OPU dan sonra olabilir lekelenmeler endişelenme tranferin ççok iyi geçer inşalah allah yardımcın olsun...Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
bence ısrar et özeldeysen doktor esnek olabiliyolar iki tane koysunlar :) tabi tek de olsa çift de olsa tutunsun sana sıkı sıkıı öenmli olan bu :)35 yaşından küçük yaşım...ben doktoruma danışayım o zaman..sağol arkadaşım...ben 2 transfer yapılıyor zannediyordum, aslında 2 yapılsa hoşuma gider inankihayırlısı
YAAAAA ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNAŞAHHHHHH DEĞER BAYA YÜKSEK İKİZMİ YOKSA :) :) :)kızlar herkese iyi geceler.benim test günüm salı günüydü ama ben dayanamadım ve azönce yaptırdım.bugün transfer gününü saymazsak 10. günüm ve tesetin sonucu 424.08 yani hamileyiimmm.yarın tekrar yaptırıcam ama bu sonuç düşmez heralde değil mi?İNŞALLAH sizlerden de böyle sonuçlar okurum:)
kızlar herkese iyi geceler.benim test günüm salı günüydü ama ben dayanamadım ve azönce yaptırdım.bugün transfer gününü saymazsak 10. günüm ve tesetin sonucu 424.08 yani hamileyiimmm.yarın tekrar yaptırıcam ama bu sonuç düşmez heralde değil mi?İNŞALLAH sizlerden de böyle sonuçlar okurum:)
ohhhhh hahayt da hahayt o zamannnnnRabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canımmmmm
ayağınızı sürüyün hemen gelcez arkanızdan zaten, inşallah
Canım böle sildikçe sarı-kahverengi alıntı oluyo bide progestan fitil attıktan sonra onunla birlikte geliyo hafif yani öyle kum gibi dökülme fln yok sildikçe gelen ..hani adetün biter sona bi anda bi parça silersin akıntı gibi olur ya öyle... Acaba sende de öylemiydi annatırmıaın bana ?? Bide ilk tüp bebeğimde demişssin doğdumu bebeğinnn???
öncelikle hoşgeldin.maşaALLAH canım harika yumurta sayın var35 yaşın altında 1 embriyo,35 yaşın üzerinde ise kaç tane olacağına dr karar veriyor inşaALLAH ilk denemede tutar hayırlı sağlıklı alırsın yavrularını kucağına embriyo sayısıyla ilgili sağlık bakanlığı yasakladığı için yaş kriterine uyuluyor ama bazı arkadaşlar drla görüşünce inisiyatif kullanıyor diye paylaşımda bulunuyorlar ben bu engele hiç takılmadım (benim ilk denemem fersh lerle olmuştu 3 embriyo verilmişti 3üz hamile kalmıştım ama 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım ozaman 29 yaşındaydım)
düşmez canım sonucun çok güzel ....gözün aydın ALLAH C.C tamamı erdirsin
evet,evet, bizde geliyoruz az kaldıbütün dualara amiiinnnnn
Uyuyamıyorum ............
Kızlar hepinizi günaydın... allah hepimize yardım etsin inşallahtedavi öncesi hazırlık yapanlara, tedaviye başlayacaklara, opusu olanlara, transferi olanlara ve sabırsızlıkla test gününü bekleyenlere ve burada olan olmayan ama bebiş için dua eden tüm anne adaylarına...rabbim bizler içinde "ol" desin inşallah yumurtalarımıza can versin...
Amayacımmm canım arkadaşım bu ameliyat inşallah senin annelik yolunda son engelin,rahminde evladına daha rahat yer aç canım... çünkü bebişine az kaldı inşallah... (oynadığınız ve birbirinize sarıldığınız mesajlarda hem oynadım hem de size sımsıkı ben de sarıldım canım arkadaşım...
Kızlar sürekli girip yazamıyorum biliyosunuz kaçak göçek giriyorum ama kimi okuyorsam ona dua ediyorum haberiniz olsun... mesajlara tek tek cevap versem süre uzuyor hemen çıkmak zorunda olduğum içinde yazamıyorum. Adını burda anmedığım arkadaşım onun için dua etmediğimi sanmasın ... hepiniz dilimin söylediği gönlümden geçirdiğim tüm duaslardasınız inşallah allah dualarımız kabul eder.
