cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Inss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii
tüm bilgilerini yazar mısın canım...... yaş, merkez, sebep, kaçıncı deneme????ayyy listede ne kadar cok hamile olmus masallahhhhhinsane moral veriyor..ben yokum galiba canim benide eklermisin 27 mart transferrr
bugün gitim başka dr ultrasyona girdim öbür kesede büyümüş ama içinde bebek hala gözükmüyor haftaya kesinleşcekmiş kalpatışı olup olmadıgı sizce bu güzel bişimi kötümü anlamadım
cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiği miiii, tamam şekerler ekleriz, onu da eklerizzzzhem cinsiyeti ekle hemde kacinci haftada ogrendiklerini bizim icinde super olur
Oy oy kuzuma tatlim ya benimde ilk basindan hep kanamam oldu kesenin biri birinden bir hafta sonra belli oldu ve hala kanam yani lekelenmem oluyorr belki iki tanedi :) ikiysede teksede binlercekez şükürler olsun rabbim yavrunu sana bagislasin cnm
Tşk ederim unbelivable cnm allah hepinizden razi olsun binlerce kez
KIZZZZZZZZZZZZ GÖZÜN AYDIN RABBİMSALIKLI SIHHATLİ ETSİN ONLARI MAŞLLAH MAŞLLAHKızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
KALBIMDESIN CICIBEBE ve KALINKAM böyle olun insallah
Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. .duacıyım
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederseiçimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Sizleriden güzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum.
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlarsabırla bekiyoruuz
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YAVRUNA VE SANA ŞİFA VERSİNSlm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak
cicibebem gelişmeyen keseden bahsediyorsun değil mi?hadi hayırlısı inşaallahşimdi kaç haftalık olmuşsun canım:44:bence güzel kötü olsaydı doktor illaki birşey söylerdi
diğer topikteki bir arkadaşta öyle söyledi bakalım nasip bu sefer zamanında doğup yaşayan bebeklerim olur inşaALLAHdoktor eşime ultrasonda keseyi gösteriyor (doktorum kan sonucundan ikiz ihtimali yüksek diyordu)eşim hocam burda bir tane var dedi oda evet galiba diğeri düşmüş 1 tane kalmış dedi.eşim yaa hocam biraz daha baksanız belki başka bir yerdedir orda gözükür.doktor eşime baktı bakacağım yer burası ve gözükmüyor deyip bastı kahkahayı
evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum
evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum
hahah cok tatli bir diyalog olmus, hocam bi midenin altina cigerlere falan bakin belki ordadir:)) canim tek olsun saglikli sihhatli olsun insallah kucagina almak nasip olsun tek tasiniz goz nurunuz olsun..ama iki olursada ne alaaaa cifte bayram:)
canım tabiki önemli olan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat dünyaya getirebilmek.zavallı ikiz diye kendini kaptırmışutanmasa doktora diyecek kalk ben bakayım
bence gitmekle cok iyi etmisisn haticim, beklemek insani cok strese sokuyor..umarim bu kist bir an once yok olur gider, bebis oounundeki tum engeller kalkar..bende bazen keske beklemeseydim fresh transfer yaptirsaydim diyorum belki simdiye kac aylik hamile olacaktim belkide negatifi alip onuma bakacaktim.. ama neyse vardir herseyde bir hayir
hepimiz doktor olduk ciktik canim napalim, adamcagizda haklienisteye saygilar
kız yok sana imreniyom valla bak iğnelerle uğraştın bitti transferin oldumu geçmiş olsun.en azından vücudun toparlandı.geç olsunda güç olmasın bende öyle düşünüyorum operasyon bitince 2 ayda vücudum temizlenir bende 2.tüp bebeğe başlarım
canım eşimde diyor biraz daha çalışıp tıp okusaydım zengin olurduksaygılar bizden efemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?