evet canım yükseldi darısı çarşambanın başınaev konusunda da tebdili mekanda ferahlik vardir derler şimdiden sana rast gelsin canım
kuzummmmmmmmmmmm nasılsın bitanemmmm özlemişim seniiiiBende buradaki haberleri okuyunca gaza gelip hemen bişeylere girişeyim istiyorum ama kendime bi yol buldum.ev arıyorum daha ferah geniş bi evim olsun istiyorum nasıl olsa kiralıkların hepsi benim O benim kafamı oyalar.zaten çalışıyorum.akşamlarıda evle ilgilenirim.bebek fikrini ben baya bi erteledim.aralıkta yaptırdmıştım.temmuz ağustos eylül bkalım o zamanlarda istiyoruz tüp bebeği..merkez araştrıyorum.adam gibi bi yer ama..bakalım hayırlısı
Kuzummm hemen karamsar olma ben bahsetmistim 8 haftalikken kanama gecirdim hem de lekelenme felan degil baya kanama yataga kadar gecmisti ama cok sukur rabbime bebegim hala benimle bu tup bebekte sik rastlanabilen bir durum dedi bana doktor soyleki beyin ve rahim baglantili gidemiyomus bazrn bize embriyo disardan verildigi icin rahim bebegi tutmak icin kalinlasiyo tabiki ama beyin bebegi algilamazsa rahim cok kalinlasti diye kana komutu veriyomus boyle bisey doktor daha iyi anlatti tabi ben beceremedimdoktorunda soylemistir tatlim yat dinlen wc disi kalkma ev isi felan asla yapma kuzum progesteron takviyesi de verir sanirim doktorun daha iyi bilir tabiki kuzum rabbim evladini sana bagislasin insallah canim carsamba guzel haberlerini bekliyoruz
aminnn yükselecek merak etme..darısı başımıza kız
canım benim iyi dileklerin için çok sağolbenim hiç bir tedavimde bu aşamalarda lekelenmem olmamıştı.6.haftayı devirdikten sonra başlardı 1-2 hafta sonra düşükle sonuçlanırdı oyüzden çok olumlu yaklaşamıyorum
canım ben sana bursadaki durumdan bahsedeyim sen de bu konuda rapor alabileceğin bir yer varsa ara sor istersen.... sen öncesinde tüp bebek denemesi yaptığın için ve yaşın da göz önüne alındığında rapor çıkarman sorun olmayacaktır ve de aşılama yapmayacaklardır diye biliyorum. gerçi inşallah rapora da tedaviye de gerek kalmaz ama bence bi araştır... zaten 1 ay gibi zamanlarda çıkıyor raporda biçok yerde, bursa da uzuyor sadece :)))) e sende 1 ay zaten kendin deneyeceksin. eğer aynı klinikte yapmayı düşünüyorsan, önce merkezi ara rapor geçerli mi öğren sonrasını da düşün, karar ver uygula... hayırlısı olsun canım senin için
sağol canım progestan iğne yaptırıyorum doktorum ikiizden teke düşüyor olabilir dedi yada embriyo implantasyonu gerçekleşiyordur dedi.bunu en iyi 3.testte anlarız üzülme dedi bakalım Rabbim cümlemizin yavrularını ana babalarına bağışlasın inşaALLAH
canım haticim şükür iyiyim bende seni özledim canımcım.
Valla bunlar hamile kaldıkça içim hopluyor kıs işimiz zor valla. Aman aman hamile kalsınlar nazar değmesinde :)
Evet kafayı bişeylere vermek lazım yoksa takılıp kalıyoruz psikoloji falan kalmıyor valla.Aslında çok ertelemesen mi ki ??? Her ay yumurtlama bile değişiyormuş. Ayrıca sende çikolata kisti vardı rahimle bir alakası yok ki kistin. Kist yumurtalıklarda sonuçta yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda...
Canım sen Ankaradasın senin imkanın çok birde benim yaptırdığım yerle konuş istersen tabi özelde yaptıracaksan gürgan klinikte yaptırmıştım ben. beni 2 sefer aradılar tekrar yapalım diye. Ama kendim deniyorum bakalım bende. İnşallah bu ay olurda gerek kalmaz.
Canım içini ferah tut değerin maşallah yükselmiş çarşamba günü daha güzel haberler alicazverdim melindacım.test sonucum 921 çıktı ben 1000 leri geçmesi gerekir diye düşündüm (zaten kanamamda vardı açıkçası negatif olur diyede çok korkuyordum)doktorum normal dedi çarşamba günü testi tekrarlayalım dedi.şimdi çarşambanın stresi altındayım
Canim benim Rabbim sizlerdende guzel guzel haberleri tez vakitte hayirlisiyla almayi nasip etsin insallah
olsun canım yaa sen yinede güzel şeyler dile güzel olsun, Rabbim bebeklerini sana bu tedavinde nasip etmişse her türlü onlar seninle kalır içini ferah tut, Allah yardımcın olsun
amin kuzum inşallahkendine dikkat et allaha emanet olun canım
Canım içini ferah tut değerin maşallah yükselmiş çarşamba günü daha güzel haberler alicaz
Amin canım inşallah
inşallah sen kendiliğinden hamile kalırsın ya..canım ben maddi manevi biraz bekletmek zorundayım.para olmadan taksitle olmuyo ya.bak tutmayınca hala onu ödüyorum ne kadar zor biliyomusun.en azından topluca veririm olamzsada onun borcunu ödicem diye ağlamambende kaan aydosu aradım ama ne mümkün aralık ayına randevu veriyor.böyle yoğun yerleri istemiyorum zaten işten izin alamıyorum bide böyle yerlerle uğraşamam.bide selen ben kist var diye zırlıyorum ama eşimde morfoloji düşük.artık tedaviyi eşimden yana kullancaz.yani önce eşimin spermlerinin adam gibi olması lazım.o yüzden çook çok iyi bi merkezde eşim üzerine odaklı bi tedavi ve tüp bebek araştırıyorum.genart+maya+gürgan bunları araştırcam daha varsa hepsini araştırcam.hayırlısı neyse o olsun artık :)
hahahhhhahaahahiyi fikir canım sen çok uğramıyorsun ben sürekli buralardayım ben de seni özledim canım
Oooo selenim gelmiş hosgelmis özledik valla şekerim
Kiz hamileymissin ya,Tatlim hayirli olsuuuun:)) cok sevindim.degerinde cok guzel.maasallah valla..darisi da basimiza.
kız arada giriyorum okuyorumda bazen yazamıyorum bazende yazacak bişey bulamıyorum napimmm.
sonra maşallah sayfalar bir çoğalıyor oku dur anasını satayım. size yetişmek ne mümkün.
hem kendim deniyom söyle böyle diye yazayım mı?kıs ayıpppp.
canım benimALLAH C.C razı olsun şuan devam eden lekelenmelerim var o yüzden 3.testi yaptırmam gerekiyor çok sevinemedim yaaa Rabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?