• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aaah seni gidi seni:9:ALLAH dan sigara ile kalmışsınız:9:canım ben sigarayı paketi attım bıraktım ne azalttım ne alternatif ürünler kullandım.ama eşim asla bırakamıyor 11 sene oldu içmek istesem rahatlıkla içerim ama ALLAH'a şükür iyiyim sen de biran önce bırak bir arkadaşım 171 yi arayıp ilaçlarından aldı bıraktı başka bir arkadaşım özel sigara bırakma merkezinde bıraktı darısı başına canım her namazımda dua ediyorum isim isim olmasada yerini buluyordur inşaALLAH:16::16:mümkün oldukça kimseye söylemedik bizim tüp bebek tedavisi olduğumuzu sağır sultanlar bile biliyor:52::52::52::52::52:
Eki Görüntüle 1005387

bende o merkezi arayıp sigara istim bari :1::1::1: allah razı olsun güzel dileklern için.bende olursa beklemeden herkese söylicem bu sefer :1::1::1:

Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim :54::54:
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnm :nazar:keseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm :16:

Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm

Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm:16::16:

Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim:16::16:

Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm

Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:
kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruz :54::54::54:

vee aleyküm selam canım çok geçmiş olsun merak ettim seni Neşe bizi habersiz bırakmaz dedim.demek ki sebebi buymuş kendine dikkat et canım:16::16::16::16:
sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir

kız geçmiş olsun iyileşmişsindir inşallah bizde seni öpüyoruz :54::54::54:

Sagol haticim yaa simdi sukur biraz daha iyiyim bendende kocaman:54::54:

Bir suredeir yoktum belimi incittigim icin evde yattim surekli simdi biraz daha iyiyim cok sukur gecmisi tam okuyamadim insss herkes iyidir hepinizi ozlemisim :54::54:
Kalbimdesin cnm testkkur ederim beni dusundugun icin senin de gozun aydin cnm :nazar:keseyide gormussunuz inss pitpitlarida gorur ve duyarsiniz allah tamamina erdirsin cnm :16:

Kalinkam cnm inss yarin sende pitpitlari gorur ve duyarsin cnm allah isini rast getirsin cnm

Bebekcim senin de yarin opun varmis inss yarin sendende kaliteli ve bol yumi toplansin inss sonrada guzel guzel döllensinler cnm:16::16:

Guzbaharim inss sen de iyisindir cnm hersey yolundadir umarim:16::16:

Nihalcim gozun aydin cnm simdiden inss kan testinde cok guzel bir deger cikar cnm

Amayacim haticim serenay cilekcim selen yeliz cicibebe pers adini yazamadigim kizlar hepinize de selamlar:118::118::118:

hosgeldin canim cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanir bize yegen yapma calismalarina devam edersin Rabbim guzel haberlerini almayida nasip etsin...

Canım bende seni merak ediyordum hayırlı olsun transferin kanda baktır bence :16::16:

sağol canım ... inşallah iğnenin etkisi değildir.emin olamıyorum transferden sonra vurduğum için iğneyi akşam iş çıkışı kan vermeye gideceğim inşallah yüksek çıkar..

hosgeldin canim cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanir bize yegen yapma calismalarina devam edersin Rabbim guzel haberlerini almayida nasip etsin...
Ay inss cnm benim hepimiz icin oyle olsun :16::16:
kızzzzzzzzzzzzz gözün aydın hamilesin inşallah :49::49::49::49::49::49::49::49:

canım çokkkkk geçmiş olsun dikattet kendine :54::54::54:
sagol cnm benim ya sen nasilsin inss hersey yolu dadir cnm

sagol bitanem ya gorulmez kaza gibi oldu anliyacagin cok sukur simdi iyiyim cnm sen nasil oldun inss lekelenmelerin gecmistir

Sagol haticim yaa simdi sukur biraz daha iyiyim bendende kocaman:54::54:

ALLAH'a şükür geçti canım:16::16::16:cuma günü ilk kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için :16::16::16:çok heyecanlıyım ama korku ağır basıyor:53:canım sanada maaşALLAH diyelim ALLAH C.C nazarlardan, kazadan, beladan korusun seni canım Neşecim:16::16::16:

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii ;)

ALLAH'a şükür geçti canım:16::16::16:cuma günü ilk kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için :16::16::16:çok heyecanlıyım ama korku ağır basıyor:53:canım sanada maaşALLAH diyelim ALLAH C.C nazarlardan, kazadan, beladan korusun seni canım Neşecim:16::16::16:
ohh sukur cnm gecmesine cok sevindim inss cuma gunu de pitpitlari duyacaksin cnm sen icini ferah tut allah isini rast getirecek inss
Sagol bitanem bende anlamadim ALLAH hepimizi korusun inss cnm benim:16:

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii ;)
Cnm inss yarin guzel haberle donersin allah yardimcin olsun inss:49:

ohh sukur cnm gecmesine cok sevindim inss cuma gunu de pitpitlari duyacaksin cnm sen icini ferah tut allah isini rast getirecek inss
Sagol bitanem bende anlamadim ALLAH hepimizi korusun inss cnm benim:16:

Cnm inss yarin guzel haberle donersin allah yardimcin olsun inss:49:

aminnnn Rabbim herkese hayrlı haber vermeyi nasip etsin canım benimmm :)

:49::49::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:

canım bnmde ilk transferim aralıkta oldu 7.gün kan vermiştim doktorun hatası yüzünden :1: 22 çıkmıştı gözünaydın gebesin dedi.2 gün sonra transferin9.günü kan verdim 9 çıktı düşmüş yani.bi dahada kan vermedim sonrada ilaçları bırakınca regl oldum.ama bide roose vardı 7.gün 64 çıkmıştı sonra güzelce yükseldi..yani yüksek çkarsada beklemen gerekiyo unutma tamammı hadi bakalım hakkında hayırlısı :)))

:49::49::49::49:

camın benimde yedinci gün kanda çıkmıştı gerçi idrardada çıkmıştı inşallah seninde çıkar ama dr çokkkkkkkkk kızmıştı erken yaptığım için :49::49::49::49:

Back