2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy yerim senin o fasulyeni ben bende yarin insallah gorebilirim fasulyemi
İnss yarin sende goreceksin cnm benim
inss yarin bebisini gorursun cnm

bebeyim yarın opun var inşallah güzel geçer hayırlısıyla bu son olur bir sürü yumişin bir sürü bebişin olur inşallah allah yarve yardımcın olsun
Evet inss bebek yarin bize guzel haberler verecek
Cnm gozun aydin masallahcok guzel bi deger inss degerin katve kat artsin inss cnm

sulanin datlim bol bol ekmek alim suyuna banin:))martin son haftasi hayatimizi etkileyecek uc onemli olay olacak, insallah guzel guzel haberler aliriz bu bahar hepimiz cosariz

canım ya düşüncesi bile süperkim bilir o anı yaşadığımız zaman ne oluruz

çok güzel bence hamilesin inşallah iki gün sonrada artarda için rahatlar keyfini çıkar hamilesin
maşallah maşallah benimki çok yaramaz teyzesi hep bi çalışma halinde sende bebeni görüceksin inşallah stres yok ben artık başka dr gitmiycem kendi dr gitcem ya gecen bizimki ısrar edince öylesine gittim gerçi insan dayanamıyorda ama
valla aksam fasulye islatmistim,,masalah hepinizeeedarisi tum bekleyenleree

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah ben inanıyorum göreceyine miyde bulantıların başladımı

Yok canim yaa nerde arda ufak tefek oluyodu oda kayboldu tik yok yani bende az once ablama soruyodum o kisa aralarla iki gebelik gecirdi ilkinde 9.hafta baslamis ikincisinde neredeyse hic olmamis gerci benim ilk gebeligimdede olmamisti ama insan olsun istiyo ne biliyim

Canım gozunaydın bence degerin cok güzel inşallah ıkı gün sonra degerın dahada artar

aynen canım benimm kimyasal çıkma ihtimali var tabi ki bunun bilincindeyim sana özelden yazdığım durumu hallederim en azından 2 gün sonra yine kan veririm ama sıfırı görürsemde sonradan yükselme ihtimalinin olmadığını biliyorum o zaman psikoloji tamiri yapcam kendime

camın benimde yedinci gün kanda çıkmıştı gerçi idrardada çıkmıştı inşallah seninde çıkar ama dr çokkkkkkkkk kızmıştı erken yaptığım için

ben ilk tüp bebeğimde yaptım erkenden negatifti ve 12. gün de negatifti 2. denemem de 14 gün bekledim yine negatifti bunda dr ne dersin valla yaptım ne olursa olsun diye hayrlısı Allah dan herşeye açığım şu an

psikoloji tamiri ne acabaaa bak okuyunca kendi yazdığımı şöyle bi düşündüm anladım kızlar ben galiba üşüttümmmmmm

Canim degerin gayet iyi aslinda ama igneyi vurulali kisa sure oldugu icin bi ihtimal ignede olabilir benim 11.gun 274 oldugunu dusunursek 9.gun 100 lerde 7.gun 50 lerdeydi demekki canim sen iki gun sakin olup sanki hic test yaptirmamissin gibi gibi bekle insallah iki gun sonra degerin artar ve hepbirlimte seviniriz.

Ayy canim desene yarin senin icinde buyuk gun bende gidicem aslinda merkez cuma cagirmisti kalp atisi icin yarin normal kadin dogum doktoruma kontrolum var insallah yarin kalp atimlarini gorup icim rahatlarsa merkeze gitmiycem canim insallah yarin guzel haberlerle geliriz insallah bu gece nasil uyuyacagiz bilmiyorum:18:

psikoloji tamiri ne acabaaa bak okuyunca kendi yazdığımı şöyle bi düşündüm anladım kızlar ben galiba üşüttümmmmmm
çıktı mı sonucun noldu???? bu ara işlerim yoğun, işten dönünce de yemek yaparken kurabiye de yaptım.... yok yok bu egzersizler bana iyi gelmedi, iştahım açıldı benim.... 5-6 tane kurabiye yedim veeee sabah bi ara kan vermeye gideceğini okuduğum sanki bi bakıyım dedim..... noldu verdin mi, sonuç neeee

nihancim, sonucun için de ne çok sevinelim ne de üzülcek bi durum yok zaten :) inşallah iğnenin etkisi değildir.... 2 gün sonr tekrarla bakalım

Kolay gelsin cnm ellerine saglik ohhh afiyet olsun cnm yarasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…