- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
hadi hayırlısı olsun maşallah yumişlerine intikamımızı allıyorlar senden sende bizi korkutuyon durmadan
bizde seni tatlımsuan biraz ateşim var ama sizdende ayrı kalamıyorum
bravobravooooo
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsınkızzzzzzzzzz ben sizeeeeee naptımmmmm ama bişi diyimmi ben bu halimle bile sizi varya yeterim yeter valla yakalamayayım bi falsonuzu ona göre........okurum canınıza
bravobravooooo
kızzzzzzzzzz ben sizeeeeee naptımmmmm ama bişi diyimmi ben bu halimle bile sizi varya yeterim yeter valla yakalamayayım bi falsonuzu ona göre........okurum canınıza
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsın
evet cnm baya bi eski hemde sorun eşimdeydi çok şükür sperm bulduk şimdi bende başladı sıkıntı erken menepoz riskim var iğnelere başladım yarın tekrar kontürolüm var bakalım ne kadar büyüdüler
o ateşi sen çıkarıyosun dimi stresmi yapıyon yoksa heeee
o ateşi sen çıkarıyosun dimi stresmi yapıyon yoksa heeee
bu dua bebek isteyen bütün güzel anneler içindj gibi hissettim kendmi yazasım geldi
kaçınnn kaçınnnn bebek geliyor:18::18::18::18:inşallah o kaarnın şişerde önünü göremezsin bizide bişey yapamazsın
cicibebem harikasın yine maşaALLAH
evettt bencede bebeyim bu kendi kendini yiyor yok öyle oldu yok böyle oldu bırakmıyorki çocuklar rahat etsinkız ona kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:18:büyüksün ablaönünde saygıyla eğiliyorum naçizane hediyem kabul edin lütfen
topikte ve hatta dunyada bebek isteyip te bebeksiz kimse kalmasin
hahahha hangi dua bu bilseydim istekte bulunurdum
gozunuz aydin canim, insallah sonu cok guzel olur bebisini getiri sana..2014 bizim yilimizzz:119::119:
heeeeeeeeeeeee hep öyle yapıyosende ateşini çıkarıp durma bak heeee ahada bak sinirlendim bak bak
ama amaağlarım baaaaaak
ya harikayım bebek şimdi sana fırçayı çekecek seni şikayat ettim
ben şişko halimlede sorarım size görürsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben neyaptımmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?