2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende 28 yaşında evlendim o günden beri deniyorum valla aileler her taraf biliyor çocuğumuzun olmadığını..ama çok şükür birkaç densizin dışında kimse yüzüme gelipte senin çocuğun olmuyormuş demedi..bende çocuğum olmuyor diye kendimi yırtmadım.allah var bi tek tüp bebek olmayınca ağladım ilk defa neden olmuyo diye.onun dışında hala bak daha cumartesi adet oldum.alıştım yani.sabır çünkü bu işler biliyorum o yüzden aceleye getirmiyorum.eşim vitamin kullanıyor hel bi 3 ay kullansın yaz gelsin elimizde bişeyler biriksin ozaman tüm merkezler bizim olacak elalem ne der diye düşünmek bizi yiyip bitiriyo haklısın ama elimizdende bişey gelmiyo.bekleyip görcez.kuzenimin karısı 6 yıl olmadı pko varmış kadında..tüp falan olmadı onunda..millet neler dedi ama nasıl kilolu anlatamam kuzenim zayıf karısı bi dünya yazık..sonra normal yolla oldu geçen gidip gördük kızı olmuş adı beren.ben eninde sonunda rabbimin bana evlat vereceğine inanıyorum.o yüzden zamanını bekliyorum sende bende hepimizde hem deneyelim tüm yolları hem sabredelim inşallah...gürganıda araştırcam gidip konuşcam hatta hepsiyle :))) bazı teknikler varmış onlar varsa yaptrcam.

canım ben de işteyken öyleydim eve gelirdim o zaman hepimizin bol ve bülbül olduğu zamanlardı okumaya başlardım sonu gelmezdiuykum gelirdi sızardımne ayıbı canııımmmm

Canım en son geçen hafta çarşamba girebildim. perşembe cuma günü başka bir arkadaşın yerine baktığım için giremedim nete. evde de bir gün misafir vardı cumartesi geçmiş olsuna hastaneye bir arkadaşıma gittim oradan misafirlik dün girdim ama ev işlerinden yazamadım tam 40 sayfa olmuştu. tabi eskilerle kıyaslanamaz ama güzel haberler oldukça sanki dahamı seri ilerliyor ne ?

Aman aman güzel haberler gelsin yeter ki ilerlesin seri seri okuruz ziyanı yok.

Inanmiyorum canim ya ben sayfalarda geri giderken yanlislikla cok geri gitmisim sanirim aslinda bende sasirdim Allah allah diyorum selen nezaman baslamisti tedaviye diyorum simdik jeton dustu canim kusura bakma insallah canim insallah bebisin hemencecik gelsin insallah

inşaALLAH NazancımALLAH C.C razı olsun

Canım benim hiç önemli değil. Olabilir karışıklık.Sen güzel dilek dile yeter ki tatlım

Bende mayisa kadar doğal yolla denemeye devam kürler filan yapıyorum olmazsa mayısta tekrar tedavi için start vericem rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzum

Doğru söze ne denir ki. Hepimizin bebişlerimize kavuşmamız için zamanı var. hepimizin ayrı ayrı sınavları olduğu gibi. Yeterki Rabbim sınavımızı kolay eylesin sabır versin. Ve de sağlıklı versin AMİNNNNNNNNN

Bende mayisa kadar doğal yolla denemeye devam kürler filan yapıyorum olmazsa mayısta tekrar tedavi için start vericem rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzum

Bence çok doğru karar vermişsin bu arada vücutta biraz dinlenir. Bende kendim deniyorum biliyorsun zaten şayet olmazsa demekki aynı zamanda tekrar deneyeceğiz. Rabbim cümlemize yardım etsin...

amin bitanem ya.. Bu kadar konuştuktan sonra ne oldu biliyomusun.az önce doktorum aradı şaka gibi Dediki gelin yaptırın diye aramıyorum sizi merak ediyorum dedi.bende haziran gibi düşünüyoruz 2.ciyi dedim para biriktirip gelcez.gayet güzel dedi. Neyse bu doktora gene gidip konuşurum olmazsa

Alllahın işine bak. Tam biz konuştuk arkasından telefon gelmiş valla.

Bencede hazır aramışken seni gidip bir konuş. Maddi anlamda zorlanıyoruz de 2. denememi burada yapabilmemiz için hem maddi anlamda hemde yapılacaklar konusunda detaylı konuşmak istiyorum de bence.

