• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili anneler,
sizi böyle bir konuda rahatsız ettiğim için özür dilerim, şu sıralar ülkemizde çocuk felci vb gibi çocuk hastalıkları riski olduğu, bu nedenle sağlık bakanlığının 0-5 yaş arası çocukların aşılanması gerektiği açıklaması var, lütfen yavrularınızın sağlığı için çocuk doktorunuzla irtibata geçiniz.

Linki okursanız detaylı açıklama yapılmış:
Sağlık Bakanı: İstanbul'da 6 bölgede çocuk felci riski var

selam kızlar bende 2012 ocak annesiyim çok hamarat bir kızım var elif serra nasılsınız bebişler ne yapıyor tuvalet eğitimi verdiniz mi

Hey gidi hey. Tam 4 sene geçti. Dogumhanede yukarı bakıp ben burdan hiç cikamayacam herhalde diye ağlarken şimdi oğluşum doğalı 4 sene geçmiş. 23 ocak 2012 saat 13.25 den bu güne...

2012 ocak anneleri nasılsınız neler yapıyorsunuz:KK25::cool: minnoşlarımız büyüdü anaokuluna gidiyor hepsi muhtemelen benim kızımında anaokulunda 2. senesi
aklıma takılan bir konu var seneye okula başlatacak mısınız 68 aylık olacaklar ne düşünüyorsunuz bu konuda:anne::işsiz:

Ben şahsen erken buluyorum bu nedenle seneye anaokuluna yollayacam oğlumu sonraki sene kısmetse ilkokul:)

Back