• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yokmu hic buralara ugrayan? Bebisler iyimiiiiiii. Zaman asu gibi akip gecti kiminiz 4 kiminiz 5 kiminiz 6 aylik oldu unuttunuzmu buralari yazin ara sira haberleselim paylasalim. Bu arada 3 aylara giriyoruz Rabbim hepimize bu mübarek günlerden faydalanmayi ve Ramazana ulasmayi nasip etsin ve bu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine hepimizi sag salim yavrularimiza kavustursun. Vee evlad sahibi olmak icin ugrasan dua eden gözyasi döken herkesinde bu günler hürmetine kucaklarini doldursun insallah

17 yıllık evliyim.evlendikten 3 aysonra hamile kaldım.16 yaşında bir oğlum var.5 yıl korunduktan sonra bıraktık,ama hamile kalamadım.10 yıl oldu ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum.tedavi ve aşılama oldum.sonuç alamadım,şimdi tüp bebek düşünüyorum önümüzdeki ay.benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı.?tüp bebek maliyeti ne kadar oluyor?cvplarınızı bekliyorum..:3:

tüp bebeği nerde yaptıracağımada karar veremedim.kütahyada oturuyorum en yakın bursa.ankarada olabilir.önemli olan kaliteli ve başarılı bir merkez olması..şimdiden tşklr

uzun bir aradan sonra yine bu topicteyim bir merhaba diyebilmek için.çok şükür ki hamileliğimin 5.ayı bitmek üzere bebişimle birbirimize alışmaya başladık %95 kız diyor doktorla bakalım artık Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versinde gerisi hikaye.her seferinde aynı şeyi yazıyorum yine yazacağım yeni katılan arkadaşlar için bu tedavinin en iyi ilacı moral ve inanç sakın yımayın heyecanınızı ve umudunuzu asla kaybetmeyin birde insanlarla (gerçekten güveniyorsanız ve size inanıyorlarsa) tedavi sürecinizi mutlaka paylaşın deşarj olabilmek adına değilse insan kendini dinledikçe kafası daha çok karışıp endişeye düşüyor.benden şimdilik bu kadar kızlar arada yine girip yazmaya çalışacağım kocamannnnn sevgiler gönderiyoruz bebişimle size:39:

slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir dün bizim kontrolümüz vardı bu arada bebişimiz 14haftalık oldu allaha şükürlar olsun şuan için herşey yolunda 3hafta sonraya detaylı ultrasyon için randevu aldık doktorumuz cinsiyet hakkında şuan için erkek gözüküyor dedi ama bir dahaki gidişimizde kesinleşcek dedi sağlıklı olsun da kız erkek rabbimin bize hediyesi:21:

Kızlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz 13haftalik olduk çok şükür ayın 11inde kontrol var hersey şimdilik yolunda ligde bulantilari gecti vitamin kullanıyorum karnım biraz belirginlesti :) sizde arada yazın ihmal etmeyin görüşürüz

Herkese merhaba nasılsınız kızlar ara ara giriyorum bir kaç kişi dışında gelen yok:19: topiğimize halbuki ocak ve şubatta ne kadar hareketliydi buralar bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler ikili test sonuçlarını paylaşmak isteyenler haydi buraya benim bebişte dün bayağı hareketlendi pıt pıt tekmeledi durdu beni :nazar: çok şükür herşey yolunda 15+5 olduk bu arada hala cinsiyetini blmiyorum kısmetse haftaya bugün öğreneceğim ama hiçte merak etmiyorum sağlıklı olsun gerisi önemli değil hepinizi çok öpüyorum uğrarsanız topiğe iki kalem yazmadan geçmeyin :32::32:

Arkadaşlar herkese selamlar bugün doktor randevum vardı ve oğlum olacağını öğrendim :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:ALLAH tüm tedavi gören arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum....

arkadaşlar herkese selamlar bugün doktor randevum vardı ve oğlum olacağını öğrendim :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:allah tüm tedavi gören arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum....

canım geçen hafta bende kontrolde öğrendem benim de oğlum olucak kısmetse rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin.

