• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:16::16::16:

Inss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss:49::emir_bebek::16::16::16::16::16:

bugün gitim başka dr ultrasyona girdim öbür kesede büyümüş ama içinde bebek hala gözükmüyor haftaya kesinleşcekmiş kalpatışı olup olmadıgı sizce bu güzel bişimi kötümü anlamadım

Hadi hamişşşşleeeerrrrrrr cinsiyetleri öğrenenleeerrrrr tabloyu doldurcaaazzzzz

bugün gitim başka dr ultrasyona girdim öbür kesede büyümüş ama içinde bebek hala gözükmüyor haftaya kesinleşcekmiş kalpatışı olup olmadıgı sizce bu güzel bişimi kötümü anlamadım

cicibebem gelişmeyen keseden bahsediyorsun değil mi?hadi hayırlısı inşaALLAH:16::16::16::16:şimdi kaç haftalık olmuşsun canım:44:bence güzel kötü olsaydı doktor illaki birşey söylerdi:34:

Oy oy kuzuma tatlim ya benimde ilk basindan hep kanamam oldu kesenin biri birinden bir hafta sonra belli oldu ve hala kanam yani lekelenmem oluyorr belki iki tanedi :) ikiysede teksede binlercekez şükürler olsun rabbim yavrunu sana bagislasin cnm

Tşk ederim unbelivable cnm allah hepinizden razi olsun binlerce kez

diğer topikteki bir arkadaşta öyle söyledi bakalım nasip bu sefer zamanında doğup yaşayan bebeklerim olur inşaALLAH:16::16::16:doktor eşime ultrasonda keseyi gösteriyor (doktorum kan sonucundan ikiz ihtimali yüksek diyordu)eşim hocam burda bir tane var dedi oda evet galiba diğeri düşmüş 1 tane kalmış dedi.eşim yaa hocam biraz daha baksanız belki başka bir yerdedir orda gözükür.doktor eşime baktı bakacağım yer burası ve gözükmüyor deyip bastı kahkahayı:52::52::52:

Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
KALBIMDESIN CICIBEBE ve KALINKAM böyle olun insallah:49:
Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. .duacıyım :16:
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederse :16::8: :8: içimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Sizleriden güzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum.
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlar :16: sabırla bekiyoruuz
KIZZZZZZZZZZZZ GÖZÜN AYDIN RABBİMSALIKLI SIHHATLİ ETSİN ONLARI MAŞLLAH MAŞLLAH :nazar:
Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak :(
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YAVRUNA VE SANA ŞİFA VERSİN :25:
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii :1::1::1:

EVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:46::46:

cicibebem gelişmeyen keseden bahsediyorsun değil mi?hadi hayırlısı inşaallah:16::16::16::16:şimdi kaç haftalık olmuşsun canım:44:bence güzel kötü olsaydı doktor illaki birşey söylerdi:34:

evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum

diğer topikteki bir arkadaşta öyle söyledi bakalım nasip bu sefer zamanında doğup yaşayan bebeklerim olur inşaALLAH:16::16::16:doktor eşime ultrasonda keseyi gösteriyor (doktorum kan sonucundan ikiz ihtimali yüksek diyordu)eşim hocam burda bir tane var dedi oda evet galiba diğeri düşmüş 1 tane kalmış dedi.eşim yaa hocam biraz daha baksanız belki başka bir yerdedir orda gözükür.doktor eşime baktı bakacağım yer burası ve gözükmüyor deyip bastı kahkahayı:52::52::52:

hahah cok tatli bir diyalog olmus, hocam bi midenin altina cigerlere falan bakin belki ordadir:)) canim tek olsun saglikli sihhatli olsun insallah kucagina almak nasip olsun tek tasiniz goz nurunuz olsun..ama iki olursada ne alaaaa cifte bayram:)

evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum

canım yaaaa :29:senin adına bende heyecanlandım inşaALLAH:16::16: Rabbim gönlüne göre versin canım:16::16:ALLAH'ım bak ikinci kesede yavru gelirse ilk gözüken erkek ikincisi kız şimdiden söylüyorum sana:55::8:

hahah cok tatli bir diyalog olmus, hocam bi midenin altina cigerlere falan bakin belki ordadir:)) canim tek olsun saglikli sihhatli olsun insallah kucagina almak nasip olsun tek tasiniz goz nurunuz olsun..ama iki olursada ne alaaaa cifte bayram:)

canım tabiki önemli olan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat dünyaya getirebilmek.zavallı ikiz diye kendini kaptırmış:9: utanmasa doktora diyecek kalk ben bakayım :52::52::52::52:

bence gitmekle cok iyi etmisisn haticim, beklemek insani cok strese sokuyor..umarim bu kist bir an once yok olur gider, bebis oounundeki tum engeller kalkar..bende bazen keske beklemeseydim fresh transfer yaptirsaydim diyorum belki simdiye kac aylik hamile olacaktim belkide negatifi alip onuma bakacaktim.. ama neyse vardir herseyde bir hayir

kız yok sana imreniyom valla bak iğnelerle uğraştın bitti transferin oldumu geçmiş olsun.en azından vücudun toparlandı.geç olsunda güç olmasın bende öyle düşünüyorum operasyon bitince 2 ayda vücudum temizlenir bende 2.tüp bebeğe başlarım :1:

kız yok sana imreniyom valla bak iğnelerle uğraştın bitti transferin oldumu geçmiş olsun.en azından vücudun toparlandı.geç olsunda güç olmasın bende öyle düşünüyorum operasyon bitince 2 ayda vücudum temizlenir bende 2.tüp bebeğe başlarım :1:

yok anacim ne imreniyosun:) taaa 2013 ekimde basladi benim tosbaga doktor dogum kontrol haplariyla hala bekliyoz transfer olcak diye..valla imugune yapisicam bu defada transferim ertelenirse:) saka bir yana burda sizlerle stres atiyorum, ama cogu zaman keske ilk yumiler toplandiginda rahim kalinligi iyiyidi ohss de olmamistim ozaman olsaydi transfer diyorum ama sabrimiz sinanmaya devam ediyor..dinlensin bakalim vucutlarrr, sonunda zafer bizlerin olacak:24::24:

canım :29:nasıl oldun:44: merak ediyorum:34: seni rahim filmini doktora gösterebildin mi?enfeksiyon inşaALLAH iyileşmiştir.habersiz bırakma canım:29::54:

Back