2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
OPU dan sonra olabilir lekelenmeler endişelenme tranferin ççok iyi geçer inşalah allah yardımcın olsun...

AYYYYYYYYY İÇİM RAHATLADI SABAH YAZIYI GÖRÜNCE HİÇ BİŞİ DİYEMEMİŞTİM ŞİMDİ SEVİNDİM CANIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN...

35 yaşından küçük yaşım...ben doktoruma danışayım o zaman..sağol arkadaşım...ben 2 transfer yapılıyor zannediyordum, aslında 2 yapılsa hoşuma gider inankihayırlısı
bence ısrar et özeldeysen doktor esnek olabiliyolar iki tane koysunlar :) tabi tek de olsa çift de olsa tutunsun sana sıkı sıkıı öenmli olan bu :)

YAAAAA ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNAŞAHHHHHH DEĞER BAYA YÜKSEK İKİZMİ YOKSA :) :) :)
BENİMDE BUGÜN 10 GÜNÜM GİDİCEKTİM AMA EŞİM GÖNDERMEDİ YA MERAKTAN ÖLÜCEM YARIN GİDERİM KENDİMDE DE O GÜCÜ BULAMIYORUM AMA GİDİCEM SANIRIM...

düşmez canım sonucun çok güzel ....gözün aydın ALLAH C.C tamamı erdirsin
ohhhhh hahayt da hahayt o zamannnnn Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canımmmmm

ayağınızı sürüyün hemen gelcez arkanızdan zaten, inşallah

evet,evet, bizde geliyoruz az kaldı bütün dualara amiiinnnnn

Evet canım çok benziyor,sarıyı net hatırlamıyorum ama benzer kahverengi demişsin.Maalesef 1. Kalite 5.gün embriypsuydu ama 18.gün kaybettim.Dr kan sulandırıcı iğne vermedik belki ondan düşmüştür dedi.Ilk sefer ve cehaletten alkole koyup patolojiye vermeyide akil edemedik.2.tup bebegimdede 3. Gun transferiydi 3 adet,sanirim 5 yada 6. Gun kanamam oldu hani bi yerim kesilirde Kanarya oyle oluk oluk 1 saat surdu,dr aspirini kestirdi ben olmadigini dusundum ama ucude tutmustu.Reduksiyonda kaybettim.Bu 3.tup bebegim hic belirtim olmadi ama farkli merkez.Ondan mi bilmiyorum.Doktor,Vucut,Merkez o kadar degisikliklerle dolu ki o yuzden test gununuzu muhakkak sabirla beklemenizi oneririm.Merak ediyorum seni cayaz.

iyi geceler arkadaşlar ALLAH herkese rahatlık versin sabah ve yeni haftanın ilk günü hepimizin bebeklerine kavuşmak için yakınlaştığı zaman olsun

Hoşbulduk cevabın için çok teşekkür ederim, hayırlısı ne ise o olsun diyorum tabi merakta etmiyorum değil :)
ben çok yeniyim bu konuda umarım çok eskimeden hamile kalabilirim. Burda paylaşmak, dertleşmek, yanlız olmadığını bilmek fikir almak insana çok iyi geliyormuş. 20 haftalık doğum yapmana çok üzüldüm ama anladım ki hersey insanlar için ve ALLAH doğru zamanda hayırlıyla versin.Umarım geçmiş bitmiş ve hersey yoluna girmiştir.

düşmez canım sonucun çok güzel ....gözün aydın ALLAH C.C tamamı erdirsin

evet,evet, bizde geliyoruz az kaldı bütün dualara amiiinnnnn

evet bekliyoruz inşallah hepinizden pozitif haberler . canım bende eşimi zor ikna ettim diyebilirim.İNŞALLAH allah hepimizin dualarını kabul eder :)allahım kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:)

Bütün gün giremedim ya çatladım kızlar biraz yoğun bir gündü..ama okumadan yatmak istemedim..

Eva,tebrik ediyorum.maşallah sübhanallah..değerin çok güzel Allahım kucağına almayı ve güle güle büyütmeyi nasip etsin...

Cayaz,yazdıklarınla önce beni mahvettin sonra umutlandırdın..silik de olsa o çizgi çıktı ya gerisi gelir evvelallah..yarın olsun bir an önce..

