• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Son düzenleme:
kız kim unutmuş seni deli yazıyomya geçmişi okuyodum bende giremiyom çok birikiyor sen nasılsın iy bak yumişlerine dikatet kendine bak bi aksilik istemiyoruz artık :20:ona göre:49::49::49::49::49::49::49::49:

nasıl olim bebem ağrım çok var kıçımın üzerine oturamaz hale geldim şiştim biraz yarın konturolüm var 11 de bakalım ne kadar daha büyüdüler ananas yemeğe başladım şimdiden yapıyom bişiler işte

arkadaşlarım beni unutmuşlar ben gidiyom boşuna dememişler gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş diye :14::14::14::14::14:

canim sen epey eskisin ama ben sizin sorununuz neydi bilmiyorum???,..yumi buyutuyosun galiba insallah cok guzel yumilerin toplanir guzelce dollenirler sonra hoop sicacik yuvalarina:)

canim sen epey eskisin ama ben sizin sorununuz neydi bilmiyorum???,..yumi buyutuyosun galiba insallah cok guzel yumilerin toplanir guzelce dollenirler sonra hoop sicacik yuvalarina:)

evet cnm baya bi eski hemde sorun eşimdeydi çok şükür sperm bulduk şimdi bende başladı sıkıntı erken menepoz riskim var iğnelere başladım yarın tekrar kontürolüm var bakalım ne kadar büyüdüler

nasıl olim bebem ağrım çok var kıçımın üzerine oturamaz hale geldim şiştim biraz yarın konturolüm var 11 de bakalım ne kadar daha büyüdüler ananas yemeğe başladım şimdiden yapıyom bişiler işte

hadi hayırlısı olsun maşallah yumişlerine intikamımızı allıyorlar senden sende bizi korkutuyon durmadan :1::1::1::1:

Back