2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım bende senin gibi yapıyorum veeeee benim göbeğim inanılmaz morarıyor doktorum tenin hassas koluna yap dedi ama göbek kolayıma gelyor biraz daha idare edeceğim

öyle oluyo canm kanıyoda morarıyoda dogru yere yapıyosun bana öyledmişti sık göbegnı öyle bur ıgneyı ve bastır ovalama

Sagolun guzellerim bebislerimiz icin dayanicaz Allah yardimcimiz olsun insallah onlar iyi olsunlarda biz raziyiz aci cekmeye

Sagolun guzellerim bebislerimiz icin dayanicaz Allah yardimcimiz olsun insallah onlar iyi olsunlarda biz raziyiz aci cekmeye

Canım ben transferden sonra hiç göbekten yapmadım,kollarından ve bacaklarımdan yapıyorum teker teker ,bı sağlık kurumuna gidersen onlar yerlerini gösterir,allah yardımcımız olsun inş emeklerimizin karşılığını alırız🙏

Bende var sinuZit arada Faranjit olur Hatta😁😁,aa cok ilginc benimde iki kesme vardi biri Benle kaldi hala,senin ki ilgin olmus sukur ki digerini etkilememis.rabbim ona can versin saglikli uzun omurler versin ins🙏🙏🙏

Canim bende uzun suredir kullaniyorm , gobegim mosmor gecio tekrar morario telas etme damara geldigi icin oyle oluo kanda azcik glio arada , bnm bildgim bacaktan ve koldada yapiliyo ama emin degil b doktoruna danis canim , ilac yakio ve acitiyoda ayrica :/

Benimde b sorum olcak 11,haftamdayim , sanki karnim agriyo ama sidetli degil ara arada kasiklarim agrio ozellikle sol kasgim , vajinal akintmda devam ediyo , norml mi bnlar ? Bide bu progestan igne kullananlarin igneyi birktiktan sonra kanamasi olmuyomus dusuk olsa bile kan gelmiyomus oyle bisey var mi ?

Canim ben 8.haftada kan sulandiriciyi 10haftada da progestani kestim. Doktorum un tavsiyesi ile. Bi sey olur diye çok korktum ama sukurler olsun 17. Haftadayiz. Her sey yolunda.

amin canımRabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı sağlıklı güzel ömür versinevet canım doktorum aslında kese muayenesi yapmayacaktı iikiz ise 1753 değerinde gözükmez dedi.tek ise gözükür dedi bende acaba kanamanın seyri nasıl olacak çok endişeliyim dedim çok istemiyorum ama bakalım dedi o zaman tek kese çok net gözüktü içerde artık kanamada gözükmüyor dedi inşaALLAH bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için

Canim ben 8.haftada kan sulandiriciyi 10haftada da progestani kestim. Doktorum un tavsiyesi ile. Bi sey olur diye çok korktum ama sukurler olsun 17. Haftadayiz. Her sey yolunda.

maşaALLAH size canım.Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin

Kızlarrr gunaydin uzun suredir yazamiyorum ise baslayinca kendime hic zaman ayiramadim( kalbimdesin coook sevindim insallah saglikla ve sihatle kucaginada alir bir omur beraber olursunuz.diger anneleride kutluyorum insallah bundan sonra hersey bizden yana olur...benden de bir haber vereyim coook tatli bir kizim olucak cook mutluyum yavas yavas alisverise baslayabilirim artik :) )

aydın günlerimiz olsun inşallahhhh......

canım hayırlı uğurlu olsunnnn,kızın evinize bereketiyle, neşesiyle sağlığıyla gelsin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn hep erkek haberleri alıyorduk, kız haberi de senden geldi

kızlar günaydın herkese nasılsınız...ben bu sabah bi halt yedim ama iyimi kötümü bilemedim..gürgan klinikten randevu istedim bugün dönecekler bana.fiyatı nedir nasıl bi yerdir bilmeden ımsı tekniği var diye şeyettim :26: gidenler bilenler varmı bütçemizi aşarmı muayene ücreti tüp bebek ücreti ne kadar acaba :26::26:

para biriktirmeyi planlıyordunuz ama dayanamadın dimiiiiiiiiiiii????? gürgan klinik hep güzel yorumlar okuyorum canım hayırlı uğurlu olur inşallah kesenize uyar inşallah

Canim benimm coook tesekkur ederim guzel dileklerin icin rabbim en kisa zamanda sana benden daha iyilerini yasatsin

para biriktirmeyi planlıyordunuz ama dayanamadın dimiiiiiiiiiiii????? gürgan klinik hep güzel yorumlar okuyorum canım hayırlı uğurlu olur inşallah kesenize uyar inşallah

amayaa canım bu arada bi ön görüşme yapmak istiyorum hem klinik kafamda netleşir hem bu arada eşim tedavi görmesi gerekiyorsa görür.bizde o arada para biriktiririz.yani yinede haziranda istiyorum inşallah muayene ücreti 300 liraymış kız

yap tabi canım, fikrin olsun hatta netleşsin....

ben bu ara evde kendi çapımda azcık egzersiz yapıyım azcık sıkılaşıyım dedim ve jullian michael diye bi egzersiz programına başladım, tüm bacaklarım ağırıyo.... pek fena sürekli oturarak çalıştığımdan tedavi falan derken çok kilo almadım ama salındı bi tuhaf oldu beden, azcık sıkılaşsın istiyorum tedaviden önce.... fit olıyım fit fit dolanıyım diyorummmm, dün gece 2.sini yaptım wuuuu huuuu çok ağrım var ama çok eğlenceli, yaparken sıkılmıyorum ancak yatağa sürünerek gidicem utanmasam, karnım bacağım kolum yer yanım ağrıyo

maşaALLAH size canım.Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin

Canim benim tebrik edemedim ben henuz seni. Ama gizli gizli girip okuyorum. Nasil mutlu oldum bi bilsen. Allahim hepimize yasatsin bu guzel duygulari. Sag saglim alalim kucaklarimiza yavrularimizi. Saglikla da buyutelim evlatlarimizi hayirli da evlat olsunlar insallllllllaaaaaahhhh. Amin

sağol canım Doktora çok ısrar edince ultrasonla baktı 1 tane kese gördü.cumartesi gününden beri olan lekelenmemin nedeni anlaşıldı 2 den teke düşmüş rabbim ona can verir inşaallah

Aminnnnnnnnnn inşallah bebeğim. Kurban olduğum Allahım sana yardım etsin bitanem.

Canım Rabbim hayırlı evlat eylesin. Amin inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…