2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar ben yokken de gelen gebişler cinsiyetlerini ve öğrendikleri zamanları bana gönderirsin olur mu söylerseniz..... ben de hepsine mesaj atmak isterim ama ben sıradan üyeyim ve 5 dk da 1 mesaj ancak atabiliyorum. o sebeple bana dönenleri yazcam tabloya....

Pzt gttgmde 11 hafta 3gnlk falan olur herlde blki tahimin tutar :)) bebis en son cok iyidi canim masllah haftsndan buyukde b 5gun smdi nasil oldu merk ediyormmm :) bnde yeni grip atlattim okusurk bni baya zorladi ama cok skr atlattim gbi cnm :)

ya tüp yaparken 3,5 idi.bugün 5 cm olmuş.hocada dediki hani normal vajinal muayene gibi alttan şırıngayla opu yapar gibi sıvıyı boşaltalımda 2.tüpe daha sağlam başlayalım dedi.bende tamam dedim.2 gün yatacakmışım

biliyorum çok uzun bi protokol oldu seninki ama olsun sonu güzel olsun inşallah.bebeğin nazlı nazlı geliyo nazlı bi kızın olur inşallah

hakkinizda hayirlisi canim insallah gosterir kendini haftaya o bidikta:)
aminnnnn canım ne yalan söylim gönlüm birden yana amma allah neyi nasip edrse onada razıyım hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim
canım yaaaa senin adına bende heyecanlandım inşaallah Rabbim gönlüne göre versin canımallah'ım bak ikinci kesede yavru gelirse ilk gözüken erkek ikincisi kız şimdiden söylüyorum sana
herkes aynı şeyi söylüyor zaten benim içimdende ilki hep erkek diye geciyor kızlar geriden geliyormuş ama işte hakımmızda hayırlısı bakalım artık 27 marta öğrenceyiz tekmi çiftmi
canım tabiki önemli olan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat dünyaya getirebilmek.zavallı ikiz diye kendini kaptırmış Utanmasa doktora diyecek kalk ben bakayım

kız benimkide nasıl heycankı bu gün onun yüzünden gittik dr aklı kalmış öbür kesede bakalım diyo nolmuş dr büyümüş deyince nasıl sevindi bir görsen deli işte Bidaha başka dr gitmem kendi dr giderim artık

Hadi hamişşşşleeeerrrrrrr cinsiyetleri öğrenenleeerrrrr tabloyu doldurcaaazzzzz

Kizlaaarrr 12+4te bi doktor kiza benzetiyorum ama net degil demisti. 13.haftada baska bi doktor bana cok erken dedi ama kendi aralarında konusurken kiz gibi dediler. 15+2de tup doktorum aradan pipisi gözüküyor ama bana guvenme ben kendi cocugumda da yanildim dedi. 16+4de ilk doktor erkek dedi. Sanirim erkek 2 hafta sonra bi kontrolum daha var o zaman netlesir sanirim. Ama en sonki kesin erkek dedi gonlumden kiz geciyordu. Aslinda yumurta toplamaya giderken ruyamda kiz bebek gormustum o yuzden aklimin bi kenarinda hep kiz vardi da hayirlisi tabi. Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinde. Kiz erkek onemli degil. Yinede 2 hafta sonra gidecegim doktor acaba kiz der mi diye de umut etmeden duramiyorum

o zaman senin durumunu tabloya 2 hafta sonra yazıyım olur mu böyle pek karar veremedim ne yazacağıma

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamadım..
Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlünün muradını versin inşallah, ilk sayfadaki tablomuz full hamile sarı kafalarla dolsun

Sofyacım kızına acil şifalar dilerim insallah sağlığına kavuşsun bir an önce. .ve minik erkeklerini de tebrik ediyorum maşallah kırkbin kere
Hepiniz çok çok sağolun hanımlar öpüldünüz

Yorumsuz kalsalar bundan iyiymis.biri kiz biri erkek.hayirli evlat olsunlar insaALLAH

benim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri

hayirli ugurlu olsun RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin

eeevvveeeettttt 3. gün jullian'ımı da yaptım.... bugün daha kolay bitti sanki egzersizim....

tüm gebişlerimizzzz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh prenseslerinizi, paşacıklarınızıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…