Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
KALBIMDESIN CICIBEBE ve KALINKAM böyle olun insallah
Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. .duacıyım
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederseiçimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Sizleriden güzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum.
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlarsabırla bekiyoruuz
Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederseiçimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlarsabırla bekiyoruuz
Saoll canim benim seninde ogrenmene az kaldi belkide doktorun bir tahminde bulunabilir benim doktorum 12. Haftada kiza benziyor bidahaki randevuda netlestiririz demisti 16. Haftamdaki kontrolumde netlesti doktorum yanilmadi cok mutluyum evet alisverise hemen baslicam elim hep biseylere gidiyordu alamiyordum belli degil diye simdi artik alabilirim sen nasilsin canim bebisin nasil???
Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak
Nihan ve yeliz
Simdi okudum..cok üzüldüm.her zaman iyi seyler olmuyor malesef.ama inanıyorum ki bir gün siz de müjde vereceksiniz buradan..sadece zamanını bekliyoruz..insallah Allahım daha fazla bekletmez.canınız sağolsun güzeller
kız bak istersen youtube da videosu falan var, 28 dk lık bi video, eğlenceli de..... dene istersen. ben de kilo almadım tedavi de, sonrasında balık yağı kullanmaya başlayınca aldım bikaç kilo ama gözüme batan kilom değil, 1.62 boyum; 54 kiloyum çok değil yani.....ancak şekil bozukluğum olmaya başladı, karnım sıkılaşsın fit olıyım ben yaaa....
Kızlar herkese merhaba!
Evet canim benim kizim olucak insallah cok tatli 8 nisanda 4 boyutlu ultrason icin randevu verdiler insallah daha net gorucem sen nasilsin canim???
Saol cnm allah razi olsun inşallah bizde onu bekliyoruz inş temiz cikarCanim çok gecmis olsun.Rabbim sifa versin yavruna.Umarim önemli birsey cikmaz
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin...
Maşallah cnmm biz hastanedeyiz işte sultanim bir iyileşse evim evim güzel evime gidicez insallah çok yorgunum
Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak
Kızlar herkese merhaba!
Kızlar herkese merhaba!
görüştüm ve ayaküstü muayene bile etti sağolsun.kistim büyümüş.eşin değil sen önemlisin dedi.kistimin içindeki sıvıyı alacaklar haber bekliyorum zamanı için.sonrada bi iki ay dinlenip haziran gibi tüp bebek denicez rabbim sen hayırlara vesile et ...
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii
Cnm sen nasilsin geriye dönük okuyamadim umarim sıkıntı yoktur cnm seni cok merak ediyorum telden girdigim için tam okuyamiyorum gec aciliyor ins güzel haberlerin vardir tatlım
Saol cnm allah razi olsunÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİRAN ÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH
canım yaaa çok geçmiş olsun inşaALLAH güzel çiçeğin çabuk iyileşir.Rabbim şafi ismi ile şifa versinsonuçlarda iyi çıkar inşaALLAH
Olacak inşallah tatlım sen hep kendini olumluya hazırla hep iyi düşün lütfen. farkındayım daha önceki hamileliklerinden kaynaklı aklına zaman zaman bişeyler gelecek ama düşünme sakın bu farklı bu başka bunun bir sonu var. Rabbim bebeğini kucağına verecek. Allahımın izniyle hepsi yolunda gidecek. Canım arkadaşım güzel yanaklarından öpüyorum.
Oy oy kuzuma tatlim ya benimde ilk basindan hep kanamam oldu kesenin biri birinden bir hafta sonra belli oldu ve hala kanam yani lekelenmem oluyorr belki iki tanedi :) ikiysede teksede binlercekez şükürler olsun rabbim yavrunu sana bagislasin cnmcanım kan sonucunu aldığım günün akşamında lekelenmem oldu pazar günü ağrı ve yoğun olmayan kanamaya döndüALLAH 'a şükür dün bitti.kanamadan dolayı dokturum testimi 3 kere yaptırdı değerler iyi gidiyor maşaALLAH kanama nedeninin ikizden teke düşme sonunu olabileceğini söyledi çarşamba günü benim zorlamamla vajinal ultrason yaptı 1 tane kese gördük haftaya cuma pıt pıtlar için kontrole gideceğim canım şimdilik bütün hikayem bu
cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum tatli kizina, inslalah sende kendini daha iyi hissedersin biran once iyilesirsiniz ikinizde..
Saol cnm allah razi olsun
Bitanem benim çok saol inş tatlim sanada masallah kesemizi gormussu gözün aydin tatlim rabbim saglikli güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin in kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?