Bütün arkadaşlarım,Allah işlerinizi rast getirsin..hersey yolunda gitsin inşallah. .
Dilimde kalbimde duamsınız.. hayırlı geceler...

Cayazcimm tahlil sonucunu heyecanla bekliyoruz canim. Allahin izniyle mutlu haberi verirsin bize. Evacimmmm hayirli ugurlu olsun canimmmm. Saglikla kucagina alirsin insallah evlatlarini. Opuyorum hepinizi....

Guzel haberler alacagimiz mutlu bir hafta diliyorum.

Kızlar hepinizi günaydın... allah hepimize yardım etsin inşallahtedavi öncesi hazırlık yapanlara, tedaviye başlayacaklara, opusu olanlara, transferi olanlara ve sabırsızlıkla test gününü bekleyenlere ve burada olan olmayan ama bebiş için dua eden tüm anne adaylarına...rabbim bizler içinde "ol" desin inşallah yumurtalarımıza can versin...

Amayacımmm canım arkadaşım bu ameliyat inşallah senin annelik yolunda son engelin,rahminde evladına daha rahat yer aç canım... çünkü bebişine az kaldı inşallah... (oynadığınız ve birbirinize sarıldığınız mesajlarda hem oynadım hem de size sımsıkı ben de sarıldım canım arkadaşım...

Kızlar sürekli girip yazamıyorum biliyosunuz kaçak göçek giriyorum ama kimi okuyorsam ona dua ediyorum haberiniz olsun... mesajlara tek tek cevap versem süre uzuyor hemen çıkmak zorunda olduğum içinde yazamıyorum. Adını burda anmedığım arkadaşım onun için dua etmediğimi sanmasın ... hepiniz dilimin söylediği gönlümden geçirdiğim tüm duaslardasınız inşallah allah dualarımız kabul eder.

Cayazcım vallahi önce çok korkuttun ama şimdi bizi mutlu ettin allah da mutluluğunu arttırsın. Yelizcim neşecim sizlerden de güzel haberleri alacağımıza inanıyorum... içimde öyle bir his var inşallah..

evacım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin bizlere de aynı sonuçları yaşatsız inşallah... transferi olacak arkadaşlarım sahra, kodal ve diğerleri allah bizim de yavrularımıza can versin... bebeklerimiz yerlerini beğensizler bizlere sımsıkı tutunsunlar inşallah.....Allahım yavrularımıza can ver, can ver deyip duruyorum sürekli hepimiz için... allah büyük hayırlısı ise bizler için olur inşallah.. Aslında duam böyle değil.. Allahım bu bebişleri bizim için hayırlı eyle ve nasip eyle diyorum... inşallah..

kızlar cumartesi opumda 3 yumoş alındı. dün embriyolog aradı 2si olgundu biri döllendi dedi..Korkumdan kalitesi nasıl, durumu ne diye bile soramadım valla... Sadece ağlamaya başladım ve "allahım can ver allahım can ver" diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Bugün 14:00 de de transfere çağırdı... o kadar korkuyorum ki ya gidene kadar o tek yumurtayada bir şey olursa diye.. beni sevmez bana tutunmaz diye... benim kafamda hep üçüncü gün transferi vardı... ama allah büyük bugün pazartesi hayırlı gün.. 2. gün transferi tutarmı kızlar...

ne olur dua edin... biliyosunuz benim bu tek şansım eşim sürekli benim işim bitti öyle değil mi deyip bundan sonrasının olmayacağını hatırlatıyor.. kızlar bu arada benim dertleştiğim tek yer burası.. tedavi olduğumu da kimse bilmiyor... buna annem, ablam da dahil... sadece kocam ve ben.. herkese yalan söylemekten bir hal oldum... çünkü eşime söylemeyeceğime dair yemin ettim.. herkese, sadece bana dua edin deyip duruyorum.. niye edeceklerini söyleyemiyorum bile.. iştekilere de bir operasyon geçireceğim dedim... bir kaç gün gelmiyeceğim dedim.. dün biraz yemek yaptım.. böyle birşeyde yalnız olmak çok zor... sizler ve rabbim var en çok bundan güç alıyorum...

ne olur dua edin... ben hepiniz için tek tek ediyorum...

