2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bak iste bu olmadi sigarayi en azindan azaltsa, dar giysede olur sen birakarak ornek olabilirsin canim, soylemesi kolay ama saglikli bir bebisi ne kadar cok istedigini goster esine

biliyorum canım bırakcaz inşallah zaten az içiyoruzda kesinlikle bırakmalıyız haklısın

sağol Yeliz canım biliyorum içtenliğini ALLah C.C senden razı olsuntüm kalbimle dualarımdasın

vucudunda degisik seyler oldugu icin degisik tepkiler veriyor heralde canim..carsambaya kadar takip et sorarsin yien doktoruna endiselenme:86:

Son düzenleme:
allahım allahım negzel haberler okudum kalbimdesin cnm ne güzel katlanmış değerlerin allahım tamamını nasip etsin lekenmeyide fazla takma kafana ateşiinide stres yapıyosan sen çıkarıyosun bunu bil bendede olmuştu.........

yok bişey korkma bendede yedinci gün olmuştu dr bebek ler tutunduğu için vücut tepki veriyor demişti deyerlerinde çok güzel inşallah çarşambayıda atlatırsan ggelsin bebeler

Bence çok doğru karar vermişsin bu arada vücutta biraz dinlenir. Bende kendim deniyorum biliyorsun zaten şayet olmazsa demekki aynı zamanda tekrar deneyeceğiz. Rabbim cümlemize yardım etsin...
Inşallah canım bebis kendi gelir gelmezse de baharda beraber gün sayariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…