• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın güzeller ben geldim :24::24::24: hayırlı bir hafta olur hepimize inşallah.bende sizleri görünce heyecanlanıyorum :1: bi an önce her şey bitsede haziran gelse 2.kez bebişlerimi içimde hissetsem keşkeee :52:

Canım ya insallah öyledir 😊 test günüm Perşembe yarın yaptırayım diyorum,ignedendir diye cok korkuyorum insallah oyle degildir🙏🙏

canım kalinkamda sana benzer bu durumda idi maşaALLAH yarın pıt pıtları dinlemeye gidecek:16:aklında kalacağına git kan tahlilini yaptır inşaALLAH değerlerin artarak yükselicek:16::16::16::16:

günaydın güzeller ben geldim :24::24::24: hayırlı bir hafta olur hepimize inşallah.bende sizleri görünce heyecanlanıyorum :1: bi an önce her şey bitsede haziran gelse 2.kez bebişlerimi içimde hissetsem keşkeee :52:

günaydın canım:3:içindeki heyecanın bitmesin tatlım:16::16:sayılı gün canım çabuk geçecek inşaALLAH:16:sen de bu günleri sigarayı bırakmak adına kullan:ssz:daha mutlu olacaksın canım:32:

canım kalinkamda sana benzer bu durumda idi maşaALLAH yarın pıt pıtları dinlemeye gidecek:16:aklında kalacağına git kan tahlilini yaptır inşaALLAH değerlerin artarak yükselicek:16::16::16::16:

oda çatlatma iğnesi olmuş muydu? ay canım ya içimi rahatlattın sabah sabah allahda senin yüzünü güldürsün inşallah.iş yerinde olduğumdan anca akşama iş çıkışı kan vermeye gidebileceğim.inşallah çarşamba sabah olduğum iğneden değildi,ama test günümede 3 gün kaldı etkisi geçmiştir umarım.

günaydın canım:3:içindeki heyecanın bitmesin tatlım:16::16:sayılı gün canım çabuk geçecek inşaALLAH:16:sen de bu günleri sigarayı bırakmak adına kullan:ssz:daha mutlu olacaksın canım:32:

eşimle dün konuştuk bırakalım artık çocuk bundan dolayı olmuyorsa diyor ama sadece söylüyor napmalıyım bilmiyorum:1::1: sen naptın canım kontrol varmı bugün:44:

canım kalinkacım sen ne tatlı,ne kadar sabırlı bir annesin:16: Rabbim karnındaki bebeği size bağışlasın.inşaALLAH yarın pıt pıtları göreceksin tatlım:emir_bebek:canım sen kızının dünyadaki çiçeklerini gördün mest oldun.o şimdi cennette dünyada gözümüzün göremediği güzelliklerin yanında melek olmuş anne ve babası için dua halinde Rabbim onun dualarının karşılığı olarak sizi affedip cennetine alacak kuzum.bundan daha hayırlı bir evlat olur mu?Rabbim bizleride cennetine kabul etsin inşaALLAH:16::16::16::16:

Canim arkadasm benim guzellikleri goren gozlerin hic yaslanmasin huzunle gayri... kizimiz bize Rabbimizin en guzel armagani Rabbim onu dunyanin butun kotuluklerinden sakindi ona en guzel yerleri layik gordu esim cennetin pinarlarindan bahseden bi ayet okudugunda adini pinar koymustu Rabbim cennetin o guzel pinarlarinin basinda bulusmayi nasip eder insallah...

$image.jpg

Kızlar bu da testin goruntusu

mutlu haberlerle dolu aydın günlerimiz olsun inşallahhhh :) :16::16::16::16:

canım benim inşallah kalp atışlarını da duyarsın, zamanı geldğinde kucağına da alırsın.... sana azcık da gıcık olmaya başladım ama varya, bu ne ayol her yazında gözlerim doluyo.... işyerindeyim kızım ayıp oluyoooooo:54::54::54::54: seviyom ki seniii....

canım inşallah son tedavin olsun, çizik olayını bende duydum pek çok kez işe yaradığını.... inşallah senin vesilen de bu çizikler olur tatlım...
:54::54::54:

hehehehehe az hiperaktif değilimdir doğru, hatta kocamla bi yere gidiyosak evliliğimizin ilk aylarında "hayır yani 3 adım önden gidince noluyo anlamıyorum" demişliği var, şimdi birlikte gidiyosak ben kendimi frenliyorum, pek yerimde duramıyorum :1: masa başında çalışıyorum ya, bi de birikiyo bütün gün otur otur.... egzersizler o yüzden iyi oldu, içimde fırtınalar kopuyo ayol...

Canim benim senin o gicigini sevsinler tamam gayri gam yok insallah yarin mutlu mutlu gelirimde yuzunu guldururum HEPIMIZ ICIN COK GUZEL MUTLULUKLARLA DOLU BIR HAFTA OLSUN INSALLAH...:33:

oda çatlatma iğnesi olmuş muydu? ay canım ya içimi rahatlattın sabah sabah allahda senin yüzünü güldürsün inşallah.iş yerinde olduğumdan anca akşama iş çıkışı kan vermeye gidebileceğim.inşallah çarşamba sabah olduğum iğneden değildi,ama test günümede 3 gün kaldı etkisi geçmiştir umarım.

