2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

günaydın haticim...iyi yapmışsın bence görüşmekte fayda var canım. Ben biliyorsun gürgan kliniğe gitmiştim. tekrar tüp bebek gerekirse yine orayı düşünüyorum. Ben sana fiyatları yazmıştım ama istersen tekrar verebilirim. Biliyorsun benim tedavi aralıkta olmuştu. muayene 300 tl eğer aygül hn yapacaksa muayeneyi. tüp bebek 4,200 +ilaçlar ve testler canım.

Bence oraya gitmişken embriyologlada görüşebilirsin.

canımmm eşimle konuştum eşim iptal etmemi istedi.aramadım daha açıkçası..doktoruma gidiyorum başkente konuşmaya.başka yerleri araştır diyor eşim.kendinde sorun görmediği için :113: bende salak gibi ortada kaldım anlican bi gidip doktorumla konuşayım gelip yazarım

kız bende tüpten sonra 5 kilo vermişim ama yağlanma oldu göbekte ya :26: spor yapmayıda egzersiz yapmayıda sevmem napcamki koca göbek gibi dolanıyom ben

tamam canım sıkma canını sakın stres yok lütfen. Zaten hep stres sinir yüzünden olan bize oluyor.

Sen doktordan gelince yazışırız. Hadi Allah işini rast getirsin tatlım.

kız bende tüpten sonra 5 kilo vermişim ama yağlanma oldu göbekte ya :26: spor yapmayıda egzersiz yapmayıda sevmem napcamki koca göbek gibi dolanıyom ben

valla bende öyleyim göbekli odum şişlik geçen ay indi ama daha vücut normale dönemedi.

kız bak istersen youtube da videosu falan var, 28 dk lık bi video, eğlenceli de..... dene istersen. ben de kilo almadım tedavi de, sonrasında balık yağı kullanmaya başlayınca aldım bikaç kilo ama gözüme batan kilom değil, 1.62 boyum; 54 kiloyum çok değil yani.....ancak şekil bozukluğum olmaya başladı, karnım sıkılaşsın fit olıyım ben yaaa....

mügecimgözün aydın canım Rabbim minik prensesinizi size bağışlasınmaşaALLAHcanım benim güzel duaların için çok sağolamin canım

amiiiiiiiiiiiiiinnn canımsanada günaydın

biz kadınlar böyleyiz işte bebek konusunda sabrımız olmuyor iyi yapmışsın inşaALLAH hastane ile olan görüşmelerin hayırlı sonuçlanır.sende yavruna tez zamanda kavuşursun başkentin güzeli

bir ara bende spor yapmıştım öyle tutulmuştum ki bırak yatağa sürünmeyi alafrangaya oturamıyordum,merdiven inip çıkamıyordum bir haftada vücudum normale yakın oldu.sen bana göre yine iyimişsin

valla bende öyleyim göbekli odum şişlik geçen ay indi ama daha vücut normale dönemedi.

ay amayanın dediği egzersizlerimi yapsak napsak
biliyom ben onu bir keresinde iki dakika denemiştim hehe :))) ama bi daha girişmem lazım haklısın :))))

tamam canım sıkma canını sakın stres yok lütfen. Zaten hep stres sinir yüzünden olan bize oluyor.

Sen doktordan gelince yazışırız. Hadi Allah işini rast getirsin tatlım.

görüştüm ve ayaküstü muayene bile etti sağolsun.kistim büyümüş.eşin değil sen önemlisin dedi.kistimin içindeki sıvıyı alacaklar haber bekliyorum zamanı için.sonrada bi iki ay dinlenip haziran gibi tüp bebek denicez rabbim sen hayırlara vesile et ...

Canim ben 8.haftada kan sulandiriciyi 10haftada da progestani kestim. Doktorum un tavsiyesi ile. Bi sey olur diye çok korktum ama sukurler olsun 17. Haftadayiz. Her sey yolunda.

Cok sukur canim bnm , ben progstani bide estrfomi birktm dokrm ddi , kan sulndiricya devam ediyorum ama , snn gbi bnde korkuyorm ne yalan sylim rabbm saglikla shtle kucgni almyi nasip etsn inslhh , seninde ara ara karin kasik agrilarin oluyomuydu canim ya

hayırlara vesile olsun inşallah şekerim.... hadi bakalım....

Canim o kadar sevindim ki anltamam :) yorumunu okurken kizim olcak yazmissn ya ymn ederm gozlerimden yas suzuldu :) hemen baslaa alisverise :) kacinci haftada ogrendinn canim bnde pzt gidcm ama belli olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…