haftanın ilk müjdesi geldi inşaALLAH
Canım ya insallah öyledir 😊 test günüm Perşembe yarın yaptırayım diyorum,ignedendir diye cok korkuyorum insallah oyle degildir🙏🙏
günaydın güzeller ben geldimhayırlı bir hafta olur hepimize inşallah.bende sizleri görünce heyecanlanıyorum bi an önce her şey bitsede haziran gelse 2.kez bebişlerimi içimde hissetsem keşkeee
canım kalinkamda sana benzer bu durumda idi maşaALLAH yarın pıt pıtları dinlemeye gidecekaklında kalacağına git kan tahlilini yaptır inşaALLAH değerlerin artarak yükselicek
günaydın canımiçindeki heyecanın bitmesin tatlım sayılı gün canım çabuk geçecek inşaALLAH sen de bu günleri sigarayı bırakmak adına kullan daha mutlu olacaksın canım
canım kalinkacım sen ne tatlı,ne kadar sabırlı bir annesinRabbim karnındaki bebeği size bağışlasın.inşaALLAH yarın pıt pıtları göreceksin tatlım canım sen kızının dünyadaki çiçeklerini gördün mest oldun.o şimdi cennette dünyada gözümüzün göremediği güzelliklerin yanında melek olmuş anne ve babası için dua halinde Rabbim onun dualarının karşılığı olarak sizi affedip cennetine alacak kuzum.bundan daha hayırlı bir evlat olur mu?Rabbim bizleride cennetine kabul etsin inşaALLAH
mutlu haberlerle dolu aydın günlerimiz olsun inşallahhhh :)
canım benim inşallah kalp atışlarını da duyarsın, zamanı geldğinde kucağına da alırsın.... sana azcık da gıcık olmaya başladım ama varya, bu ne ayol her yazında gözlerim doluyo.... işyerindeyim kızım ayıp oluyooooooseviyom ki seniii....
canım inşallah son tedavin olsun, çizik olayını bende duydum pek çok kez işe yaradığını.... inşallah senin vesilen de bu çizikler olur tatlım...
hehehehehe az hiperaktif değilimdir doğru, hatta kocamla bi yere gidiyosak evliliğimizin ilk aylarında "hayır yani 3 adım önden gidince noluyo anlamıyorum" demişliği var, şimdi birlikte gidiyosak ben kendimi frenliyorum, pek yerimde duramıyorummasa başında çalışıyorum ya, bi de birikiyo bütün gün otur otur.... egzersizler o yüzden iyi oldu, içimde fırtınalar kopuyo ayol...
Canim benim senin o gicigini sevsinler tamam gayri gam yok insallah yarin mutlu mutlu gelirimde yuzunu guldururum HEPIMIZ ICIN COK GUZEL MUTLULUKLARLA DOLU BIR HAFTA OLSUN INSALLAH...
oda çatlatma iğnesi olmuş muydu? ay canım ya içimi rahatlattın sabah sabah allahda senin yüzünü güldürsün inşallah.iş yerinde olduğumdan anca akşama iş çıkışı kan vermeye gidebileceğim.inşallah çarşamba sabah olduğum iğneden değildi,ama test günümede 3 gün kaldı etkisi geçmiştir umarım.
günaydın güzeller ben geldimhayırlı bir hafta olur hepimize inşallah.bende sizleri görünce heyecanlanıyorum bi an önce her şey bitsede haziran gelse 2.kez bebişlerimi içimde hissetsem keşkeee
eşimle dün konuştuk bırakalım artık çocuk bundan dolayı olmuyorsa diyor ama sadece söylüyor napmalıyım bilmiyorumsen naptın canım kontrol varmı bugün:44:
oda çatlatma iğnesi olmuş muydu? ay canım ya içimi rahatlattın sabah sabah allahda senin yüzünü güldürsün inşallah.iş yerinde olduğumdan anca akşama iş çıkışı kan vermeye gidebileceğim.inşallah çarşamba sabah olduğum iğneden değildi,ama test günümede 3 gün kaldı etkisi geçmiştir umarım.
Canim arkadasm benim guzellikleri goren gozlerin hic yaslanmasin huzunle gayri... kizimiz bize Rabbimizin en guzel armagani Rabbim onu dunyanin butun kotuluklerinden sakindi ona en guzel yerleri layik gordu esim cennetin pinarlarindan bahseden bi ayet okudugunda adini pinar koymustu Rabbim cennetin o guzel pinarlarinin basinda bulusmayi nasip eder insallah...
Suan boyle görünüyor kızlar testim🙏🙏
tabbiiiii %100 sigara etken değildir ama uzun süre kullanıldığında koku ciltte renk değişikliği v.s mesala hayal etpırıl pırıl mis kokulu cennetten gelmiş yavru kucağında babası öpüyor sende kıyamıyorsun yavrunu koklamak istiyorsun oda ne iğrenç bir koku olamaz bebeğin sigara kokmuş yazık değil mi? o yavruya sonra bebeğin büyüyor babası yada sen öpmek istyeyince kaçıyor siz sigara kokuyorsunuz diyor işte bunları bu günden hesap edip sigarayı hayatımızdan çıkarıp mis kokan yavrulara yer açıyoruz benim kontrol cuma canım ben de hamilemiyim değilmiyim bir türlü anlayamıyorum oynatmaya az kaldı doktorum nerde ...............
tabbiiiii %100 sigara etken değildir ama uzun süre kullanıldığında koku ciltte renk değişikliği v.s mesala hayal etpırıl pırıl mis kokulu cennetten gelmiş yavru kucağında babası öpüyor sende kıyamıyorsun yavrunu koklamak istiyorsun oda ne iğrenç bir koku olamaz bebeğin sigara kokmuş yazık değil mi? o yavruya sonra bebeğin büyüyor babası yada sen öpmek istyeyince kaçıyor siz sigara kokuyorsunuz diyor işte bunları bu günden hesap edip sigarayı hayatımızdan çıkarıp mis kokan yavrulara yer açıyoruz benim kontrol cuma canım ben de hamilemiyim değilmiyim bir türlü anlayamıyorum oynatmaya az kaldı doktorum nerde ...............
canım nihancımkalinkam cevap vermiş okuyabildin mi? canım bence çatlatma ile ilgisi yok hamilesin ALLAH'ın izniyle inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?