Gunaydin canim insallah igne etkisi falan degildir ben yumi toplamadan 36saat once vurulan ignelerden haric yumiler toplandiktan sonra ogunde pregnly 5000 in yarisini vurdurmustum transferim 5.gun oldu transfer sonrasi 6.gun ilk testimi yapmistim yani son igneden 11gun sonraydi bende acaba igne etkisi hala varmidir diye cok endiselenmistim hersabah yapmaya devam ettim internetten dokme 100 lu test almistim cizgi cok azar arda olsa koyulasarak gitti 9ve10.gunler baya belirginlesmisti ilk cizgi kadar olmasada 11.gun kan testim 274cikti bir nsallah seninkide Igne etkisi degil BEBEK ETKISIDIR canim guzel guzel haberlerini almayi Rabbim nasip etsin insallah

Hati cim insallah seninde guzel hanerlerini almak nasik kismet olur sunun surasi hazirana ne kaldi ki insallah bebislerin slerin seni siki siki tutarlar bu sefer

eşimle dün konuştuk bırakalım artık çocuk bundan dolayı olmuyorsa diyor ama sadece söylüyor napmalıyım bilmiyorum:1::1: sen naptın canım kontrol varmı bugün:44:

tabbiiiii %100 sigara etken değildir ama uzun süre kullanıldığında koku ciltte renk değişikliği v.s mesala hayal et:16: pırıl pırıl mis kokulu cennetten gelmiş yavru kucağında babası öpüyor sende kıyamıyorsun yavrunu koklamak istiyorsun oda ne iğrenç bir koku olamaz bebeğin sigara kokmuş:20:yazık değil mi? o yavruya :20:sonra bebeğin büyüyor babası yada sen öpmek istyeyince kaçıyor siz sigara kokuyorsunuz:20:diyor:34:işte bunları bu günden hesap edip sigarayı hayatımızdan çıkarıp mis kokan yavrulara yer açıyoruz:16::16:benim kontrol cuma canım :16:ben de hamilemiyim değilmiyim bir türlü anlayamıyorum:52::52::52:oynatmaya az kaldı:32::32::32:doktorum nerde ...............:52::52::52::52:

canım nihancım:3:kalinkam cevap vermiş okuyabildin mi?:34:canım bence çatlatma ile ilgisi yok hamilesin ALLAH'ın izniyle inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde alırsın kucağına:16::16::16:

Canim arkadasm benim guzellikleri goren gozlerin hic yaslanmasin huzunle gayri... kizimiz bize Rabbimizin en guzel armagani Rabbim onu dunyanin butun kotuluklerinden sakindi ona en guzel yerleri layik gordu esim cennetin pinarlarindan bahseden bi ayet okudugunda adini pinar koymustu Rabbim cennetin o guzel pinarlarinin basinda bulusmayi nasip eder insallah...

yazdığın ve ağzından çıkan kalbinden geçen herşeye ammmiiiiiin canım:16::16::16::16::16:

tabbiiiii %100 sigara etken değildir ama uzun süre kullanıldığında koku ciltte renk değişikliği v.s mesala hayal et:16: pırıl pırıl mis kokulu cennetten gelmiş yavru kucağında babası öpüyor sende kıyamıyorsun yavrunu koklamak istiyorsun oda ne iğrenç bir koku olamaz bebeğin sigara kokmuş:20:yazık değil mi? o yavruya :20:sonra bebeğin büyüyor babası yada sen öpmek istyeyince kaçıyor siz sigara kokuyorsunuz:20:diyor:34:işte bunları bu günden hesap edip sigarayı hayatımızdan çıkarıp mis kokan yavrulara yer açıyoruz:16::16:benim kontrol cuma canım :16:ben de hamilemiyim değilmiyim bir türlü anlayamıyorum:52::52::52:oynatmaya az kaldı:32::32::32:doktorum nerde ...............:52::52::52::52:

Canim merak etme hepbirlikte oynaticaz yalniz degilsin :52::52::52::55::36::10::27::22:bunlarda bizim oynatmis hallerimiz

kız sen varya :1::1::1: bide kocamı sigaraya başlatanda benim iyimi :1: bi gün kavga etmiştik aldı bi paketi oturduk içtik ogün bugün bırakamadık.nikotin sakızı var kullanan varmıki ya :26::26: canım bu arada bol bol sabah namazlarında dualarını bekliyoruz valla sıra bize gelsin artık 2 yıl olcak haziranda :1:cumada en güzel günün olacak senin inşallah...herkese söyledinz mi gebeliği ?? bide söylediyseniz tüp bebekmi dediniz ???

canım nihancım:3:kalinkam cevap vermiş okuyabildin mi?:34:canım bence çatlatma ile ilgisi yok hamilesin ALLAH'ın izniyle inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde alırsın kucağına:16::16::16:

okudum canım :) sağolsun hemen yazmış.inşallah iğneden değildir akşama güzel haberler veririm size:)

Back