valla benim esimde dusunuyor:) ama burda tip okumak wuhuuuu $100 bin dolarlara mal olur..bizden gecti, cocouklarimiz olsun:)
Bizimkiler ikiz biliyorsun erkekler ve 13+1gunlukken öğrendik cnm cinsiyetlerini
Saoll canim benim seninde ogrenmene az kaldi belkide doktorun bir tahminde bulunabilir benim doktorum 12. Haftada kiza benziyor bidahaki randevuda netlestiririz demisti 16. Haftamdaki kontrolumde netlesti doktorum yanilmadi cok mutluyum evet alisverise hemen baslicam elim hep biseylere gidiyordu alamiyordum belli degil diye simdi artik alabilirim sen nasilsin canim bebisin nasil???
Canım sevindim. kaç santim olmuş canım kistin. sıvı alma işlemi umarım sıkıntılı bişey değildir.
kusura bakma bilmediğim için soruyorum sıvı alma işlemi ameliyat gibi mi oluyormuş ki. Yoksa basit bişey mi?
İnşallah herşey yolunda gider.
yok anacim ne imreniyosun:) taaa 2013 ekimde basladi benim tosbaga doktor dogum kontrol haplariyla hala bekliyoz transfer olcak diye..valla imugune yapisicam bu defada transferim ertelenirse:) saka bir yana burda sizlerle stres atiyorum, ama cogu zaman keske ilk yumiler toplandiginda rahim kalinligi iyiyidi ohss de olmamistim ozaman olsaydi transfer diyorum ama sabrimiz sinanmaya devam ediyor..dinlensin bakalim vucutlarrr, sonunda zafer bizlerin olacak
aminnnnn canım ne yalan söylim gönlüm birden yana amma allah neyi nasip edrse onada razıyım hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbimhakkinizda hayirlisi canim insallah gosterir kendini haftaya o bidikta:)
herkes aynı şeyi söylüyor zaten benim içimdende ilki hep erkek diye geciyor kızlar geriden geliyormuş ama işte hakımmızda hayırlısı bakalım artık 27 marta öğrenceyiz tekmi çiftmicanım yaaaasenin adına bende heyecanlandım inşaallah Rabbim gönlüne göre versin canım allah'ım bak ikinci kesede yavru gelirse ilk gözüken erkek ikincisi kız şimdiden söylüyorum sana
canım tabiki önemli olan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat dünyaya getirebilmek.zavallı ikiz diye kendini kaptırmışUtanmasa doktora diyecek kalk ben bakayım
Hadi hamişşşşleeeerrrrrrr cinsiyetleri öğrenenleeerrrrr tabloyu doldurcaaazzzzz
canım nihayet bugün güzel geçiyor değerim 1753 olmuş.1 tanede kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH kalp atışınıda görürüz
biliyorum çok uzun bi protokol oldu seninki ama olsun sonu güzel olsun inşallah.bebeğin nazlı nazlı geliyo nazlı bi kızın olur inşallah
Kizlaaarrr 12+4te bi doktor kiza benzetiyorum ama net degil demisti. 13.haftada baska bi doktor bana cok erken dedi ama kendi aralarında konusurken kiz gibi dediler. 15+2de tup doktorum aradan pipisi gözüküyor ama bana guvenme ben kendi cocugumda da yanildim dedi. 16+4de ilk doktor erkek dedi. Sanirim erkek2 hafta sonra bi kontrolum daha var o zaman netlesir sanirim. Ama en sonki kesin erkek dedi gonlumden kiz geciyordu. Aslinda yumurta toplamaya giderken ruyamda kiz bebek gormustum o yuzden aklimin bi kenarinda hep kiz vardi da hayirlisi tabi. Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinde. Kiz erkek onemli degil. Yinede 2 hafta sonra gidecegim doktor acaba kiz der mi diye de umut etmeden duramiyorum
benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri
Kizlaaarrr 12+4te bi doktor kiza benzetiyorum ama net degil demisti. 13.haftada baska bi doktor bana cok erken dedi ama kendi aralarında konusurken kiz gibi dediler. 15+2de tup doktorum aradan pipisi gözüküyor ama bana guvenme ben kendi cocugumda da yanildim dedi. 16+4de ilk doktor erkek dedi. Sanirim erkek2 hafta sonra bi kontrolum daha var o zaman netlesir sanirim. Ama en sonki kesin erkek dedi gonlumden kiz geciyordu. Aslinda yumurta toplamaya giderken ruyamda kiz bebek gormustum o yuzden aklimin bi kenarinda hep kiz vardi da hayirlisi tabi. Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinde. Kiz erkek onemli degil. Yinede 2 hafta sonra gidecegim doktor acaba kiz der mi diye de umut etmeden duramiyorum
benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri
eeevvveeeettttt 3. gün jullian'ımı da yaptım.... bugün daha kolay bitti sanki egzersizim....
tüm gebişlerimizzzz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhprenseslerinizi, paşacıklarınızıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?