Cayazcım vallahi önce çok korkuttun ama şimdi bizi mutlu ettin allah da mutluluğunu arttırsın. Yelizcim neşecim sizlerden de güzel haberleri alacağımıza inanıyorum... içimde öyle bir his var inşallah..
evacım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin bizlere de aynı sonuçları yaşatsız inşallah... transferi olacak arkadaşlarım sahra, kodal ve diğerleri allah bizim de yavrularımıza can versin... bebeklerimiz yerlerini beğensizler bizlere sımsıkı tutunsunlar inşallah.....Allahım yavrularımıza can ver, can ver deyip duruyorum sürekli hepimiz için... allah büyük hayırlısı ise bizler için olur inşallah.. Aslında duam böyle değil.. Allahım bu bebişleri bizim için hayırlı eyle ve nasip eyle diyorum... inşallah..
kızlar cumartesi opumda 3 yumoş alındı. dün embriyolog aradı 2si olgundu biri döllendi dedi..Korkumdan kalitesi nasıl, durumu ne diye bile soramadım valla... Sadece ağlamaya başladım ve "allahım can ver allahım can ver" diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Bugün 14:00 de de transfere çağırdı... o kadar korkuyorum ki ya gidene kadar o tek yumurtayada bir şey olursa diye.. beni sevmez bana tutunmaz diye... benim kafamda hep üçüncü gün transferi vardı... ama allah büyük bugün pazartesi hayırlı gün.. 2. gün transferi tutarmı kızlar...
ne olur dua edin... biliyosunuz benim bu tek şansım eşim sürekli benim işim bitti öyle değil mi deyip bundan sonrasının olmayacağını hatırlatıyor.. kızlar bu arada benim dertleştiğim tek yer burası.. tedavi olduğumu da kimse bilmiyor... buna annem, ablam da dahil... sadece kocam ve ben.. herkese yalan söylemekten bir hal oldum... çünkü eşime söylemeyeceğime dair yemin ettim.. herkese, sadece bana dua edin deyip duruyorum.. niye edeceklerini söyleyemiyorum bile.. iştekilere de bir operasyon geçireceğim dedim... bir kaç gün gelmiyeceğim dedim.. dün biraz yemek yaptım.. böyle birşeyde yalnız olmak çok zor... sizler ve rabbim var en çok bundan güç alıyorum...
ne olur dua edin... ben hepiniz için tek tek ediyorum...
Kızlar hepinizi günaydın... allah hepimize yardım etsin inşallahtedavi öncesi hazırlık yapanlara, tedaviye başlayacaklara, opusu olanlara, transferi olanlara ve sabırsızlıkla test gününü bekleyenlere ve burada olan olmayan ama bebiş için dua eden tüm anne adaylarına...rabbim bizler içinde "ol" desin inşallah yumurtalarımıza can versin...
Amayacımmm canım arkadaşım bu ameliyat inşallah senin annelik yolunda son engelin,rahminde evladına daha rahat yer aç canım... çünkü bebişine az kaldı inşallah... (oynadığınız ve birbirinize sarıldığınız mesajlarda hem oynadım hem de size sımsıkı ben de sarıldım canım arkadaşım...
Kızlar sürekli girip yazamıyorum biliyosunuz kaçak göçek giriyorum ama kimi okuyorsam ona dua ediyorum haberiniz olsun... mesajlara tek tek cevap versem süre uzuyor hemen çıkmak zorunda olduğum içinde yazamıyorum. Adını burda anmedığım arkadaşım onun için dua etmediğimi sanmasın ... hepiniz dilimin söylediği gönlümden geçirdiğim tüm duaslardasınız inşallah allah dualarımız kabul eder.
Cayazcım vallahi önce çok korkuttun ama şimdi bizi mutlu ettin allah da mutluluğunu arttırsın. Yelizcim neşecim sizlerden de güzel haberleri alacağımıza inanıyorum... içimde öyle bir his var inşallah..
evacım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin bizlere de aynı sonuçları yaşatsız inşallah... transferi olacak arkadaşlarım sahra, kodal ve diğerleri allah bizim de yavrularımıza can versin... bebeklerimiz yerlerini beğensizler bizlere sımsıkı tutunsunlar inşallah.....Allahım yavrularımıza can ver, can ver deyip duruyorum sürekli hepimiz için... allah büyük hayırlısı ise bizler için olur inşallah.. Aslında duam böyle değil.. Allahım bu bebişleri bizim için hayırlı eyle ve nasip eyle diyorum... inşallah..
kızlar cumartesi opumda 3 yumoş alındı. dün embriyolog aradı 2si olgundu biri döllendi dedi..Korkumdan kalitesi nasıl, durumu ne diye bile soramadım valla... Sadece ağlamaya başladım ve "allahım can ver allahım can ver" diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Bugün 14:00 de de transfere çağırdı... o kadar korkuyorum ki ya gidene kadar o tek yumurtayada bir şey olursa diye.. beni sevmez bana tutunmaz diye... benim kafamda hep üçüncü gün transferi vardı... ama allah büyük bugün pazartesi hayırlı gün.. 2. gün transferi tutarmı kızlar...
