ooo harika bir habergeçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın inşaALLAH bu tedavide alacaksın yavrularını kucağına
hadi geçmiş olsun canım inşallah bu son olur alırsın bebeşini önce göbişe sonra kucağına
Cok sevindim canim cizigin cok ise yaradigini duymustum insallah guzel guzel haberlerini aliriz Allah yar ve yardimcin olsun insallah
Insallah canim icime guzel seyler doguyor bu sefer:) hem heyecanliyim hem korkuyorum.sanirim sadece estrofem kullaniyor dondurulmusta nasil bir ilac etkileri yan etkileri bilgin varmi canim?
iyi akşamlar kızlaaarrr.... her daim dualarımdasınızzz
bi oyundaki avatarım bu.... benziyo da banaiyi akşamlar canım.dualarının duacısıyımRabbim kabul eder inşaALLAH
profil resmini değiştirmişsin canım...:13:
olacak canım inşaALLAH bu sefer Rabbim sana yavrularını bağışlayacak.evet estrofem kullandığımız ilaçlardan biri ağız tadında değişiklik,ani ruh değişimleri ve iştah açma yan etkilerini yaşadım belli bir zamandan sonra vücut alışıyor canım endişelenme aaahhh o korku ve heyecan biri olmadan diğeri olmuyor çok normal hissettiklerin inşaALLAH bu tedavinin sonu güzel olacak
Hepinizi tek tek selamliyorum insallah herkes iyidir bir nde hayirlisiyla yarinida atlatirsam insallah bebisimi gorup bi oh cekmek nasip olur neden bukadar sitres yaptigimi anlamiyorum kan sonucunu beklerken bile daha rahattim Allah im insallah guzel haberlerle gelirim bu doktor normalde karindan bakiyo ama rica edicem alttan baksin karindan bakipta kalp atislarini duyamassam kalpten giderim insallah kabul eder insallah bana o guzel sesi dinletirde dunyalar benim olur ... Allah im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hmm bugun kizimin kabrine gittik maasallah sumbulleri acmis mis gibi koyuyo bisuru de lalesi var ama onlar henuz acmamislar cennet bahcesi gibi olmus melegimin evi...
Allah yar ve yardimcin olsun insallah yarin guzel haberler vereceksin bize sonuc aldiktan sonrasi daha stresli bilirim o duyguyu kim ne derse desin rahatlayamiyor insan melegin simdi kardesi icin dua ediyor inan .hersey yolunda gitcek allahin izniyle canim
Hepinizi tek tek selamliyorum insallah herkes iyidir bir nde hayirlisiyla yarinida atlatirsam insallah bebisimi gorup bi oh cekmek nasip olur neden bukadar sitres yaptigimi anlamiyorum kan sonucunu beklerken bile daha rahattim Allah im insallah guzel haberlerle gelirim bu doktor normalde karindan bakiyo ama rica edicem alttan baksin karindan bakipta kalp atislarini duyamassam kalpten giderim insallah kabul eder insallah bana o guzel sesi dinletirde dunyalar benim olur ... Allah im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hmm bugun kizimin kabrine gittik maasallah sumbulleri acmis mis gibi koyuyo bisuru de lalesi var ama onlar henuz acmamislar cennet bahcesi gibi olmus melegimin evi...
bi oyundaki avatarım bu.... benziyo da bana
Insallah kuzucumm allah razi olsun gelismelerden haberdar ederim senide takip ediyorum sag salim kucagina alican insallah kizini:)
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
canım inşallah son tedavin olsun, çizik olayını bende duydum pek çok kez işe yaradığını.... inşallah senin vesilen de bu çizikler olur tatlım...Sagolasin canm bende cok duymustum ise yaradigini elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi rabbime kalmis kilo bile verdim bu bekleme surecinde ki diyet yapmaktan nefret ederm bebis icin herseye katlaniyoruz napalm
senin olaylara yaklaşımın ve yaptığın yorumlardan yola çıkarak seni ben de avatar resmine benzetmiştim.resme ilk baktığında sakin bir izlenim var ama biraz daha dikkatli bakınca yerinde duramayan hiper aktif bir çocuk varo yüzden seni kafamda canlandırırken avatar resmin gerçek resminmiş gibi gözümün önüne geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?