2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım haticim şükür iyiyim bende seni özledim canımcım.

Valla bunlar hamile kaldıkça içim hopluyor kıs işimiz zor valla. Aman aman hamile kalsınlar nazar değmesinde :)

Evet kafayı bişeylere vermek lazım yoksa takılıp kalıyoruz psikoloji falan kalmıyor valla.Aslında çok ertelemesen mi ki ??? Her ay yumurtlama bile değişiyormuş. Ayrıca sende çikolata kisti vardı rahimle bir alakası yok ki kistin. Kist yumurtalıklarda sonuçta yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda...

Canım sen Ankaradasın senin imkanın çok birde benim yaptırdığım yerle konuş istersen tabi özelde yaptıracaksan gürgan klinikte yaptırmıştım ben. beni 2 sefer aradılar tekrar yapalım diye. Ama kendim deniyorum bakalım bende. İnşallah bu ay olurda gerek kalmaz.

sağol canım progestan iğne yaptırıyorum doktorum ikiizden teke düşüyor olabilir dedi yada embriyo implantasyonu gerçekleşiyordur dedi.bunu en iyi 3.testte anlarız üzülme dedi bakalım Rabbim cümlemizin yavrularını ana babalarına bağışlasın inşaALLAH

olsun canım yaa sen yinede güzel şeyler dile güzel olsun, Rabbim bebeklerini sana bu tedavinde nasip etmişse her türlü onlar seninle kalır içini ferah tut, Allah yardımcın olsun

anladım canım burada tüp bebek ile ilgili hiçbir yer yok devlet hastanesi de yapmıyor benim ya izmir ya da ankaraya gidip araştırıp başvurmam lazım sanırım o da yine bana semeriyle seksene patlar dimi. yol parası vs. zaten izin sıkıntı ((

Birde ben 1. denemedeki klinikte yaptırayım diyorum. oranın embriyoloğuna çok güveniyorum. Orası da özel olduğu için sanırım rapor kullanılamaz.

canım benim hepimiz için hayırlısı olsun. göbüşlerimiz dolsun. birde sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

amin kuzum inşallah kendine dikkat et allaha emanet olun canım

inşallah sen kendiliğinden hamile kalırsın ya..canım ben maddi manevi biraz bekletmek zorundayım.para olmadan taksitle olmuyo ya.bak tutmayınca hala onu ödüyorum ne kadar zor biliyomusun.en azından topluca veririm olamzsada onun borcunu ödicem diye ağlamam bende kaan aydosu aradım ama ne mümkün aralık ayına randevu veriyor.böyle yoğun yerleri istemiyorum zaten işten izin alamıyorum bide böyle yerlerle uğraşamam.bide selen ben kist var diye zırlıyorum ama eşimde morfoloji düşük.artık tedaviyi eşimden yana kullancaz.yani önce eşimin spermlerinin adam gibi olması lazım.o yüzden çook çok iyi bi merkezde eşim üzerine odaklı bi tedavi ve tüp bebek araştırıyorum.genart+maya+gürgan bunları araştırcam daha varsa hepsini araştırcam.hayırlısı neyse o olsun artık :)

Canım içini ferah tut değerin maşallah yükselmiş çarşamba günü daha güzel haberler alicaz
Canim benim Rabbim sizlerdende guzel guzel haberleri tez vakitte hayirlisiyla almayi nasip etsin insallah

Amin canım inşallah

Kiz hamileymissin ya,Tatlim hayirli olsuuuun:)) cok sevindim.degerinde cok guzel.maasallah valla..darisi da basimiza.

haklısın canım ben sana tamamiyle hak veriyorum. bizim ilkinde birikmiş paramız vardı kredi falan çekmedim yaptırdım. Zaten şehir dışı olunca bayağı pahalıya mal oldu. ilaçlarla birlikte ama şimdi yaptırsam param yok ya kredi çekicem ya da bekleyeceğim. bende bekliyorum bakalım bu arada da kendim deniyorum napim. ben geç evlendiğim için daha bi sıkıntı tatlım.

Herkes de üstüme geliyor bebek yok mu diye sinir oluyorum artık. Hadi aileyi anladık ama iştekileri hiçsorma imalı bakışlar falan tüpbebek yaptırdığımda yediğim iğnelerden dolayı az bi kilo aldım o zaman göbek falan çıkmıştı hepsi soruyor sen hamilesin bizden saklıyorsun diye halbuki siz biliyorsunuz düştü yutkundum bişey diyemedim. Onalr hamilesin diye beni sıkıştırdıklarında ben düşük yapmıştım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Meraklı melahatler. Boş ver bunları da

Bence gürgan klinikle bir görüş ebriyologu tamer bey çok iyi biri kendini bebeği olmayanlara adamış bence... Ama fiyatını iyice öğren ve pazarlık yap bence ben pazarlık yapacağım bu sefer...

hahahhhhahaahahiyi fikir canım sen çok uğramıyorsun ben sürekli buralardayımben de seni özledim canım

kız arada giriyorum okuyorumda bazen yazamıyorum bazende yazacak bişey bulamıyorum napimmm.

sonra maşallah sayfalar bir çoğalıyor oku dur anasını satayım. size yetişmek ne mümkün.

hem kendim deniyom söyle böyle diye yazayım mı? kıs ayıpppp.

Oooo selenim gelmiş hosgelmis özledik valla şekerim

bende sizleri çok özledim tatlım. nasılsın herşeycikler yolundamı bebeğim :)

sizlerle yazışınca sevindirik oldum. gülerek falan yazıyorum. yanımdaki kız bu delimidir nedir diyor sanırsam.. bakışlarından onu anladım.

Kiz hamileymissin ya,Tatlim hayirli olsuuuun:)) cok sevindim.degerinde cok guzel.maasallah valla..darisi da basimiza.

canım benim ALLAH C.C razı olsun şuan devam eden lekelenmelerim var o yüzden 3.testi yaptırmam gerekiyor çok sevinemedim yaaaRabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin

canım ben de işteyken öyleydim eve gelirdim o zaman hepimizin bol ve bülbül olduğu zamanlardı okumaya başlardım sonu gelmezdiuykum gelirdi sızardımne ayıbı canııımmmm

canım benim ALLAH C.C razı olsun şuan devam eden lekelenmelerim var o yüzden 3.testi yaptırmam gerekiyor çok sevinemedim yaaaRabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Canim,kendini kaptirmamak istegini anliyorum ama gene de degerlerin bence cok guzel,guzel de devam eder.daha once lekelenmen olmadi ama bebek de olamadi maalesef.simdiyse farkli,lekelenmen var insallah bebekler de gelecek.allah saglik versin sana,saglikli bebeciklerinde yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…