bak iste bu olmadisigarayi en azindan azaltsa, dar giysede olur sen birakarak ornek olabilirsin canim, soylemesi kolay ama saglikli bir bebisi ne kadar cok istedigini goster esine
geçmiş olsun canım kendine dikkat et ..bişeyin yoktur ateşin devam ederse zaten gerekli testler yapılır meraklanma
inşalahhhhhhhhhh bebeğin sana sımsıkı tutunur ve bu son tedavin olur canı gönülden diliyorum bunu
biliyorum canım bırakcaz inşallah zaten az içiyoruzda kesinlikle bırakmalıyız haklısın
geçmiş olsun canım kendine dikkat et ..bişeyin yoktur ateşin devam ederse zaten gerekli testler yapılır meraklanma
inşalahhhhhhhhhh bebeğin sana sımsıkı tutunur ve bu son tedavin olur canı gönülden diliyorum bunu
Cok sevindim canım. Allah kucaginada almayi nasip etsin. Rabbim bizede yasatsin inşallah.
canlarım ben iki akşamdır acayip bir sıtmaya turuluyorum birden üşüme geliyor bir türlü ısınamıyorum sonra yavaş yavaş ateşim çıkıyorsebebi nedir acaba:44:bugün doktora gittiğimde dün akşam bunu yaşadım dedim ateşin nasıl düştü dedi elimi yüzümü yıkadım dedim arada bir aslında namaz vakitlerinde abdest alınca ferahladım sonra ateş 36.9 a düştü.bir sorun var mı?dedim yoooo dedi sizin görüşleriniz ne yönde özellikle transferin 15.günü itibari ile yaşayan var mı? bu gün tekrarlayınca anlam veremedim:44:
Inşallah canım bebis kendi gelir gelmezse de baharda beraber gün sayarizBence çok doğru karar vermişsin bu arada vücutta biraz dinlenir. Bende kendim deniyorum biliyorsun zaten şayet olmazsa demekki aynı zamanda tekrar deneyeceğiz. Rabbim cümlemize yardım etsin...
cicibebemmmm sen nasılsın bakim yeğenim nasıl iyi bakıyonmu ona ve kendine
inşaALLAH cicibebemsenin yarın kontolün mü vardı :44:
iyim bebeyim yiyeninde iy merak etme akşama kadar miydemi bulandırıyor okadar iy yani
yok canım benim dr ayda bir cağrıyor 27 marta inşallah
iyim bebeyim yiyeninde iy merak etme akşama kadar miydemi bulandırıyor okadar iy yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?