- Konu Sahibi dimpleee06
36+6 da 2990 gr dı bebiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde bugün kontrolümüz vardı arkadaşlar moralim çok bozuldu 33+3 de 2300dük doktor bir ölçümde 2450 45 cm çıkarttı sonra bir kez daha baktı 2750 49 cm çıkardı hangisini baz almalıyım eğer 2450 ise 2 haftada 150 gr az değilmi
bugün kontrolümüz vardı 10 gün sonra bebeğim geliyor inşallah 36+6 da 3680gr olmuş minniğimçok şükürr iyiymişş gelişimiii
merhaba ya ben çok üzülüyorum herşeyi yiyorum balık hapı demir iğneleri magnezyum vitamin ilaçlarını kullanmama rağmen bebeğim 32 haftalıkkken 1975 grdı şimdi 34 deyim ne kaadar oldğunu tam bilmiyorum ama bana zayıf geliyor diğer gebeliyimde 2500grdı bebeğim 32 haftalıkken siz ne yaptınız ne yediniz de bebeğiniz kilo aldı lütfen bana da yazın çok üzgünüm bebişim zayıf doğmasınnnn...
merhaba ya ben çok üzülüyorum herşeyi yiyorum balık hapı demir iğneleri magnezyum vitamin ilaçlarını kullanmama rağmen bebeğim 32 haftalıkkken 1975 grdı şimdi 34 deyim ne kaadar oldğunu tam bilmiyorum ama bana zayıf geliyor diğer gebeliyimde 2500grdı bebeğim 32 haftalıkken siz ne yaptınız ne yediniz de bebeğiniz kilo aldı lütfen bana da yazın çok üzgünüm bebişim zayıf doğmasınnnn...