayida nasip etsin...
sagol cnm benim ya sen nasilsin inss hersey yolu dadir cnmkızzzzzzzzzzzzz gözün aydın hamilesin inşallah
canım çokkkkk geçmiş olsun dikattet kendine
sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir
Sagol haticim yaa simdi sukur biraz daha iyiyim bendende kocaman
ohh sukur cnm gecmesine cok sevindim inss cuma gunu de pitpitlari duyacaksin cnm sen icini ferah tut allah isini rast getirecek inssALLAH'a şükür geçti canımcuma günü ilk kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için çok heyecanlıyım ama korku ağır basıyor canım sanada maaşALLAH diyelim ALLAH C.C nazarlardan, kazadan, beladan korusun seni canım Neşecim
Cnm inss yarin guzel haberle donersin allah yardimcin olsun insskızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii
ohh sukur cnm gecmesine cok sevindim inss cuma gunu de pitpitlari duyacaksin cnm sen icini ferah tut allah isini rast getirecek inss
Sagol bitanem bende anlamadim ALLAH hepimizi korusun inss cnm benim
Cnm inss yarin guzel haberle donersin allah yardimcin olsun inss
aminnnn Rabbim herkese hayrlı haber vermeyi nasip etsin canım benimmm :)
kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii
kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii
Ay inss cnm benim hepimiz icin oyle olsun
sagol cnm benim ya sen nasilsin inss hersey yolu dadir cnm
iyim çok şükür herşey yolunda bekliyoruz fasulyemle dr kontrollerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?