Amayacim cok tesekkur ederim dileklerin icin.bende bursadanim seninle tanismak cok isterim.cok guzel bakiyorsun hayata.bende de belirti yok canim ilk bastan kasik agrisi oluyordu simdi o da yok.dün dayanamayip test yaptim her zamanki gibi tek cizgi.ama umudumu kaybetmedim.kasik agrisini sordum ben doktora rahim genisledigi icin agri normaldir demisti.sen git yaptir bugün de bana umut ol.isteyim ben yarin anca is cikisi yaptirabilegim.
benim çocukluğumun en büyük heyecanları bayram zamanları olurdu. ablam bana, çok seviyorum diye renkli renkli plastik bilezikler bide kırmızı külotlu çorap alırdı, üşüyorum diye kalınlarından... ama olsun kırmızıydı ya :)))) işte bi kız çocuğunun havalara uçmasının ne anlama geldiğini işte o günlerden çok çok iyi biliyorum.... sende sonucunu öğrendiğinde inşallah ağlıycaksan bile sevinçten olsun, havalara uçmak ne demek sevincin sana göğü deldirsin uzaya kadar vardırsın ayakların o derece yere basmasın emiiiiikırılmayasın hiç hemde
Sonuç öğrenmeye gidemiyecem galiba sabaha kadar yatakta döndüm durdum şimdide kalkamıyorum ne yapsam ki aslında test günü yarın beklesemmiki bilemedim bi türlüüü
valla canım biliyosundur ameliyat falan var bu ara bursa merkezde de oturmuyorum, yoksa bende çok isterim tanışalım görüşelim konuşalım. ama sonrasında istersen; ben bi ayaklanıyım da görüşürüz tatlım, uzun süreceğini sanmıyorum zaten....
ha bu arada ayşegül ben
evet canım ya ilçedeyim, karacabeydeBiliyorum canim ins.ameliyatin güzel gececek ve bebeklerine kavusacaksin.ilçe de falan mi oturuyorsun?ben merkezdeyim.
endişelenme gerçekten öyle kötü bi şey olsa hemen arıyolar yoksa bekletiyolar, bizde heyecan onlarda rutin iş temposu tatlım, üzülme hiç.....inşallah dediğiniz gibi olur, bende yiğitliğe b*k sürdürmemeye çaışıyorum etrafıma ama hakkatten tırs tırs 3,5 3,5 modundayımmmmm:18::18::18::18::18::18:Kızlar herkese selamlar...
Yelizcim-cayazcim-sahracim ve sonuç bekleyen ,transfer bekleyen,opu için bekleyen kim varsa rabbim şifa versin.hayirlisini versin...yuzlerimizi guldursun. ..gobuslerimiz dolsun. ..yuvalarimiz şenlensin. ..
Amayaa cim ameliyatin biliyorum ki cok güzel geçecek. ..çektiğimiz herşey bebelere helal olsun...şimdiden şifalar diliyorum.
Ve artık su listemize hamile diye yazalım lütfen. ..allah a emanet olun. ..hepinizi öptüm. ..
buarada benden de haber embrlog hala aramadi.ben klinigi aradim kötü birsey olsa ararlardi dediler.nebileyim dün erkenden aramislardi ya sızı düştü içime. ..
endişelenme gerçekten öyle kötü bi şey olsa hemen arıyolar yoksa bekletiyolar, bizde heyecan onlarda rutin iş temposu tatlım, üzülme hiç.....inşallah dediğiniz gibi olur, bende yiğitliğe b*k sürdürmemeye çaışıyorum etrafıma ama hakkatten tırs tırs 3,5 3,5 modundayımmmmm:18::18::18::18::18::18:
Meraba araniza yeni katildim sorunum rezerv azligi bursa art de tedavi goruyorum persembe opum vsrdi 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasti ve dollendi doktorum sali gunu yani 5. Gun transferi dedi son anda bi sorun olmaz dimi bu benim ilk denemem biraz endiseliyim yardimci olurmusunuz
hadi hayırlısı bakalım cnm dualarımız seninle bebişin inş sım sıkı tutunur annesine
Bu arada test tarihim 27 kasim carsamba yani son 10 gun kizlarrrrr
Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
Günnayydınnnn cannnlarımmmmm :)))
Öğleden sonra teste gidicemmm ya herrooo yaaa merrooo :))) olumlu ya da olumsuz haber vrricemm muttlakaaa sizee olursa eğer inşallah büyütür bakar besleriz :)) olmazsa yine dicez Ki rabbimin bi bildiği var nasipp etmedii ..allah hepimizin kalbine göre versinnn .. Hepinizi seviyorummm
size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz