Ayy yerim senin o fasulyeni ben bende yarin insallah gorebilirim fasulyemi
iyi akşamlar hanımlarr
maşallah fasülyelere
hoşgeldin canımevet maaşaALLAH canım
hoşbuldum tatlım nasılsın bebikomuz nasıl
canım şuan beklemedeyiz.cuma günü bebikoyu görmeye gideceğiz inşaALLAH yerini sevmiştirannesine gösterir kendisini
Kizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh
Ayy yerim senin o fasulyeni ben bende yarin insallah gorebilirim fasulyemi
inşallah canım hayırlı güzel haberler alırsın sevmiştir yerini minnak kuzu inşallah
inşallah güzel haberlerlegelirsin canım
hoş bulduk nasılsın canım senin fasulyen nasıl bende senin fasulyeni yerim :ooo bütün fasülyeciler burda hoşgeldiniz şeref verdiniznasılda canım fasülye çekti.yerim kız sizin fasülyelerinizi
iyi akşamlar canım teşekkürler teyzesiiyi akşamlar hanımlarr
maşallah fasülyelere
Kizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh
hoş bulduk nasılsın canım senin fasulyen nasıl bende senin fasulyeni yerim
Arkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum
bebeyim yarın opun var inşallah güzel geçer hayırlısıyla bu son olur bir sürü yumişin bir sürü bebişin olur inşallah allah yarve yardımcın olsun
nihancım bana göre hamilesin doktorun tedbiri elden bırakmamış bence inşaALLAH 2 gün sonra değerin süper olur sende rahat bir nefes alırsın canım
Âmin canım inşallah artarda rahat ederim😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?