• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

slm kızlar
yarın dondurulmuş embiryo transferim olacak
size bişey sormak istiyorum sizce transferden kaç gün sonra işe başlayayım 8.gün başlasam sorun olurmu:18:

kız sen varya :1::1::1: bide kocamı sigaraya başlatanda benim iyimi :1: bi gün kavga etmiştik aldı bi paketi oturduk içtik ogün bugün bırakamadık.nikotin sakızı var kullanan varmıki ya :26::26: canım bu arada bol bol sabah namazlarında dualarını bekliyoruz valla sıra bize gelsin artık 2 yıl olcak haziranda :1:cumada en güzel günün olacak senin inşallah...herkese söyledinz mi gebeliği ?? bide söylediyseniz tüp bebekmi dediniz ???

aaah seni gidi seni:9:ALLAH dan sigara ile kalmışsınız:9:canım ben sigarayı paketi attım bıraktım ne azalttım ne alternatif ürünler kullandım.ama eşim asla bırakamıyor 11 sene oldu içmek istesem rahatlıkla içerim ama ALLAH'a şükür iyiyim sen de biran önce bırak bir arkadaşım 171 yi arayıp ilaçlarından aldı bıraktı başka bir arkadaşım özel sigara bırakma merkezinde bıraktı darısı başına canım her namazımda dua ediyorum isim isim olmasada yerini buluyordur inşaALLAH:16::16:mümkün oldukça kimseye söylemedik bizim tüp bebek tedavisi olduğumuzu sağır sultanlar bile biliyor:52::52::52::52::52:
$alo-171-sigara-býrakma-hattý-mý.jpg

slm kızlar
yarın dondurulmuş embiryo transferim olacak
size bişey sormak istiyorum sizce transferden kaç gün sonra işe başlayayım 8.gün başlasam sorun olurmu:18:

canım doktorum bana 5.günden sonra işin ağır değilse dönebilirsin dedi ama ben yıllık izin,rapor alıp hiç başlamadım.....kendimi iyi hisstettiğim zaman işe gideceğim .inşaALLAH transferin hayırlı olsun canım.bu sefer Mevlam yavrularını sana bağışlasın canım:16::16::16:

canım doktorum bana 5.günden sonra işin ağır değilse dönebilirsin dedi ama ben yıllık izin,rapor alıp hiç başlamadım.....kendimi iyi hisstettiğim zaman işe gideceğim .inşaALLAH transferin hayırlı olsun canım.bu sefer Mevlam yavrularını sana bağışlasın canım:16::16::16:
sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedim

sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedim

doktorum sürekli yatmanın yada normal hayata dönmenin olumlu yada olumsuz resmi bir verisi yok diyor.ama ben biliyorum işim stresli o yüzden evde olmayı yeğledim:34:canım benim 7.transferim o yüzden çok pifirikliyim:17::17::17:

doktorum sürekli yatmanın yada normal hayata dönmenin olumlu yada olumsuz resmi bir verisi yok diyor.ama ben biliyorum işim stresli o yüzden evde olmayı yeğledim:34:canım benim 7.transferim o yüzden çok pifirikliyim:17::17::17:

sonuç henüz belli değil galiba inşallah hamile olursun

Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????

Canım bende seni merak ediyordum hayırlı olsun transferin kanda baktır bence :16::16:

Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????

Tatlım güzel haberini bende bekliyorummmmmmm:54::54:

canım sonuç belli oldu ALLAH'ın izniyle bugün tam 6+0 haftalık hamileyim:49:cuma günü kese ve kalp atışı için randevum var inşaALLAH ogün kesinleşicek hamileliğim:16::16::16::16::16:

Tatlim sen haftani neye gore hesapliyosun ben son adete gore hesaplarsam 6+2 blastolist transferine gore ve yumurta toplama ya gore netten otomatik hesaplatirsam 6+4 gecen sali tup doktorunun kese muaynesinde ultrason hesabina gore 6+3 sanirim ben 6+3 u kayle almaliyim sence

Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim :54::54:
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnm :nazar:keseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm :16:

Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm

Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm:16::16:

Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim:16::16:

Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm

Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:

Tatlim sen haftani neye gore hesapliyosun ben son adete gore hesaplarsam 6+2 blastolist transferine gore ve yumurta toplama ya gore netten otomatik hesaplatirsam 6+4 gecen sali tup doktorunun kese muaynesinde ultrason hesabina gore 6+3 sanirim ben 6+3 u kayle almaliyim sence

canım son adet tarihime göre hesaplıyorum bazı gebelik sitelerinde hazır var oraya yazdım bunu verdi.doktoruma eşim sormuştu son adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi

Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim :54::54:
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnm :nazar:keseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm :16:

Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm

Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm:16::16:

Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim:16::16:

Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm

Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:

vee aleyküm selam canım çok geçmiş olsun merak ettim seni Neşe bizi habersiz bırakmaz dedim.demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et canım:16::16::16::16:

Back