- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Nihan ve yeliz
Simdi okudum..cok üzüldüm.her zaman iyi seyler olmuyor malesef.ama inanıyorum ki bir gün siz de müjde vereceksiniz buradan..sadece zamanını bekliyoruz..insallah Allahım daha fazla bekletmez.canınız sağolsun güzeller
Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
KALBIMDESIN CICIBEBE ve KALINKAM böyle olun insallah
Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. .duacıyım
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederseiçimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Sizleriden güzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum.
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlarsabırla bekiyoruuz
Kızlar herkese merhaba!
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlatlar bağışlasın inşallah. .
Beni sorarsanız iki kızım olacak Allah nasip ederseiçimde kıpırtılar da hissediyorum artık. .cok şükür iyi gidiyor herşey. .
Almaya da devam edelim inşallah. .amayaacım,guzbahar abla,yeliz,nese,bebek ve diğer butun anne adayları bir an evvel hayırlısıyla gelsin evlatlarsabırla bekiyoruuz
Canımmmm sağolasıniki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz haaaaaaaaaaa şaka gibi yaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun bitanem bu arada ben hatibulut
RABBİM kızlarını hayırla kucagına almayı nasip etsin
Canim o kadar sevindim ki anltamam :) yorumunu okurken kizim olcak yazmissn ya ymn ederm gozlerimden yas suzuldu :) hemen baslaa alisverise :) kacinci haftada ogrendinn canim bnde pzt gidcm ama belli olur mu ki
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii
kızlar tabloya bide cinsiyet bölümü ekliyim miiiiii
Cnmm seninkide mi kizzz ay ayyy masallahh cnm gözün aydin tatlimm masallah size simdi 3 tane mi kizimiz oldu:) oy kurban olurum onlari verene bennnn
Kızlar herkese merhaba!
sağol selenciminşaALLAH bu sefer kalp atışlarıda olur diğer 3 tedavidede keseleri görüyorduk ama kalp atışı olmuyordu
görüştüm ve ayaküstü muayene bile etti sağolsun.kistim büyümüş.eşin değil sen önemlisin dedi.kistimin içindeki sıvıyı alacaklar haber bekliyorum zamanı için.sonrada bi iki ay dinlenip haziran gibi tüp bebek denicez rabbim sen hayırlara vesile et ...
Slm guzel anneler ben pek giremiyorum çünkü kizim cok hasta hastanede yatiyoruz ve ben bittim artik kizim bir iyileşse ayakta zor dururyorum uykusiz yorgun bunlardanda vaz geciyorum kizim bir sagligina kavussa inş surekli ayaktayim ara ara kanamalarim oluyor 5 gündür gece gündüz uyku yok kusma isal mide bulantisi ateş siddetli karin agrisi birde butun vücudu karbardi bir ton tahlil yaptilar bakalim sonuclar ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?