• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ooo bütün fasülyeciler burda hoşgeldiniz şeref verdiniz:52::52::52:nasılda canım fasülye çekti.yerim kız sizin fasülyelerinizi:1::1::1::1:

Kizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh

Kizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh

inşallah güzel haberlerlegelirsin canım :49::16:

ooo bütün fasülyeciler burda hoşgeldiniz şeref verdiniz:52::52::52:nasılda canım fasülye çekti.yerim kız sizin fasülyelerinizi:1::1::1::1:
hoş bulduk nasılsın canım senin fasulyen nasıl bende senin fasulyeni yerim ::56:16::16::16::16::16::16::16:
iyi akşamlar hanımlarr :16:

maşallah fasülyelere :17:
iyi akşamlar canım teşekkürler teyzesi :54::54::54::54::54::54:

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımdasın :49::49::49::49::49:

bebeyim yarın opun var inşallah güzel geçer hayırlısıyla bu son olur bir sürü yumişin bir sürü bebişin olur inşallah allah yarve yardımcın olsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Arkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum

hoş bulduk nasılsın canım senin fasulyen nasıl bende senin fasulyeni yerim :16:

iyi teyzesi sesi soluğu çıkmıyor çok akıllı çok:16::16::16::16:nereye gitsem benimle geliyorrr:52::52::52::52:şaka bir yana cuma gününe kadar inşaALLAH herşey yolunda giderde hayırlısı ile görürüm bebemi:16::16::16::16::16:
senin diğer doktordaki kontrolün nezam 27 Marttan önceki:44:

Arkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum

nihancım bana göre hamilesin doktorun tedbiri elden bırakmamış bence inşaALLAH 2 gün sonra değerin süper olur sende rahat bir nefes alırsın canım:16::16::16::16:

bebeyim yarın opun var inşallah güzel geçer hayırlısıyla bu son olur bir sürü yumişin bir sürü bebişin olur inşallah allah yarve yardımcın olsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

inşaALLAH bebeğim bütün işlerin kolay olur.yarın çok güzel embriyoların olur canım:16::16::16::16:

Back