maşaALLAHALLAH korusun yavrularını ve seni
inşaLLAH benim de durumum tehlikesizdir
![]()
öyle olacak inşallah sen içini ferah tut...
amin güzel dileklerin için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşaALLAHALLAH korusun yavrularını ve seni
inşaLLAH benim de durumum tehlikesizdir
![]()
sağol canım eşim yada babam konuşacakta daha telefonu açmadı. merkez bana yardımcı oldu ama cuma günü opu olduğu için tüp bebek tedavi aşaması yazarım diyor. bende kabul etmedim. 5 gün biryerden alayım dedim. pazartesi transfer olacak. perşembeden önce yola çıkmanız doğru değil dediler. pazartesiden yazayım tüp bebek diye diyor olmaz dedim. Allahım bana yardım edecek inanıyorum.Bu kadar sıkıntının sonu güzel olacak diye düşünüyorum.
Canim arkadasim benim en buyuk dilegim burada sizlerin guzel haberlerini okudugumu gormek ben yarin son olarak merkezede gidecegim kismetse sonrasinda doktoruma devam edecegim
canım benimsenin gibi melek gibi arkadaşlarımın sayesinde moralim düzeliyor.inşaALLAH canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden çifter çifter versin
![]()
canım benim, inşallah çarşamba rahatların biraz daha.... ama iden arkadaşımızı dinle bak, hala daha devam edebiliyormuş ve 12. haftasında...sen kendini sakin tutmaya gayret et tatlımmm....
seni çok iyi anlıyorum, bazen bende hele hele şu son günlerdeki güzel haberlerden sonra gaza eliyorum, sonra da otur oturduğun yerde daha rapor çıkcak diyorum.... bakalım meylam neyler..... yanlış başladığım kürleri kullanmayı bırakmıştım, bugün itibari ile doğru zamanda yeniden başladım....
bu ay kendin dene bence, hakikaten toplasın vucudun kendini. 1 ay çok da uzun bi zaman deği canım yaaaa![]()
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Rabbim senin hamileliğini de kem gözlerden nazarlardan saklasın inşallah.
inşallah için daha da ferahlamış olarak dönersin canımay ben de çok istiyorum herkesin bebiş hasretinin dinmesini... inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz, evlatsızlıkla yada evlatlarıyla sınav etmez
![]()
canım benimsağol
ben değerden ziyade bu lekelenmelerin sonu nereye varacak ondan korkuyorum
eğer çarşamba günü sonuç 1700 lerde olursa kese için ultroson yaparız dedi doktorum
kalbim bir heyecanlandı
sonra kaptırma kendini dedim
![]()
Selen cim hayirli olsun transferin insallah bu sefer hersey cok guzel olur ve guzel guzel haberlerini almak nasip olur sakin sitres yapma rahat olmak cok onemli
Canım gözyaşların inşallah sevinç gözyaşı olur ama üzülüp bebişlerini de üzme, sen bizden daha iyi biliyosundur ki lekelenmeler olabilir hele ki tüp bebekte oldukça fazla, bol bol dinlen, inşallah Rabbim bu seferkileri 9 ay sonra kucağında ödüllendirir![]()
Kislar sizin Gusel haberlerinizi okudikca Icin huzurla doluyo ve umutlaniyorum insallah ben ve benimgibilerde ogunleri gorecek diyorum insalllahhhhhhhhh Allshim bizimde yuzumuse gulsun evlatlarinizi saglikla kucaginuza aldiginiz gunleride gostersin Rabbm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canımecmain inşaALLAH
Türk filmlerinde bir tekerleme olurdu "elemtere fiş kem gözlere şiş"
![]()
bende raporda yok yine paralı olacak yaş için olsa bile en başta 2 aşılama yapmaları gerekiyormuş. Ondan sonra tüp bebek diyorlarmış zaten burada tüpbebekçi yok onun için mecbur ankara yada izmirde paralı olacak yine((
bu ay dediğin gibi yine kendim deneyim sonra duruma bakarım artık. Bende bugünden itibaren yine arısütü bal propolise başladım hayıt, aslan pençesi falan bu sefer içmeyeceğim bakalım ne olacak.
böyle güzel duaya yürekten aaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn denilir![]()
bende raporda yok yine paralı olacak yaş için olsa bile en başta 2 aşılama yapmaları gerekiyormuş. ondan sonra tüp bebek diyorlarmış zaten burada tüpbebekçi yok onun için mecbur ankara yada izmirde paralı olacak yine((
bu ay dediğin gibi yine kendim deneyim sonra duruma bakarım artık. bende bugünden itibaren yine arısütü bal propolise başladım hayıt, aslan pençesi falan bu sefer içmeyeceğim bakalım ne olacak.
Senin Allah canını almasın nasılda özlemişim seni kısssss
Kurşun döktürelim bence :)![]()
canım çıktı ilk test 547 2.test 941 lekelenme devam ettiği için çarşamba günü 3.testi yaptıracağım.doktor test sonucun iyi dedi bazen dondurulmuş embriyoda ilk test sonucu fazla olabiliyor dedi..hala sevincim kursağımda 3.testten sonra sevinç yada üzüntü için gözyaşım hazırda bekliyor![]()
canooooooommm değerin yükselmiş şükürler olsun.böyle devam eder inşallah.zaten bi sonrakide yüksek oldumu allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah![]()
Canim benim seni cok iyi anliyorum cunku inan bende hala oyle diyorum kaptirma kendini heran hersey olabilir diyorum en iyisi ne var ne yok deyip notur bisekilde beklemek hersey Rabbimden Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz bugunleri gosteren Allah a hamd olsun insallah bigun hepimiz buraya kucagimizda bebelerimizi emzirirken mutluluklarimiziyazariz Rabbim ol derse neden olmasin .. ama lekelenmelere cokta takilma canim ya bu durumu yasayan cok arkadasimiz oldu biliyosun insallah hersey guzel olacak insallah...