ne olur dua edin... biliyosunuz benim bu tek şansım eşim sürekli benim işim bitti öyle değil mi deyip bundan sonrasının olmayacağını hatırlatıyor.. kızlar bu arada benim dertleştiğim tek yer burası.. tedavi olduğumu da kimse bilmiyor... buna annem, ablam da dahil... sadece kocam ve ben.. herkese yalan söylemekten bir hal oldum... çünkü eşime söylemeyeceğime dair yemin ettim.. herkese, sadece bana dua edin deyip duruyorum.. niye edeceklerini söyleyemiyorum bile.. iştekilere de bir operasyon geçireceğim dedim... bir kaç gün gelmiyeceğim dedim.. dün biraz yemek yaptım.. böyle birşeyde yalnız olmak çok zor... sizler ve rabbim var en çok bundan güç alıyorum...
ne olur dua edin... ben hepiniz için tek tek ediyorum...
Günaydin canim sanada.bende cok cevap yazamiyorum ama hepinizi takip ediyorum.senin yazini görünce dayananadim yazdim.canim hakkinda hayirlisi olsun.bebegin sımsıkı tutunsun sana ins.bizde kimseye söyleyemiyoruz.sadece anneler biliyor.cok zor bir durum ama iste Allah da bizi böyle sınıyor.bende bugün patlayacak gibiyim icimde bir sıkıntı Allahim hayirlara cikar ya rabbim.biran önce aksam olsun isten cikip eve gidip uyUmak istiyorum.yarin test günüm belkide o yüzden sıkıntım.bir yanim deli gibi sonucu ögrenmek isterken diger yanim bu rüyanin hic bitmemesini istiyor.burada olan olmayan tüm evlat sahibi olmak isteyenlere cani gönülden bende dua ediyorum.Rabbim hayirlisini eylesin.
Sonuç öğrenmeye gidemiyecem galiba sabaha kadar yatakta döndüm durdum şimdide kalkamıyorum ne yapsam ki aslında test günü yarın beklesemmiki bilemedim bi türlüüüBende güzelim yaa yarin gözlerim kip kirmizi giderimartik sen niye uyumuyorsun
Sonuç öğrenmeye gidemiyecem galiba sabaha kadar yatakta döndüm durdum şimdide kalkamıyorum ne yapsam ki aslında test günü yarın beklesemmiki bilemedim bi türlüüü
dualarım seninle rabbim yardımcın olsunne olur dua edin... ben hepiniz için tek tek ediyorum...
nihannn bende aynı senin gibiyim sende belirti varmı bende hiç bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo ..şimdiye kadar hiç bişi olmadığı için korkuyorum sonucu öğrenmek nekadar zormuşş yaaaa gidemiyecem ben galibaa :S :SGünaydin canim sanada.bende cok cevap yazamiyorum ama hepinizi takip ediyorum.senin yazini görünce dayananadim yazdim.canim hakkinda hayirlisi olsun.bebegin sımsıkı tutunsun sana ins.bizde kimseye söyleyemiyoruz.sadece anneler biliyor.cok zor bir durum ama iste Allah da bizi böyle sınıyor.bende bugün patlayacak gibiyim icimde bir sıkıntı Allahim hayirlara cikar ya rabbim.biran önce aksam olsun isten cikip eve gidip uyUmak istiyorum.yarin test günüm belkide o yüzden sıkıntım.bir yanim deli gibi sonucu ögrenmek isterken diger yanim bu rüyanin hic bitmemesini istiyor.burada olan olmayan tüm evlat sahibi olmak isteyenlere cani gönülden bende dua ediyorum.Rabbim hayirlisini eylesin.
bi cesaretlensem gidicem de GİDEMİYOOOOOM :):):) gülümmü ağlıyım bilemedimm kızz kendimi küçük bi kız gibi hissediyorum heran kırılacak ağlıyacak gibi ...uğurun ne diyo bu konudaçok uykun varsa yat gitsin zaten test günün yarınmış; ama çok merak ediyosan da yap gitsin
dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
nihannn bende aynı senin gibiyim sende belirti varmı bende hiç bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo ..şimdiye kadar hiç bişi olmadığı için korkuyorum sonucu öğrenmek nekadar zormuşş yaaaa gidemiyecem ben galibaa :S :S
bi cesaretlensem gidicem de GİDEMİYOOOOOM :):):) gülümmü ağlıyım bilemedimm kızz kendimi küçük bi kız gibi hissediyorum heran kırılacak ağlıyacak gibi ...
dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
nihannn bende aynı senin gibiyim sende belirti varmı bende hiç bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo ..şimdiye kadar hiç bişi olmadığı için korkuyorum sonucu öğrenmek nekadar zormuşş yaaaa gidemiyecem ben galibaa :S :S
bi cesaretlensem gidicem de GİDEMİYOOOOOM :):):) gülümmü ağlıyım bilemedimm kızz kendimi küçük bi kız gibi hissediyorum heran kırılacak ağlıyacak gibi ...