2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

slm kızlar
yarın dondurulmuş embiryo transferim olacak
size bişey sormak istiyorum sizce transferden kaç gün sonra işe başlayayım 8.gün başlasam sorun olurmu:18:

aaah seni gidi seniALLAH dan sigara ile kalmışsınızcanım ben sigarayı paketi attım bıraktım ne azalttım ne alternatif ürünler kullandım.ama eşim asla bırakamıyor 11 sene oldu içmek istesem rahatlıkla içerim ama ALLAH'a şükür iyiyim sen de biran önce bırak bir arkadaşım 171 yi arayıp ilaçlarından aldı bıraktı başka bir arkadaşım özel sigara bırakma merkezinde bıraktı darısı başına canım her namazımda dua ediyorum isim isim olmasada yerini buluyordur inşaALLAHmümkün oldukça kimseye söylemedik bizim tüp bebek tedavisi olduğumuzu sağır sultanlar bile biliyor

slm kızlar
yarın dondurulmuş embiryo transferim olacak
size bişey sormak istiyorum sizce transferden kaç gün sonra işe başlayayım 8.gün başlasam sorun olurmu:18:

canım doktorum bana 5.günden sonra işin ağır değilse dönebilirsin dedi ama ben yıllık izin,rapor alıp hiç başlamadım.....kendimi iyi hisstettiğim zaman işe gideceğim .inşaALLAH transferin hayırlı olsun canım.bu sefer Mevlam yavrularını sana bağışlasın canım

sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedim

sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedim

doktorum sürekli yatmanın yada normal hayata dönmenin olumlu yada olumsuz resmi bir verisi yok diyor.ama ben biliyorum işim stresli o yüzden evde olmayı yeğledimcanım benim 7.transferim o yüzden çok pifirikliyim

doktorum sürekli yatmanın yada normal hayata dönmenin olumlu yada olumsuz resmi bir verisi yok diyor.ama ben biliyorum işim stresli o yüzden evde olmayı yeğledimcanım benim 7.transferim o yüzden çok pifirikliyim

sonuç henüz belli değil galiba inşallah hamile olursun

sonuç henüz belli değil galiba inşallah hamile olursun

canım sonuç belli oldu ALLAH'ın izniyle bugün tam 6+0 haftalık hamileyimcuma günü kese ve kalp atışı için randevum var inşaALLAH ogün kesinleşicek hamileliğim

Canım bende seni merak ediyordum hayırlı olsun transferin kanda baktır bence

Tatlım güzel haberini bende bekliyorummmmmmm

canım sonuç belli oldu ALLAH'ın izniyle bugün tam 6+0 haftalık hamileyimcuma günü kese ve kalp atışı için randevum var inşaALLAH ogün kesinleşicek hamileliğim

Tatlim sen haftani neye gore hesapliyosun ben son adete gore hesaplarsam 6+2 blastolist transferine gore ve yumurta toplama ya gore netten otomatik hesaplatirsam 6+4 gecen sali tup doktorunun kese muaynesinde ultrason hesabina gore 6+3 sanirim ben 6+3 u kayle almaliyim sence

Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnm keseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm

Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm

Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm

Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim

Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm

Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:

canım son adet tarihime göre hesaplıyorum bazı gebelik sitelerinde hazır var oraya yazdım bunu verdi.doktoruma eşim sormuştu son adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi

vee aleyküm selam canım çok geçmiş olsun merak ettim seni Neşe bizi habersiz bırakmaz dedim.demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…