- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
nasil guzel bir haber bu boyleee10 gun sonra kese haa ayyy ne heyecanli, saglikli sihhatle kucagina almak nasip olsun arakadasimmm cok sevindim senin adinaa
![]()
sağol canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil guzel bir haber bu boyleee10 gun sonra kese haa ayyy ne heyecanli, saglikli sihhatle kucagina almak nasip olsun arakadasimmm cok sevindim senin adinaa
![]()
sağol canım benimsenin de güzel haberlerini alacağız inşaALLAH az kaldı
![]()
canım bende senin gibi yapıyorum veeeee benim göbeğim inanılmaz morarıyor doktorum tenin hassas koluna yap dedi ama göbek kolayıma gelyor biraz daha idare edeceğim![]()
öyle oluyo canm kanıyoda morarıyoda dogru yere yapıyosun bana öyledmişti sık göbegnı öyle bur ıgneyı ve bastır ovalama
Sagolun guzellerim bebislerimiz icin dayanicaz Allah yardimcimiz olsun insallah onlar iyi olsunlarda biz raziyiz aci cekmeye
canım perscimbende sinüzit var o yüzden grip olmaktan korkuyorum
çok şükür sanki atlatıyorum.haklısın canım yavrularımız çok uzun yollardan geldi
herşey onlar için.Rabbim nazarlardan korusun.benim kanmanın sebebi belli oldu yavrulardan biri düşmüş 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH tekrar güzel haberler alırım kontrolüm var pıt pıt için
![]()
Arkadaslar kan sulandirici igne kullanan kimler var di bisey sorucam dunki ignenin yeri biraz morardi bugunki igneyide geri cekince kan geldi biraz acaba yalnis mi yaptim bide tam olarak nereye yapiyosunuz ben gobek deligimden dort parmak yandan dort parmak asagi olmak uzere sag ve soldan yaptim ilacta birazcik yakiyo gobekte yerkalmayinca napcaz baska nerelere vursak
Benimde b sorum olcak 11,haftamdayim , sanki karnim agriyo ama sidetli degil ara arada kasiklarim agrio ozellikle sol kasgim , vajinal akintmda devam ediyo , norml mi bnlar ? Bide bu progestan igne kullananlarin igneyi birktiktan sonra kanamasi olmuyomus dusuk olsa bile kan gelmiyomus oyle bisey var mi ?
Bende var sinuZit arada Faranjit olur Hatta😁😁,aa cok ilginc benimde iki kesme vardi biri Benle kaldi hala,senin ki ilgin olmus sukur ki digerini etkilememis.rabbim ona can versin saglikli uzun omurler versin ins🙏🙏🙏
Canim ben 8.haftada kan sulandiriciyi 10haftada da progestani kestim. Doktorum un tavsiyesi ile. Bi sey olur diye çok korktum ama sukurler olsun 17. Haftadayiz. Her sey yolunda.
Kızlarrr gunaydin uzun suredir yazamiyorum ise baslayinca kendime hic zaman ayiramadim( kalbimdesin coook sevindim insallah saglikla ve sihatle kucaginada alir bir omur beraber olursunuz.diger anneleride kutluyorum insallah bundan sonra hersey bizden yana olur...benden de bir haber vereyim coook tatli bir kizim olucak cook mutluyum yavas yavas alisverise baslayabilirim artik :) )
kızlar günaydın herkese nasılsınız...ben bu sabah bi halt yedim ama iyimi kötümü bilemedim..gürgan klinikten randevu istedim bugün dönecekler bana.fiyatı nedir nasıl bi yerdir bilmeden ımsı tekniği var diye şeyettim :26: gidenler bilenler varmı bütçemizi aşarmı muayene ücreti tüp bebek ücreti ne kadar acaba :26::26:
aydın günlerimiz olsun inşallahhhh......
canım hayırlı uğurlu olsunnnn,kızın evinize bereketiyle, neşesiyle sağlığıyla gelsin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnhep erkek haberleri alıyorduk, kız haberi de senden geldi
![]()
para biriktirmeyi planlıyordunuz ama dayanamadın dimiiiiiiiiiiii????? gürgan klinik hep güzel yorumlar okuyorum canımhayırlı uğurlu olur inşallah kesenize uyar inşallah
![]()
yap tabi canım, fikrin olsun hatta netleşsin....amayaacanım bu arada bi ön görüşme yapmak istiyorum hem klinik kafamda netleşir hem bu arada eşim tedavi görmesi gerekiyorsa görür.bizde o arada para biriktiririz.yani yinede haziranda istiyorum inşallah
muayene ücreti 300 liraymış kız
![]()
maşaALLAH size canım.Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin![]()
sağol canımDoktora çok ısrar edince ultrasonla baktı 1 tane kese gördü.cumartesi gününden beri olan lekelenmemin nedeni anlaşıldı 2 den teke düşmüş rabbim ona can verir inşaallah
![]()
merhaba kızlar nasılsınızz
kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz![]()
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
beni soracak olursanız pipimizi gördükpaşa geliyo bendende
ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah![]()