- Konu Sahibi dimpleee06
34+2 de bebişim 2500 kg 48 cm bende 15 kilo aldım uyyyy maşşallah prensesimee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36+3 2900gr 49cm, ben 22 kilo :18:
maşşallah kuzuyaaa
sanada canm yaa naptın kızzzz seenn
sorma tatlım yaaaa cok aldım ben kilooo,,,,,, karnım catlak içinde kaldı, takmamaya calısyomm,, sen nasısın canımmm,,
37 haftalık 3 700 ogluşum
bende toplamda 10 çok şükür 2 haftayı kilosz atlattık
37 haftalık 3 700 ogluşum
bende toplamda 10 çok şükür 2 haftayı kilosz atlattık
saol canm inan öle özendiğim bişey yok herşeyden dedimmaşallah bebeğine ,güzel beslemişin püf noktalarını bizede söyle gerçi artık son günlerimizz:)
arkadaşa aynen katılıyorum püf noktası nedir neler yiyosun mesela sütü ne kadar içiyosun canım hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bugün kontrolümüz vardı 10 gün sonra bebeğim geliyor inşallah 36+6 da 3680gr olmuş minniğimçok şükürr iyiymişş gelişimiii
maşallah bebişine,10 güne kadar 4 kilo falan olur:))) senin normal doğum değil o zaman ,3700-3800 den sonra normal doğum yapmıyolar bildiğim kadarıyla.benim canım kızımda 37+1 de 3105 gr,51 cm di.doğuma kadar 3500 falan olacak büyük ihtimal,kilolu çocugun doğumu daha zor oluyomuş,bende 3500 falan doğsun istiyorum,normal doğumu çok istiyorum,sezeryandan çok korkuyorum((
bende anlamadım cnm 1 haftada yarım kilo almış oğluşum en son 3.200 idi 1 hafta sonra 3700 olmuş dediğin gibi 4 olur sanırım olsun da zaten bnm sezeryan olacak tedaviyle olduğu için önemli deil korkmuyorum önemli olan sağa salim hayırlısı ile kucağımıza almak senin normmal olcak sanırım ALLAH yardımcınn olsn inşallahhh
ewt cnm bana da öyle geldi bir önceki muayenem özel bir hastanede oldu bu da devlet hastanesibenim şimdilik normal görünüyo cnm,inşlllh son anda bişey çıkmaz ,dediğim gibi sezeryandan çok korkuyorum,daha önce 2 sefer ameliyat oldum,o yüzden narkoz korkum var...seninki hemen hemen günde 100 gr almış nerdeyse,alette bi sorun olmasın bana günde 25-30 gr alır bebekler bu haftalarda demişti.neyse kilo çokta önemli değil sağlıklı sıhhatli doğsunlarda önemli olan o,allah kucağımıza almayı nasip etsin inşllh
ewt cnm bana da öyle geldi bir önceki muayenem özel bir hastanede oldu bu da devlet hastanesi
bakalım hangisi doru doğunca ortaya çıkar nasıl olsa seninde normal styorsan öyle olur inşallahh senn kontroller kaç ünde ooluyor artık son aftalar olunca sıklaşıyor
evt cnm sıklaşıyo kontroller,benm artık haftada bir,bugün 38+1 olduk..hesaplara göre 1-2 ocak çıkıyo ama bana göre ocağı beklemiyecek,sancılarım 1 haftadır var,2-3 gündür de çoğaldı hele geceler çok sancım oluyo,bebeğimin hareketleri çok azaldı,sadece gece hareket ediyo ama çok az,dr bana bebek gelişimini tamamlamış artık heran doğabilir hazırlıklı ol dedi:) senin başladı mı sancılar