• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
KALBIMDESIN CICIBEBE ve KALINKAM böyle olun insallah:49:
Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. .duacıyım :16:
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederse :16::8: :8: içimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Sizleriden güzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum.
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlar :16: sabırla bekiyoruuz

Nihan ve yeliz
Simdi okudum..cok üzüldüm.her zaman iyi seyler olmuyor malesef.ama inanıyorum ki bir gün siz de müjde vereceksiniz buradan..sadece zamanını bekliyoruz..insallah Allahım daha fazla bekletmez.canınız sağolsun güzeller :54:

Nihan ve yeliz
Simdi okudum..cok üzüldüm.her zaman iyi seyler olmuyor malesef.ama inanıyorum ki bir gün siz de müjde vereceksiniz buradan..sadece zamanını bekliyoruz..insallah Allahım daha fazla bekletmez.canınız sağolsun güzeller :54:

Tesekkür ederim canim sagol.vakti zamani var elbet.
Seni de tebrik ederim canim iki tane kiz ha :-D ohhh ne güzel.rabbim onlara sana bagislasin.

Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederse :16::8: :8: içimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlar :16: sabırla bekiyoruuz

RABBİM kızlarını hayırla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar herkese merhaba!

iki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz haaaaaaaaaaa şaka gibi yaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun bitanem bu arada ben hatibulut :1:

iki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz haaaaaaaaaaa şaka gibi yaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun bitanem bu arada ben hatibulut :1:
Canımmmm sağolasın :16:
Senin de tedavin hayırlı olsun,kistten kurtul tertemiz bi sekilde tedavine başla inşallah güzel arkadaşım benim..

RABBİM kızlarını hayırla kucagına almayı nasip etsin

Sagol mira amiin insalah..Allahım senin de hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuşmanı nasip etsin

Canim o kadar sevindim ki anltamam :) yorumunu okurken kizim olcak yazmissn ya ymn ederm gozlerimden yas suzuldu :) hemen baslaa alisverise :) kacinci haftada ogrendinn canim bnde pzt gidcm ama belli olur mu ki

Saoll canim benim seninde ogrenmene az kaldi belkide doktorun bir tahminde bulunabilir benim doktorum 12. Haftada kiza benziyor bidahaki randevuda netlestiririz demisti 16. Haftamdaki kontrolumde netlesti doktorum yanilmadi cok mutluyum evet alisverise hemen baslicam elim hep biseylere gidiyordu alamiyordum belli degil diye simdi artik alabilirim sen nasilsin canim bebisin nasil???

Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak :(

Cnm masallah kizlarinaa ayy ne mutlu sana ben hep ikiz kizim olsun istedim ama rabbim erkek nasip etti bizimkiler erkek neyse bir tane kizim var cok şükür rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmm senin adina inannn cok sevindim çok kkkk sanslisin binlercekez masallah sizeee kiz bebek haberlerimizde gelmeye basladii hep erkekti çiçekleri de olsun artik:)

Cnmm seninkide mi kizzz ay ayyy masallahh cnm gözün aydin tatlimm masallah size simdi 3 tane mi kizimiz oldu:) oy kurban olurum onlari verene bennnn

Cnm sen nasilsin geriye dönük okuyamadim umarim sıkıntı yoktur cnm seni cok merak ediyorum telden girdigim için tam okuyamiyorum gec aciliyor ins güzel haberlerin vardir tatlım

Cnmm seninkide mi kizzz ay ayyy masallahh cnm gözün aydin tatlimm masallah size simdi 3 tane mi kizimiz oldu:) oy kurban olurum onlari verene bennnn

Evet canim benim kizim olucak insallah cok tatli 8 nisanda 4 boyutlu ultrason icin randevu verdiler insallah daha net gorucem sen nasilsin canim???

Kızlar herkese merhaba!

:nazar::nazar::nazar: :29: Masallah ikiz meleklerine ne güzel evin içinde iki tane tatli cimcime :8::8: Allah saklasin cnm öpüyorum seni

sağol selencim:16::16:inşaALLAH bu sefer kalp atışlarıda olur:16:diğer 3 tedavidede keseleri görüyorduk ama kalp atışı olmuyordu:53:

Olacak inşallah tatlım sen hep kendini olumluya hazırla hep iyi düşün lütfen. farkındayım daha önceki hamileliklerinden kaynaklı aklına zaman zaman bişeyler gelecek ama düşünme sakın bu farklı bu başka bunun bir sonu var. Rabbim bebeğini kucağına verecek. Allahımın izniyle hepsi yolunda gidecek. Canım arkadaşım güzel yanaklarından öpüyorum.:54:

kızlaaarrrr, ekledimmmmm :))))))))) cinsiyet öğrenenler söylesinler de tabloyu genişletelimmmmm:21::21::21::21::21::21::21::21:

sarıkafalardan kız erkek koycaktım ama, 155 taneden fazla sarı kafa kullanamazmışım :((((

Son düzenleme:
görüştüm ve ayaküstü muayene bile etti sağolsun.kistim büyümüş.eşin değil sen önemlisin dedi.kistimin içindeki sıvıyı alacaklar haber bekliyorum zamanı için.sonrada bi iki ay dinlenip haziran gibi tüp bebek denicez rabbim sen hayırlara vesile et ...

Canım sevindim. kaç santim olmuş canım kistin. sıvı alma işlemi umarım sıkıntılı bişey değildir.

kusura bakma bilmediğim için soruyorum sıvı alma işlemi ameliyat gibi mi oluyormuş ki. Yoksa basit bişey mi?

İnşallah herşey yolunda gider. :54::54:

Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak :(

Canim çok gecmis olsun.Rabbim sifa versin yavruna.Umarim önemli birsey cikmaz

Back