2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ooo harika bir habergeçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın inşaALLAH bu tedavide alacaksın yavrularını kucağına

Insallah canim icime guzel seyler doguyor bu sefer:) hem heyecanliyim hem korkuyorum.sanirim sadece estrofem kullaniyor dondurulmusta nasil bir ilac etkileri yan etkileri bilgin varmi canim?

Cok sevindim canim cizigin cok ise yaradigini duymustum insallah guzel guzel haberlerini aliriz Allah yar ve yardimcin olsun insallah

Sagolasin canm bende cok duymustum ise yaradigini elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi rabbime kalmis kilo bile verdim bu bekleme surecinde ki diyet yapmaktan nefret ederm bebis icin herseye katlaniyoruz napalm

Insallah canim icime guzel seyler doguyor bu sefer:) hem heyecanliyim hem korkuyorum.sanirim sadece estrofem kullaniyor dondurulmusta nasil bir ilac etkileri yan etkileri bilgin varmi canim?

olacak canım inşaALLAH bu sefer Rabbim sana yavrularını bağışlayacak.evet estrofem kullandığımız ilaçlardan biri ağız tadında değişiklik,ani ruh değişimleri ve iştah açma yan etkilerini yaşadım belli bir zamandan sonra vücut alışıyor canım endişelenmeaaahhh o korku ve heyecan biri olmadan diğeri olmuyorçok normal hissettiklerin inşaALLAH bu tedavinin sonu güzel olacak

Insallah kuzucumm allah razi olsun gelismelerden haberdar ederim senide takip ediyorum sag salim kucagina alican insallah kizini:)

Hepinizi tek tek selamliyorum insallah herkes iyidir bir nde hayirlisiyla yarinida atlatirsam insallah bebisimi gorup bi oh cekmek nasip olur neden bukadar sitres yaptigimi anlamiyorum kan sonucunu beklerken bile daha rahattim Allah im insallah guzel haberlerle gelirim bu doktor normalde karindan bakiyo ama rica edicem alttan baksin karindan bakipta kalp atislarini duyamassam kalpten giderim insallah kabul eder insallah bana o guzel sesi dinletirde dunyalar benim olur ... Allah im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hmm bugun kizimin kabrine gittik maasallah sumbulleri acmis mis gibi koyuyo bisuru de lalesi var ama onlar henuz acmamislar cennet bahcesi gibi olmus melegimin evi...

Allah yar ve yardimcin olsun insallah yarin guzel haberler vereceksin bize sonuc aldiktan sonrasi daha stresli bilirim o duyguyu kim ne derse desin rahatlayamiyor insan melegin simdi kardesi icin dua ediyor inan .hersey yolunda gitcek allahin izniyle canim

Canim benim Allah razi olsun yarin degil sali gidicem yarinda bi gecse gibisinden dedim sali sabah erkenden gidicem... oyle gercekten pozitif alinca rahatlayacagimizi saniyoruz ama nerde hic bitmiyo kese goruncek mi kese gorundu kalp atisini duyucammi bu boyle devam edecek zaten annelik onun icin bukadar kutsal baska bi can icin kendi canindan cok endise etmek anneden baska kimsenin yapabilcegi hisey degil Rabbim kucagimiza alip buyuttugumuz hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Duyacaksin Allahin izni ile güzel sesi Allah yar ve yardimcin olsun canim korkma

bi oyundaki avatarım bu.... benziyo da bana

senin olaylara yaklaşımın ve yaptığın yorumlardan yola çıkarak seni ben de avatar resmine benzetmiştim.resme ilk baktığında sakin bir izlenim var ama biraz daha dikkatli bakınca yerinde duramayan hiper aktif bir çocuk var o yüzden seni kafamda canlandırırken avatar resmin gerçek resminmiş gibi gözümün önüne geliyor

Insallah kuzucumm allah razi olsun gelismelerden haberdar ederim senide takip ediyorum sag salim kucagina alican insallah kizini:)

canım benim merak ederim zaten haberdar et mutlakaannemde tedavimin başında kucağımda beyaz kundanklı beyaz battaniyeye sarılmış kız bebek görmüşhayırlısı inşaALLAHRabbim hiç birimizi kapısından boş çevirmesin

canım kalinkacım sen ne tatlı,ne kadar sabırlı bir annesin Rabbim karnındaki bebeği size bağışlasın.inşaALLAH yarın pıt pıtları göreceksin tatlımcanım sen kızının dünyadaki çiçeklerini gördün mest oldun.o şimdi cennette dünyada gözümüzün göremediği güzelliklerin yanında melek olmuş anne ve babası için dua halinde Rabbim onun dualarının karşılığı olarak sizi affedip cennetine alacak kuzum.bundan daha hayırlı bir evlat olur mu?Rabbim bizleride cennetine kabul etsin inşaALLAH

Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????

canım bence arkadaşlarınla aynı durumdaysan sende 2.çizginin çıkması hamilesin anlamına gelir.gözün aydın inşaALLAH kan testiyle bunu onaylamış olursun

haftanın ilk müjdesi geldi inşaALLAH

mutlu haberlerle dolu aydın günlerimiz olsun inşallahhhh :)

canım benim inşallah kalp atışlarını da duyarsın, zamanı geldğinde kucağına da alırsın.... sana azcık da gıcık olmaya başladım ama varya, bu ne ayol her yazında gözlerim doluyo.... işyerindeyim kızım ayıp oluyoooooo seviyom ki seniii....

Sagolasin canm bende cok duymustum ise yaradigini elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi rabbime kalmis kilo bile verdim bu bekleme surecinde ki diyet yapmaktan nefret ederm bebis icin herseye katlaniyoruz napalm
canım inşallah son tedavin olsun, çizik olayını bende duydum pek çok kez işe yaradığını.... inşallah senin vesilen de bu çizikler olur tatlım...

hehehehehe az hiperaktif değilimdir doğru, hatta kocamla bi yere gidiyosak evliliğimizin ilk aylarında "hayır yani 3 adım önden gidince noluyo anlamıyorum" demişliği var, şimdi birlikte gidiyosak ben kendimi frenliyorum, pek yerimde duramıyorum masa başında çalışıyorum ya, bi de birikiyo bütün gün otur otur.... egzersizler o yüzden iyi oldu, içimde fırtınalar kopuyo ayol...

nihalcım bence de çatlatma iğnesi etkisi değil, bi gösterge gibi duruyor.... kan testi yaptır istersen tescillensinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…