2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende o merkezi arayıp sigara istim bari allah razı olsun güzel dileklern için.bende olursa beklemeden herkese söylicem bu sefer

kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruz

vee aleyküm selam canım çok geçmiş olsun merak ettim seni Neşe bizi habersiz bırakmaz dedim.demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et canım
sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir

kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruz

Sagol haticim yaa simdi sukur biraz daha iyiyim bendende kocaman

hosgeldin canim cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanir bize yegen yapma calismalarina devam edersin Rabbim guzel haberlerini almayida nasip etsin...

Canım bende seni merak ediyordum hayırlı olsun transferin kanda baktır bence

sağol canım ... inşallah iğnenin etkisi değildir.emin olamıyorum transferden sonra vurduğum için iğneyi akşam iş çıkışı kan vermeye gideceğim inşallah yüksek çıkar..

hosgeldin canim cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanir bize yegen yapma calismalarina devam edersin Rabbim guzel haberlerini almayida nasip etsin...
Ay inss cnm benim hepimiz icin oyle olsun
kızzzzzzzzzzzzz gözün aydın hamilesin inşallah

canım çokkkkk geçmiş olsun dikattet kendine
sagol cnm benim ya sen nasilsin inss hersey yolu dadir cnm

sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir

Sagol haticim yaa simdi sukur biraz daha iyiyim bendende kocaman

ALLAH'a şükür geçti canımcuma günü ilk kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için çok heyecanlıyım ama korku ağır basıyorcanım sanada maaşALLAH diyelim ALLAH C.C nazarlardan, kazadan, beladan korusun seni canım Neşecim

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii

ohh sukur cnm gecmesine cok sevindim inss cuma gunu de pitpitlari duyacaksin cnm sen icini ferah tut allah isini rast getirecek inss
Sagol bitanem bende anlamadim ALLAH hepimizi korusun inss cnm benim

Cnm inss yarin guzel haberle donersin allah yardimcin olsun inss

aminnnn Rabbim herkese hayrlı haber vermeyi nasip etsin canım benimmm :)

canım bnmde ilk transferim aralıkta oldu 7.gün kan vermiştim doktorun hatası yüzünden 22 çıkmıştı gözünaydın gebesin dedi.2 gün sonra transferin9.günü kan verdim 9 çıktı düşmüş yani.bi dahada kan vermedim sonrada ilaçları bırakınca regl oldum.ama bide roose vardı 7.gün 64 çıkmıştı sonra güzelce yükseldi..yani yüksek çkarsada beklemen gerekiyo unutma tamammı hadi bakalım hakkında hayırlısı :)))

camın benimde yedinci gün kanda çıkmıştı gerçi idrardada çıkmıştı inşallah seninde çıkar ama dr çokkkkkkkkk kızmıştı erken yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…