Hayırlısı bitanem. konuşunca bana da haber ver merak ederim tatlım.

hay masallah ne yazmisisniz:) oku oku bitmedi..yesil cay yapmistim kendime sizi okurken sogumus gitmis:)
Kalbimdesinnn canim degerin yine harkia masallahhh bence hersey cok iyi gidiyor, carsamba gunu icin rahatlasin tadini cikar bu hamileliginin bebislerin biz burdayiz anne desinler insallahh...Haticim klinikleri iyi arastir, bizdede morfoloji sorunu var biliyorsun ben cok arastirdim ama maalesef bulundugumuz sehirde yaptirmak zorundaydik..laboratuvar cok onemli, sperm secerken kullandiklari mikroskopun kac kata kadar buyuttugunu bile sormistum sasirmislardi IMSI teknigi olan bir yer olsun mumkunse..Allah korusun olurda tutmazsa TR gelip istanbulda bu yontemi kullanan bir yerde yaptirmayi dusunuyorum acikcasi..bi suru yeni teknik var hepsini iyice arastir..Selencim kolay gelsin ayibi falan kalmadi valla artik napalim kutsal bir sey ugruna ugrasip didiniyoruz..Amayacim bende sabirsilziktan bazen buhran geciriyorum, arada lazim galiba bikac damla goz yasi..ama sonra hemen toparlanmali..kurleriniz ise yaracak insallahh...ve diger arkadaslar insallah bu hafta herkes cok guzel haberler alir musmutlu bir hafta olur hepimiz icin..bende ignelerime basladim dun gece, yumurtlamayi engellemek icin, ozlemisim igne yapmayi bagimlilik mi yapti ne

acelesi yok istediğin zaman gel dedi.bende biraz vakit geçsinde giderim.yazarım kız yazmammı

yeşil çay falan kilomu veriyoruz ne canım bende eski hastanemle önce konuşcam ımsı tekniği olan bi yer istiyorum bende bu arada bende iğne olmayı özledim hehe

canımsınhadi hayırlı olsun tedavininşaALLAH vuslat yakınçarşamba gününe kadar ben oynatırım herhaldebenim bebeler çok yaramaz teyzesi

yeşil çay falan kilomu veriyoruz ne canım bende eski hastanemle önce konuşcam ımsı tekniği olan bi yer istiyorum bende bu arada bende iğne olmayı özledim hehe

evet canim gobusun sisme ihtimaline karsilik azcik indiriyim diyorum:)) simdi bir makale okuyordum bende imsi teknigiyle ilgili..cok guzel seyler soyluyor basari oranini yukseltiyor biz sadece bu teknigi kullaniyoruz artik klinigimizde diyor..avrupada bir yer..haha gondereyim sana bi doz lupron aksama yaparsin:))) saka maka insallah olucak canim ikinci denemende, esine boksir ve genis pantolonlar giydir

canımsınhadi hayırlı olsun tedavininşaALLAH vuslat yakınçarşamba gününe kadar ben oynatırım herhaldebenim bebeler çok yaramaz teyzesi

saol canim artik mazosistmiyim neyim hosuma gidiyo igne yapmakheralde beni bebisime yaklatirdigi icindir
carsamabaya ne kaldi tatlim siz gunu bitirdiniz bile orda..bi sali kalmis o da hemencecik gecer eh bunca zaman onlarda sana kavusmak icin bekledi birak azcik yaramazlik yapsinlar

hehe kız eşim zaten dar giyinmiyorki.sadece sigara içiyoruz çok masumuz dimi

canlarım ben iki akşamdır acayip bir sıtmaya turuluyorum birden üşüme geliyor bir türlü ısınamıyorum sonra yavaş yavaş ateşim çıkıyorsebebi nedir acaba:44:bugün doktora gittiğimde dün akşam bunu yaşadım dedim ateşin nasıl düştü dedi elimi yüzümü yıkadım dedim arada bir aslında namaz vakitlerinde abdest alınca ferahladım sonra ateş 36.9 a düştü.bir sorun var mı?dedim yoooo dedi sizin görüşleriniz ne yönde özellikle transferin 15.günü itibari ile yaşayan var mı?bu gün tekrarlayınca anlam veremedim:44:

geçmiş olsun canım kendine dikkat et ..bişeyin yoktur ateşin devam ederse zaten gerekli testler yapılır meraklanma
inşalahhhhhhhhhh bebeğin sana sımsıkı tutunur ve bu son tedavin olur canı gönülden diliyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…