selam kizlar naber nasilsiniz? kimseler ugramiyomu buraya insallah hepiniz iyisinizdir cinsiyetlerini ögrenen arkadaslar hayirli olsun rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin. Ben artik bayaa zorlaniyorum harket etmekte aslinda simdiye kadar sadece 4 kilo aldim ama nefes alamiyorum bazen Agustosa ne kaldi dimi surda günler yaklasdikca heyecan cogaliyo. Suan icerde bebisimin odasini kuruyorlar esyalarda gelince sabirsizlanmaya basladim bunca yil nasil gecti diyorum su bikac ay bile nekadar uzun geldi bana. Allahim hepimizi hayirla kurtarsin yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebislere iyi bakin

Kızlar merhaba ben yurtdisindan tüp bebek tedavisi için kayseriye geleceğim.Acıbadem,kayseri tüp,sevgi hastaneleri hangisini önerisiniz.Acıbadem de turgut bey,kayseri tupte de nurettin bey varmış.Siz nerde yaptırdınız lütfen cevap...

kızlarrrr selamlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat sevgili hamişler benim ödem dışında bir sıkıntım yok çok şükür bebişte 10 gün önden gidiyor gelişim olarak bebişim.ama şu ödem yok mu acayip moralimi bozuyor.şu anda ayağımda 41 numara terlik var ve ancak onunla rahat edebiliyorum bütün gece ayaklarım yüksekte yatmama rağmen şişlikler inmiyor aynı şekilde ellerimi yumruk yapmak falan neredeyse imkansız ama dönüp bakıyorum da aralık ocak ayında neydim şimdi ne oldum rabbim bunun dışında başka bir sıkıntı vermesinde ben buna da razıyım bu kadar çaba gösterdikten sonra ödem falan ne olur ki.bu arada çalışan arkadaşlarım için bir hatırlatma yapmak istiyorum hamileliğiniz 32+0 olduğu gün mutlaka doktorunuzdan çalışabilir raporu almanız gerekiyor ki raporlu olduğunuz dönemleri doğum sonrasında kullanabilesiniz.gebeliğin son 3 haftası kanunen çalışamıyorsunuz ufak bir hatırlatma yapayım dedim :21:

Selam kizlar nerelerdesiniz ya haber verin durumunuzdan ben haLA DOGURAMADIM GÜNÜM GECTI HANIMEFENDI NAZLANIYO acilma yok sanci arasira geliyo sik sik sertlesme oluyo karnimda heyecandan ölcem biran önce gelse artik rabbim sag salim kavusalim bebislerimize sizde durum ne yokmu aramizda doguran haber verin tekrar deneyip mutlu haberi paylasmayan varmi listeden tanidiklarim size sesleniyoruum haber veriiiin rabbim hepimizi hayirli evlatlara kavustursun

Selam kizlaar nasilsiniz? Ben cook iyiyim allahima binlerce sükürler olsun yavrumu kucagima aldim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 16 günlük oldu bebegim, normal dogum 3430g 51 cm :nazar: allaha cok sükür saglikli cok tatli bir bebisimiz :emir_bebek:oldu teyzeleri darisi sizlere insallah dogum cook zor ama kucagima alinca bütün sancilar unuttum.Sanci cekerken cook dua ettim Rabbim olmayan arayan ugrasan herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Sizde dogurunca haber verin allah hepimizin yardimcisi olsun

Selam kizlaar nasilsiniz? Ben cook iyiyim allahima binlerce sükürler olsun yavrumu kucagima aldim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 16 günlük oldu bebegim, normal dogum 3430g 51 cm :nazar: allaha cok sükür saglikli cok tatli bir bebisimiz :emir_bebek:oldu teyzeleri darisi sizlere insallah dogum cook zor ama kucagima alinca bütün sancilar unuttum.Sanci cekerken cook dua ettim Rabbim olmayan arayan ugrasan herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Sizde dogurunca haber verin allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım benim hayırlı olsun darısı benim ve tüm bebeklerini bekleyen annelere bende 32 haftaya girdim ekim sonu izine çıkağım kasım 15 ten sonra da oğlumu bekleyeceğim normal doğum istiyorum son haftalarda zamanda geçmek bilmiyor :52: çok sabırsızlanıyorum
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back