2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

iki kızmı süper bişey yaaaa Rabbim nazardan saklasın canımmmmm.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

Maşallah sizlere ve güzel prenseslere Rabbim daha da güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin...

saol canım sabırlı olmaya çalışıyoruz işte ....demek kızların oluacak
sağlıkla kucağına da almak nasip olsun çilekli çilekliii koksun inşalahhhh

eminimm sen çok tatlı görünüyorsun hafif şişen göbüşünle canım ama sağlık için spor yapmak lazım evet ...benim yaklaşık 15 kilo fazlam var boyumda 1.60 bu 15 kilonun 12sini ilk tedaviye başladığımda almaya bi başladım ikinci tedavinin sonunda baktım ki 12 kilo almışım..iğrenççç demi beni 3 aydır görmeyen biri görünce şimdi tanıyamıyo o derece yani napcazzz kızzzz bilmioomm vala ben spor yapmayıda sevmem az yemeyide çok zorr çokk

sağol canım.ALLAH C.C razı olsun senin prenseslere maşaALLAH canımRABBİM analı babalı büyütsün inşaALLAH

canım yaaa çok geçmiş olsun inşaALLAH güzel çiçeğin çabuk iyileşir.Rabbim şafi ismi ile şifa versin sonuçlarda iyi çıkar inşaALLAH

masallah masalah saglikla sihhatle kucagina al inslalah canim..darisi da hepimizin basinaaa

masallah masalah saglikla sihhatle kucagina al inslalah canim..darisi da hepimizin basinaaa

bence gitmekle cok iyi etmisisn haticim, beklemek insani cok strese sokuyor..umarim bu kist bir an once yok olur gider, bebis oounundeki tum engeller kalkar..bende bazen keske beklemeseydim fresh transfer yaptirsaydim diyorum belki simdiye kac aylik hamile olacaktim belkide negatifi alip onuma bakacaktim.. ama neyse vardir herseyde bir hayir

Cnm sen nasilsin geriye dönük okuyamadim umarim sıkıntı yoktur cnm seni cok merak ediyorum telden girdigim için tam okuyamiyorum gec aciliyor ins güzel haberlerin vardir tatlım

canım kan sonucunu aldığım günün akşamında lekelenmem oldu pazar günü ağrı ve yoğun olmayan kanamaya döndüALLAH 'a şükür dün bitti.kanamadan dolayı dokturum testimi 3 kere yaptırdı değerler iyi gidiyor maşaALLAH kanama nedeninin ikizden teke düşme sonunu olabileceğini söyledi çarşamba günü benim zorlamamla vajinal ultrason yaptı 1 tane kese gördük haftaya cuma pıt pıtlar için kontrole gideceğim canım şimdilik bütün hikayem bu

cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum tatli kizina, inslalah sende kendini daha iyi hissedersin biran once iyilesirsiniz ikinizde..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİRAN ÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH
Saol cnm allah razi olsun
canım yaaa çok geçmiş olsun inşaALLAH güzel çiçeğin çabuk iyileşir.Rabbim şafi ismi ile şifa versin sonuçlarda iyi çıkar inşaALLAH

Bitanem benim çok saol inş tatlim sanada masallah kesemizi gormussu gözün aydin tatlim rabbim saglikli güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin in kuzum

canım benim birbirimize ettiğimiz duaların karşılığında Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verecek inşaALLAHdualarının duacısıyım canım selenim

Oy oy kuzuma tatlim ya benimde ilk basindan hep kanamam oldu kesenin biri birinden bir hafta sonra belli oldu ve hala kanam yani lekelenmem oluyorr belki iki tanedi :) ikiysede teksede binlercekez şükürler olsun rabbim yavrunu sana bagislasin cnm
cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum tatli kizina, inslalah sende kendini daha iyi hissedersin biran once iyilesirsiniz ikinizde..

Tşk ederim unbelivable cnm allah hepinizden razi olsun binlerce kez

Saol cnm allah razi olsun

Bitanem benim çok saol inş tatlim sanada masallah kesemizi gormussu gözün aydin tatlim rabbim saglikli güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin in kuzum

inşaALLAH canım bu sefer kalp atışını ve 9 ayını doldurunca doğumunuda Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…