İnss yarin sende goreceksin cnm benimAyy yerim senin o fasulyeni ben bende yarin insallah gorebilirim fasulyemi
inss yarin bebisini gorursun cnmKizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh
Evet inss bebek yarin bize guzel haberler verecekbebeyim yarın opun var inşallah güzel geçer hayırlısıyla bu son olur bir sürü yumişin bir sürü bebişin olur inşallah allah yarve yardımcın olsun
Cnm gozun aydin masallahArkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum
ooo bütün fasülyeciler burda hoşgeldiniz şeref verdiniznasılda canım fasülye çekti.yerim kız sizin fasülyelerinizi
valla aksam fasulye islatmistim,,masalah hepinizeeedarisi tum bekleyenleree
sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir
gecmis olsun Nesecim, welcome back
canım yakında senin fasülyenede sulanacağız
sulanin datlim bol bol ekmek alim suyuna banin:))martin son haftasi hayatimizi etkileyecek uc onemli olay olacak, insallah guzel guzel haberler aliriz bu bahar hepimiz cosariz
çok güzel bence hamilesin inşallah iki gün sonrada artarda için rahatlar keyfini çıkar hamilesinArkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum
maşallah maşallah benimki çok yaramaz teyzesi hep bi çalışma halindeiyi teyzesi sesi soluğu çıkmıyor çok akıllı çoknereye gitsem benimle geliyorrr şaka bir yana cuma gününe kadar inşaALLAH herşey yolunda giderde hayırlısı ile görürüm bebemi
senin diğer doktordaki kontrolün nezam 27 Marttan önceki:44:
valla aksam fasulye islatmistim,,masalah hepinizeeedarisi tum bekleyenleree
tesekkur ederim cnm benim simdi daha iyiyimsagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir
gecmis olsun Nesecim, welcome back
sulanin datlim bol bol ekmek alim suyuna banin:))martin son haftasi hayatimizi etkileyecek uc onemli olay olacak, insallah guzel guzel haberler aliriz bu bahar hepimiz cosariz
Ayyy inss bizim fasulyeler derindondurucuda inss bizim de yuzumuz gulecek zamani geldimi:
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah ben inanıyorum göreceyine miyde bulantıların başladımı
Arkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum
canım bnmde ilk transferim aralıkta oldu 7.gün kan vermiştim doktorun hatası yüzünden22 çıkmıştı gözünaydın gebesin dedi.2 gün sonra transferin9.günü kan verdim 9 çıktı düşmüş yani.bi dahada kan vermedim sonrada ilaçları bırakınca regl oldum.ama bide roose vardı 7.gün 64 çıkmıştı sonra güzelce yükseldi..yani yüksek çkarsada beklemen gerekiyo unutma tamammı hadi bakalım hakkında hayırlısı :)))
camın benimde yedinci gün kanda çıkmıştı gerçi idrardada çıkmıştı inşallah seninde çıkar ama dr çokkkkkkkkk kızmıştı erken yaptığım için
aynen canım benimm kimyasal çıkma ihtimali var tabi ki bunun bilincindeyim sana özelden yazdığım durumu hallederim en azından2 gün sonra yine kan veririm ama sıfırı görürsemde sonradan yükselme ihtimalinin olmadığını biliyorum o zaman psikoloji tamiri yapcam kendime
tesekkur ederim cnm benim simdi daha iyiyim
Ayyy inss bizim fasulyeler derindondurucuda inss bizim de yuzumuz gulecek zamani geldimi:
hehhe yavas yavas cikaralim fasulyeleri dondurucudan kizlar hadi sirayla:))
Arkadaşlar kan sonucum 52,14çıktı doktorumu aradım iğnenin etkisi olabilirdi olmayabilirde dedi, iki gün sonra tekrar yaptıracağım testi .sizce 6gün olduğum iğne bu kadar yükseltirmi ya çok endişelim bir türlü sevinmiyorum
Kizlar ben yarin hastaneye bebisimi yada bebislerimi gormeye kalp atislarini duymaya gidicem inşaallah bu günden beri basim ağrıyor galiba heyecandan yarin hayirlisiyla derin bir nefes alicam ne olur dua edin bana rabbim hakkimizda her şeyin hayirlisini nasip etsin inşaallahhhh
çıktı mı sonucun noldu???? bu ara işlerim yoğun, işten dönünce de yemek yaparken kurabiye de yaptım.... yok yok bu egzersizler bana iyi gelmedi, iştahım açıldı benim.... 5-6 tane kurabiye yedimpsikoloji tamiri ne acabaaa bak okuyunca kendi yazdığımı şöyle bi düşündüm anladım kızlar ben galiba üşüttümmmmmm
hehhe yavas yavas cikaralim fasulyeleri dondurucudan kizlar hadi sirayla:))
Once senin dondirigin gelecek arkadanda benim ki ve diger arkadaslarin inss
çıktı mı sonucun noldu???? bu ara işlerim yoğun, işten dönünce de yemek yaparken kurabiye de yaptım.... yok yok bu egzersizler bana iyi gelmedi, iştahım açıldı benim.... 5-6 tane kurabiye yedimveeee sabah bi ara kan vermeye gideceğini okuduğum sanki bi bakıyım dedim..... noldu verdin mi, sonuç neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?