• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

bizimde bugün kontrolümüz vardı arkadaşlar moralim çok bozuldu 33+3 de 2300dük doktor bir ölçümde 2450 45 cm çıkarttı sonra bir kez daha baktı 2750 49 cm çıkardı hangisini baz almalıyım eğer 2450 ise 2 haftada 150 gr az değilmi

bizimde bugün kontrolümüz vardı arkadaşlar moralim çok bozuldu 33+3 de 2300dük doktor bir ölçümde 2450 45 cm çıkarttı sonra bir kez daha baktı 2750 49 cm çıkardı hangisini baz almalıyım eğer 2450 ise 2 haftada 150 gr az değilmi

bugün aynı şeyi bende yaşadım canım 34 de 2400 dü 36 da 2500 geldi bugün çok az kilo almış doktor rahatlattı aralığı normal diye ama benim içim rahat etmedi malesef

bugün kontrolümüz vardı 10 gün sonra bebeğim geliyor inşallah 36+6 da 3680gr olmuş minniğimçok şükürr iyiymişş gelişimiii

merhaba ya ben çok üzülüyorum herşeyi yiyorum balık hapı demir iğneleri magnezyum vitamin ilaçlarını kullanmama rağmen bebeğim 32 haftalıkkken 1975 grdı şimdi 34 deyim ne kaadar oldğunu tam bilmiyorum ama bana zayıf geliyor diğer gebeliyimde 2500grdı bebeğim 32 haftalıkken siz ne yaptınız ne yediniz de bebeğiniz kilo aldı lütfen bana da yazın çok üzgünüm bebişim zayıf doğmasınnnn...

merhaba ya ben çok üzülüyorum herşeyi yiyorum balık hapı demir iğneleri magnezyum vitamin ilaçlarını kullanmama rağmen bebeğim 32 haftalıkkken 1975 grdı şimdi 34 deyim ne kaadar oldğunu tam bilmiyorum ama bana zayıf geliyor diğer gebeliyimde 2500grdı bebeğim 32 haftalıkken siz ne yaptınız ne yediniz de bebeğiniz kilo aldı lütfen bana da yazın çok üzgünüm bebişim zayıf doğmasınnnn...

canım valla ben öyle özellikle çook yemiyorum ama sütümü ve meyvelerimi hiç eksik etmiyorum.Hani şunları yap diyemem ama hurma ve muz bebeğe çok kilo aldırıyormuş.bunları dene istersen.

Bugün kontole gittim.36+6 oğluşum 3337 gr. ve 49 cm. :nazar::nazar: 5 günde 200 gr. almış nerdeyse. :53::53: bakalım doğunca anlıcaz doğru mu bu rakamlar.

bizde imdi geldik doktordan 37+1 deyiz. boyumuz 51 cm kilomuzda 3500 gr. allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :46:

37+6 16 kilo aldım oğluşum da kilo almamış maalesef eleviti bırakmıştım bir haftadır ondan sanırım.Tekrar başlıcam. Bir haftada sadece 40 gr almış :14::14: 3370 gr. boyu ise 50 cm.

meraba canım
bende geçen hafta buyüzden çok üzüldüm..bebeğim 1 haftada 70 gr almıştı sadece..birde doktor kemik gelişimi iyi değil dedi..ne yiyeceğimi şaşırdım resmen 1 hafta içerisinde..sürekli yoğurt,süt,maden suyu,meyve,elevit,calcium ilaçları..ekstradan bir sürü tatlı,tuzlu..sonuç olarak bugün kontrole gittiğimde bebeğim 230 gr almıştı:) doktor bile şaşırdı..
a ma bu kadar abartınca bende 1 haftada 3 kilo almışım bu duruma da üzüldüm..yani bu durumun bir orta yolunu bulmak lazım ne çok yicez nede az demekkii..kendi kilonu takmıyosan benim yaptıklarımı yap derim :) bak nası alıyo bebişin kiloları..çokta kilolu olmasına gerek yok bence ayrıyetten..doğunca alıyolar zaten..
bu arada ben 36 hafta 1 gün 2700 gr dayım.:nazar:

kızlar çoğumuz artık haftalık kontrole gidiyoruz sanırım. onun için doktorumun söylediği şeyi sizinle paylaşmak istedim. benim doktorum haftada bir kilo söylemiyo ultrason tartı değil ki haftalık net söylesin kiloyu mutlaka yanılıyo öyle de olunca annelerin canı sıkılıyo dedi. bize iki haftada bir söylüyo kiloyu. sizde 1 haftada az kilo almış diye üzülmeyin bence yanılgı payından dolayı da öyle görünüyo olabilir.

kızlar çoğumuz artık haftalık kontrole gidiyoruz sanırım. onun için doktorumun söylediği şeyi sizinle paylaşmak istedim. benim doktorum haftada bir kilo söylemiyo ultrason tartı değil ki haftalık net söylesin kiloyu mutlaka yanılıyo öyle de olunca annelerin canı sıkılıyo dedi. bize iki haftada bir söylüyo kiloyu. sizde 1 haftada az kilo almış diye üzülmeyin bence yanılgı payından dolayı da öyle görünüyo olabilir.

merhaba arkadaşlar ben de 36+5 hamileyim 35+2 de 2600 gr dı oğluşum şimdi bilemiyorum tabi sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da alırlar kilo Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib eder inşallah benim kızım da 3 kilo doğmuştu hemde 39+0 da şimdi de zayıf 4 yaşında ama canavar gibi maşallah

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben de 2012 ocak annesi olucam inşallah beklenen doğum tarihi 30 ocak ben 54 kiloyla hamile kaldım ilk aylar 52 ye düştüm şimdi ise 36+4 teyim ve 64 kiloyum bebeğim ise 35+5 te 2800 gr idi 9 ocakta tekrar kontrolümüz var heyecenla beyliyorum. pazartesi 38. haftaya girecez inş. artık iyiye yaklaştık mutlu sona inş.

38+6 itibari ile ben 75 kilo toplamda 17 kilo aldım.Oğluşum da :nazar::nazar: 3611 gr olmuş boyu da 52.5 cm. :emir_bebek::emir_bebek: canım oğluuuuuum benniiiiim :16::16:

38+6 itibari ile ben 75 kilo toplamda 17 kilo aldım.Oğluşum da :nazar::nazar: 3611 gr olmuş boyu da 52.5 cm. :emir_bebek::emir_bebek: canım oğluuuuuum benniiiiim :16::16:

37+1 deyim bu hafta ben kilo almamışım oğlum 170 gr almış çok sevindim::DDDD
toplamda 18 deyim hala...bebeğimde 2870...:nazar:

Back