- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
haklısın canım ben sana tamamiyle hak veriyorum. bizim ilkinde birikmiş paramız vardı kredi falan çekmedim yaptırdım. Zaten şehir dışı olunca bayağı pahalıya mal oldu. ilaçlarla birlikte ama şimdi yaptırsam param yok ya kredi çekicem ya da bekleyeceğim. bende bekliyorum bakalım bu arada da kendim deniyorum napim. ben geç evlendiğim için daha bi sıkıntı tatlım.
Herkes de üstüme geliyor bebek yok mu diye sinir oluyorum artık. Hadi aileyi anladık ama iştekileri hiçsorma imalı bakışlar falan tüpbebek yaptırdığımda yediğim iğnelerden dolayı az bi kilo aldım o zaman göbek falan çıkmıştı hepsi soruyor sen hamilesin bizden saklıyorsun diye halbuki siz biliyorsunuz düştü yutkundum bişey diyemedim. Onalr hamilesin diye beni sıkıştırdıklarında ben düşük yapmıştım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Meraklı melahatler. Boş ver bunları da
Bence gürgan klinikle bir görüş ebriyologu tamer bey çok iyi biri kendini bebeği olmayanlara adamış bence... Ama fiyatını iyice öğren ve pazarlık yap bence ben pazarlık yapacağım bu sefer...
bende 28 yaşında evlendim o günden beri deniyorum valla