Canim merak etme hepbirlikte oynaticaz yalniz degilsinbunlarda bizim oynatmis hallerimiz
AYYYY MAŞALLLAHHHHHTEST SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUM CANIMCIMMMMM
kız sen varyabide kocamı sigaraya başlatanda benim iyimi bi gün kavga etmiştik aldı bi paketi oturduk içtik ogün bugün bırakamadık.nikotin sakızı var kullanan varmıki ya :26::26: canım bu arada bol bol sabah namazlarında dualarını bekliyoruz valla sıra bize gelsin artık 2 yıl olcak haziranda cumada en güzel günün olacak senin inşallah...herkese söyledinz mi gebeliği ?? bide söylediyseniz tüp bebekmi dediniz ???
sağol canım inşallah iğneden değildir...haber veririm size akşam 8 e kadar...dua edin benim içinde iğneden olmasın inşallah:)
slm kızlar
yarın dondurulmuş embiryo transferim olacak
size bişey sormak istiyorum sizce transferden kaç gün sonra işe başlayayım 8.gün başlasam sorun olurmu:18:
sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedimcanım doktorum bana 5.günden sonra işin ağır değilse dönebilirsin dedi ama ben yıllık izin,rapor alıp hiç başlamadım.....kendimi iyi hisstettiğim zaman işe gideceğim .inşaALLAH transferin hayırlı olsun canım.bu sefer Mevlam yavrularını sana bağışlasın canım
sağol canım inşallah bu sefer olur 3.tüp tedavisine başladım diğer 2 denemem de sürekli yattım bu sefer işe mi devam etsem bilemedim
doktorum sürekli yatmanın yada normal hayata dönmenin olumlu yada olumsuz resmi bir verisi yok diyor.ama ben biliyorum işim stresli o yüzden evde olmayı yeğledimcanım benim 7.transferim o yüzden çok pifirikliyim
sonuç henüz belli değil galiba inşallah hamile olursun
canım sonuç belli oldu ALLAH'ın izniyle bugün tam 6+0 haftalık hamileyimcuma günü kese ve kalp atışı için randevum var inşaALLAH ogün kesinleşicek hamileliğim
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
maşallah
inş. bende hamileyim diyebilirim
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
canım sonuç belli oldu ALLAH'ın izniyle bugün tam 6+0 haftalık hamileyimcuma günü kese ve kalp atışı için randevum var inşaALLAH ogün kesinleşicek hamileliğim
sağol canım.inşaALLAH darısı başınaben henüz hamile olduğuma inanamıyorum.
Tatlim sen haftani neye gore hesapliyosun ben son adete gore hesaplarsam 6+2 blastolist transferine gore ve yumurta toplama ya gore netten otomatik hesaplatirsam 6+4 gecen sali tup doktorunun kese muaynesinde ultrason hesabina gore 6+3 sanirim ben 6+3 u kayle almaliyim sence
Canim valla inan bende ne inanabiliyorum nede hissedebiliyorum Rabbim bana yarin sana cuma inanmayi nasip etsin insallah
Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnmkeseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm
Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm
Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm
Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim
Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm
Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?