2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol canım Doktora çok ısrar edince ultrasonla baktı 1 tane kese gördü.cumartesi gününden beri olan lekelenmemin nedeni anlaşıldı 2 den teke düşmüş rabbim ona can verir inşaallah

Canım hiç takılma canını da sıkma belki yerleşme kanamasıdır, ben inanıyorum diğer kontrolde 2. yide göreceksin

amin canım benim
RABBİM sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
senin tedavi ne durumda hiç okuyamadım kimseden haberim yok çok fazla

aminnn dularınızla inşalahh bizede nasip olur...benim tedavi bitti yine sonuç alamadık hayırlısı

canım benim seninde gözün aydınmaaşaallahben bugün çok mutluyum ama yinede tedirginlik devam ediyor acaba kalp atışı olacak mı acaba öylemi böylemi değişik bir sevinç yani

tşkler bebeğim
ah canımm o tedirginlikler hep devam ediyor inan doğana kadarda bitmeyecek galiba
RABBİM sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah sizleri böyle mutlu görmek çook güzel
RABBİM herkese nasip etsin inşallah

Canım hiç takılma canını da sıkma belki yerleşme kanamasıdır, ben inanıyorum diğer kontrolde 2. yide göreceksin

canım öyle bir şey olması herhalde hayatta başıma gelebilecek en nadir güzel olaylardan biri olur.Rabbimin hazinesi geniş sağlıklı sağlıklı ikişer ikişer versin inşaALLAH

Bu sene oğlan senesi valla canım gozunaydin rabbim kucağına almayı nasip etsin

amin canım Rabbim hepimize güzel kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsinvaktinde doğup hayırlı evlatlar olsunlar inşaALLAH

Arkadaslar kan sulandirici igne kullanan kimler var di bisey sorucam dunki ignenin yeri biraz morardi bugunki igneyide geri cekince kan geldi biraz acaba yalnis mi yaptim bide tam olarak nereye yapiyosunuz ben gobek deligimden dort parmak yandan dort parmak asagi olmak uzere sag ve soldan yaptim ilacta birazcik yakiyo gobekte yerkalmayinca napcaz baska nerelere vursak

canım bende senin gibi yapıyorum veeeee benim göbeğim inanılmaz morarıyor doktorum tenin hassas koluna yap dedi ama göbek kolayıma gelyor biraz daha idare edeceğim

öyle oluyo canm kanıyoda morarıyoda dogru yere yapıyosun bana öyledmişti sık göbegnı öyle bur ıgneyı ve bastır ovalama

nasil guzel bir haber bu boyleee 10 gun sonra kalp atisi haa ayyy ne heyecanli, saglikli sihhatle kucagina almak nasip olsun arakadasimmm cok sevindim senin adinaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…