arkadaşlarım beni unutmuşlar ben gidiyom boşuna dememişler gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş diye
öyle canım duyuyonmu bebek nediyor unutmuşuz onu27 Mart önemli birgün oldu maşaALLAH size
allahım sana şükür o bulantıyı bile çekmek ayrı bi güzel bebem.........her anının tadını çıkar rabbim bizede nasip eder inşllh
kız kim unutmuş seni deli yazıyomya geçmişi okuyodum bende giremiyom çok birikiyor sen nasılsın iy bak yumişlerine dikatet kendine bak bi aksilik istemiyoruz artıkona göre
yok canım benim dr ayda bir cağrıyor 27 marta inşallah
öyle canım duyuyonmu bebek nediyor unutmuşuz onu
amiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını nasıl çıkarayım gözümü açmıyomki
allahım sana şükür o bulantıyı bile çekmek ayrı bi güzel bebem.........her anının tadını çıkar rabbim bizede nasip eder inşllh
arkadaşlarım beni unutmuşlar ben gidiyom boşuna dememişler gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş diye
onun hakkı tabii mideni bulndıracakşimdi içini karıştıracak doğduğunda da evii
ayy ne guzel bi gun 27 mart dimi:) benimde transferim o gun olacak insallahhsonum sana benzesinnn
evet kocanı iyi koru sende arabalara dikkatet cicibebem haklı ona göre
aaaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnhepimiz hepimiz
canim sen epey eskisin ama ben sizin sorununuz neydi bilmiyorum???,..yumi buyutuyosun galiba insallah cok guzel yumilerin toplanir guzelce dollenirler sonra hoop sicacik yuvalarina:)
topikte ve hatta dunyada bebek isteyip te bebeksiz kimse kalmasin
nasıl olim bebem ağrım çok var kıçımın üzerine oturamaz hale geldim şiştim biraz yarın konturolüm var 11 de bakalım ne kadar daha büyüdüler ananas yemeğe başladım şimdiden yapıyom bişiler işte
ayy ne guzel bi gun 27 mart dimi:) benimde transferim o gun olacak insallahhsonum sana benzesinnn
valla çok öşlemişim ben şiziiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa
niye açamıyon gözünü uyuyomusun yoksa
hadi hayırlısı olsun maşallah yumişlerine intikamımızı allıyorlar senden sende bizi korkutuyon durmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?