2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Inss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss

bugün gitim başka dr ultrasyona girdim öbür kesede büyümüş ama içinde bebek hala gözükmüyor haftaya kesinleşcekmiş kalpatışı olup olmadıgı sizce bu güzel bişimi kötümü anlamadım

Hadi hamişşşşleeeerrrrrrr cinsiyetleri öğrenenleeerrrrr tabloyu doldurcaaazzzzz

cicibebem gelişmeyen keseden bahsediyorsun değil mi?hadi hayırlısı inşaALLAHşimdi kaç haftalık olmuşsun canım:44:bence güzel kötü olsaydı doktor illaki birşey söylerdi

diğer topikteki bir arkadaşta öyle söyledi bakalım nasip bu sefer zamanında doğup yaşayan bebeklerim olur inşaALLAHdoktor eşime ultrasonda keseyi gösteriyor (doktorum kan sonucundan ikiz ihtimali yüksek diyordu)eşim hocam burda bir tane var dedi oda evet galiba diğeri düşmüş 1 tane kalmış dedi.eşim yaa hocam biraz daha baksanız belki başka bir yerdedir orda gözükür.doktor eşime baktı bakacağım yer burası ve gözükmüyor deyip bastı kahkahayı

KIZZZZZZZZZZZZ GÖZÜN AYDIN RABBİMSALIKLI SIHHATLİ ETSİN ONLARI MAŞLLAH MAŞLLAH
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YAVRUNA VE SANA ŞİFA VERSİN
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii

EVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

cicibebem gelişmeyen keseden bahsediyorsun değil mi?hadi hayırlısı inşaallahşimdi kaç haftalık olmuşsun canım:44:bence güzel kötü olsaydı doktor illaki birşey söylerdi

evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum

hahah cok tatli bir diyalog olmus, hocam bi midenin altina cigerlere falan bakin belki ordadir:)) canim tek olsun saglikli sihhatli olsun insallah kucagina almak nasip olsun tek tasiniz goz nurunuz olsun..ama iki olursada ne alaaaa cifte bayram:)

evet canım gecenhafta küçüktü bu hafta büyümüş ama hala içinde bebek gözükmüyor haftaya kesinleşir dedi bebek olup olmadığı 8 haftalık olmuşum

canım yaaaa senin adına bende heyecanlandım inşaALLAH Rabbim gönlüne göre versin canımALLAH'ım bak ikinci kesede yavru gelirse ilk gözüken erkek ikincisi kız şimdiden söylüyorum sana

hahah cok tatli bir diyalog olmus, hocam bi midenin altina cigerlere falan bakin belki ordadir:)) canim tek olsun saglikli sihhatli olsun insallah kucagina almak nasip olsun tek tasiniz goz nurunuz olsun..ama iki olursada ne alaaaa cifte bayram:)

canım tabiki önemli olan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat dünyaya getirebilmek.zavallı ikiz diye kendini kaptırmış utanmasa doktora diyecek kalk ben bakayım

kız yok sana imreniyom valla bak iğnelerle uğraştın bitti transferin oldumu geçmiş olsun.en azından vücudun toparlandı.geç olsunda güç olmasın bende öyle düşünüyorum operasyon bitince 2 ayda vücudum temizlenir bende 2.tüp bebeğe başlarım

yok anacim ne imreniyosun:) taaa 2013 ekimde basladi benim tosbaga doktor dogum kontrol haplariyla hala bekliyoz transfer olcak diye..valla imugune yapisicam bu defada transferim ertelenirse:) saka bir yana burda sizlerle stres atiyorum, ama cogu zaman keske ilk yumiler toplandiginda rahim kalinligi iyiyidi ohss de olmamistim ozaman olsaydi transfer diyorum ama sabrimiz sinanmaya devam ediyor..dinlensin bakalim vucutlarrr, sonunda zafer bizlerin olacak

canım nasıl oldun:44: merak ediyorum seni rahim filmini doktora gösterebildin mi?enfeksiyon inşaALLAH iyileşmiştir.habersiz bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…