Günaydin canim sanada.bende cok cevap yazamiyorum ama hepinizi takip ediyorum.senin yazini görünce dayananadim yazdim.canim hakkinda hayirlisi olsun.bebegin sımsıkı tutunsun sana ins.bizde kimseye söyleyemiyoruz.sadece anneler biliyor.cok zor bir durum ama iste Allah da bizi böyle sınıyor.bende bugün patlayacak gibiyim icimde bir sıkıntı Allahim hayirlara cikar ya rabbim.biran önce aksam olsun isten cikip eve gidip uyUmak istiyorum.yarin test günüm belkide o yüzden sıkıntım.bir yanim deli gibi sonucu ögrenmek isterken diger yanim bu rüyanin hic bitmemesini istiyor.burada olan olmayan tüm evlat sahibi olmak isteyenlere cani gönülden bende dua ediyorum.Rabbim hayirlisini eylesin.

günaydın kızlarrrrr....

ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. güzbaharcım canım benim, olmaz diye bi şey yok. ben seni çok çok iyi anlıyorum. 2. gün transferi nadir oluyo, pozitif alanları da okumuştum. benim ilk denemem de aynen seninki gibi oldu, 3 yumurtadan 2 si döllendi biri 2. gün transfer edildi diğeri 3. gün sonunda dondurulmuştu. benim için nasip olmadı ama inşallah senin için nasip eder Rabbim... dediğim gibi pozitif olanları da okudum ayrıca.
nihancim inşallah senin içinde rüyanın asıl güzel kısmı yarından sonra başlar canım benim.... merakla bekliyorum seninde sonucunu. Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah

Bende güzelim yaa yarin gözlerim kip kirmizi giderim artik sen niye uyumuyorsun
Sonuç öğrenmeye gidemiyecem galiba sabaha kadar yatakta döndüm durdum şimdide kalkamıyorum ne yapsam ki aslında test günü yarın beklesemmiki bilemedim bi türlüüü

Sonuç öğrenmeye gidemiyecem galiba sabaha kadar yatakta döndüm durdum şimdide kalkamıyorum ne yapsam ki aslında test günü yarın beklesemmiki bilemedim bi türlüüü

uğurun ne diyo bu konuda çok uykun varsa yat gitsin zaten test günün yarınmış; ama çok merak ediyosan da yap gitsin

ne olur dua edin... ben hepiniz için tek tek ediyorum...
dualarım seninle rabbim yardımcın olsun

nihannn bende aynı senin gibiyim sende belirti varmı bende hiç bişi yok sadece kasıklarım ağrıyo ..şimdiye kadar hiç bişi olmadığı için korkuyorum sonucu öğrenmek nekadar zormuşş yaaaa gidemiyecem ben galibaa :S :S

uğurun ne diyo bu konuda çok uykun varsa yat gitsin zaten test günün yarınmış; ama çok merak ediyosan da yap gitsin
bi cesaretlensem gidicem de GİDEMİYOOOOOM :):):) gülümmü ağlıyım bilemedimm kızz kendimi küçük bi kız gibi hissediyorum heran kırılacak ağlıyacak gibi ...

Amayacim cok tesekkur ederim dileklerin icin.bende bursadanim seninle tanismak cok isterim.cok guzel bakiyorsun hayata.bende de belirti yok canim ilk bastan kasik agrisi oluyordu simdi o da yok.dün dayanamayip test yaptim her zamanki gibi tek cizgi.ama umudumu kaybetmedim.kasik agrisini sordum ben doktora rahim genisledigi icin agri normaldir demisti.sen git yaptir bugün de bana umut ol.isteyim ben yarin anca is cikisi yaptirabilegim.

benim çocukluğumun en büyük heyecanları bayram zamanları olurdu. ablam bana, çok seviyorum diye renkli renkli plastik bilezikler bide kırmızı külotlu çorap alırdı, üşüyorum diye kalınlarından... ama olsun kırmızıydı ya :)))) işte bi kız çocuğunun havalara uçmasının ne anlama geldiğini işte o günlerden çok çok iyi biliyorum.... sende sonucunu öğrendiğinde inşallah ağlıycaksan bile sevinçten olsun, havalara uçmak ne demek sevincin sana göğü deldirsin uzaya kadar vardırsın ayakların o derece yere basmasın emiiiii kırılmayasın hiç hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…