• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım benim hayırlı olsun darısı benim ve tüm bebeklerini bekleyen annelere bende 32 haftaya girdim ekim sonu izine çıkağım kasım 15 ten sonra da oğlumu bekleyeceğim normal doğum istiyorum son haftalarda zamanda geçmek bilmiyor :52: çok sabırsızlanıyorum
:nazar::nazar::nazar:

Ay evet sanki zaman hiic gecmiyor son haftalar bitmek bilmiyo sabirsizlaniyosun ama hersey olup bitince zaman nekadar cabuk gecti diyorsun. Allahim sanada sag salim en kolay sekilde dogurmayi melegini kucagina almayi nasip etsin. Mutlaka haber ver dogumdan sonra

Nerdesiniz ya kimse ugramaz oldu kendi kendime yazip duruyorum galiba. Doguranlar olmustur mutlaka aramizda yazinda beraber sevinelim benimki üc aylik oldu cok nazli dünya tatlisi bir kiz teyzeleri rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ooof oooooof kimseler ugramamis hala merak ediyorum durumlarinizi yazin benden baska ugrayan yok galiba buralara:44::44::44::44:

bende kısmetse ilk reglde gideceğim ve ilk tüp bebek denemesi için start verceğiz. ankara gürgan klinik ve ocak ayı diye bilgilerim değişirse iyi olur, gata da artık tedavi görmüyorum, gürgan klinik hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? hamile olan ve doğum yapan arkadaşlar adına sevindim,

herkese tekrar merhaba,
12 kasımda oğlumu dünyaya getirdim kızlar 41 kere maşallah :nazar:çok sağlıklı bir bebek :emir_bebek: insan kucağına alana kadar içi rahat etmiyor çok şükür 7 haftalık olduk bile buradan yazıştığımız dertleştiğimiz herkese tekrar selam sonra tekrar uğrayacağım şimdilik kaçtım by by

herkese tekrar merhaba,
12 kasımda oğlumu dünyaya getirdim kızlar 41 kere maşallah :nazar:çok sağlıklı bir bebek :emir_bebek: insan kucağına alana kadar içi rahat etmiyor çok şükür 7 haftalık olduk bile buradan yazıştığımız dertleştiğimiz herkese tekrar selam sonra tekrar uğrayacağım şimdilik kaçtım by by

cook sevindim hayiröi olsun canim senden baska haber veren olmadi ama bebeklerimizin cogu dünyaya geldi galiba. Allah herkese nasip etsn kimseyi aratmasin benimki 5 ayina grdi cok cabuk büyüyorlar.....

cook sevindim hayiröi olsun canim senden baska haber veren olmadi ama bebeklerimizin cogu dünyaya geldi galiba. Allah herkese nasip etsn kimseyi aratmasin benimki 5 ayina grdi cok cabuk büyüyorlar.....

:3:zaman çabucak geçiyor banadacım bir bakmışsın yavrularımızın elinden tutup okula götürüyoruz allah acılarını göstermesin :nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek:
:3:zaman çabucak geçiyor banadacım bir bakmışsın yavrularımızın elinden tutup okula götürüyoruz allah acılarını göstermesin :nazar::nazar::nazar:

Amin canim Amin. Rabbim en güzel sekilde büyütmeyi nasiip etsin yüzlerinden gülücük hiic eksik olmasin yavrularimizin:emir_bebek: ha bide insallah kardesleri olsun yalniz büyümesinler.:1::emir_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleme:
selam hanımlar geçen yıl bu zamanlar bebişimin ultrason fotolarına bakarken bugün kucağıma alalı 5,5 ay oldu neredeyse Zeynep Alya yı ...O kadar hızlı ve güzel geçiyor ki günler Rabbime hergün binlerce defa şükrediyorum . yılbaşı itibariyle iş hayatına geri döndüm şu anda babaannesi bakıyor kızıma Ama maşallah o kadar sakin ve mazlum :nazar:bir bebekki hiç üzmüyor bizi bu güne kadar görüştüğüm tüm forum arkadaşlarımdan da muradına erenlere ömür boyu mutluluklar diliyorum Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin bizlere ama muradına eremeyen arkadaşlarımı da dualarıma her daim söylüyorum.Rabbim haırlı olanı tez zamanda sizlere de nasip etsin.Hep derlerdi evlat kokusu cennet kokusu diye gerçekten de öyleymiş.ben mesela altını değiştiremem kusunca bende kusarım diyordum ama öyle olmuyormuş rabbim herşeye hazırlıyor bizleri .şimdilik bu kadar benden hanımlar sizlerinde güzel güzel haberlerini okumak isterim:nazar:

slm ya ksr bkmayın uzun bi süre giremedim çünki hem şifremi unuttum msn kalkınca maillerimede bakamadığım için şifre yenileme olayı yapamadım neyse bnm aşılama tutmadı 2012 haziranda tüp bebek yaptık çok şükür tuttu ve şimdi 10 aylık bir kuzum var darısı sizlere inş :49::emir_bebek:

Back