2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sonucun cikmadi mi cok merak ediyoruz insallah sende guzel haberlerle gel mutlulugumuza mutlulk kat

canım çıktı ilk test 547 2.test 941 lekelenme devam ettiği için çarşamba günü 3.testi yaptıracağım.doktor test sonucun iyi dedi bazen dondurulmuş embriyoda ilk test sonucu fazla olabiliyor dedi..hala sevincim kursağımda 3.testten sonra sevinç yada üzüntü için gözyaşım hazırda bekliyor

canım benim yaaaaa...... nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlımmmmm

önünüzde saygıyla eğilirim ancak.... nasılsın tatlım neler yapıyosun

canım arkadaşım napim iş güç işte buradan güzel haberler aldıkça umutlanıyorum. buradaki dr 2 ay vücudun dinlensin demişti ama. (düşükte ona tüp bebek denediğimi söylememiştim) cumartesi adet gördüm bu ay tekrar kendim denesem mi olmazsa tüp bebek denerim diyorum. buradaki arkadaşlarda pozitif değerler çıktıkça bende bende istiyorum:))

Hemen tüp bebeğe gidelim diyesim geliyor :))) Malum yaş oldu 37 bundan sonra kendi başıma hamile kalmam zormuş gibi geliyor.

Sen nasılsın canım topiğimizin gülü :)))

Amin canim benim darisi tuk kardeslerimizin basina insallah Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah

canım benimben de senin dualarının duacısıyımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH

kalinkacım gözün aydın tatlım.inşaALLAH haftaya kalp atışlarınıda görürsün duaların için amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canımdoktoru sevmenede sevindim güzel bir hamilelik olur inşaALLAH

Sagol canim Allah razi olsun yarinda merkeze gidecegim bakalim doktorum ne diyecek darisi basina insallah darisi tum kardeslerimizin basina insallah

Kuzucum kan verdın mi:26:

verdim melindacım.test sonucum 921 çıktı ben 1000 leri geçmesi gerekir diye düşündüm (zaten kanamamda vardı açıkçası negatif olur diyede çok korkuyordum)doktorum normal dedi çarşamba günü testi tekrarlayalım dedi.şimdi çarşambanın stresi altındayım

selencimsağol tatlım 2.test de iyi çıktı.ama lekelenme devam ettiği için çarşamba günü tekrar kanda bakılacak..şuan birrr ooooooooooooohhhh diyemediğim için açıkçası sevinemiyorum

Diyeceğiz inşallah şöyle güzel bir ohhhhh yarabbim şükür diyeceğiz. sevin bitanem. inan bana herşey yolunda gidecek. Rabbim senin gül yüzünü güldürecek. Sabır ve şükür bitanem.

Hamilesin tatlımmmmmmmmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim malesef lekelenme devam ediyorbir ara kırmızı oldu şimdi yine kahverengiye döndü doktor 2 den teke düşüyor olabilir dediçarşamba günü değerler artmış mı diye tekrar kan vereceğim

canım benim, inşallah çarşamba rahatların biraz daha.... ama iden arkadaşımızı dinle bak, hala daha devam edebiliyormuş ve 12. haftasında...sen kendini sakin tutmaya gayret et tatlımmm....

seni çok iyi anlıyorum, bazen bende hele hele şu son günlerdeki güzel haberlerden sonra gaza eliyorum, sonra da otur oturduğun yerde daha rapor çıkcak diyorum.... bakalım meylam neyler..... yanlış başladığım kürleri kullanmayı bırakmıştım, bugün itibari ile doğru zamanda yeniden başladım....
bu ay kendin dene bence, hakikaten toplasın vucudun kendini. 1 ay çok da uzun bi zaman deği canım yaaaa

Bende yarin merkeze gidecegim son olarak zaten benim merkez gebelik takibi yapmiyo ben birazda ondan biran once devam edecegim doktorla tanismak istedim sonrasinda kismetse hep onunla devam edecegim insallah banada kalp atimlarini gormek nasip olur

canım benim sağol ben değerden ziyade bu lekelenmelerin sonu nereye varacak ondan korkuyorum eğer çarşamba günü sonuç 1700 lerde olursa kese için ultroson yaparız dedi doktorum kalbim bir heyecanlandı sonra kaptırma kendini dedim

maşaALLAHALLAH korusun yavrularını ve seni inşaLLAH benim de durumum tehlikesizdir

canım benim yaaaaa...... nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlımmmmm

önünüzde saygıyla eğilirim ancak.... nasılsın tatlım neler yapıyosun

Canim arkadasim benim en buyuk dilegim burada sizlerin guzel haberlerini okudugumu gormek ben yarin son olarak merkezede gidecegim kismetse sonrasinda doktoruma devam edecegim

Canım gözyaşların inşallah sevinç gözyaşı olur ama üzülüp bebişlerini de üzme, sen bizden daha iyi biliyosundur ki lekelenmeler olabilir hele ki tüp bebekte oldukça fazla, bol bol dinlen, inşallah Rabbim bu seferkileri 9 ay sonra kucağında ödüllendirir

canım benim senin gibi melek gibi arkadaşlarımın sayesinde moralim düzeliyor.inşaALLAH canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden çifter çifter versin

bende raporda yok yine paralı olacak yaş için olsa bile en başta 2 aşılama yapmaları gerekiyormuş. ondan sonra tüp bebek diyorlarmış zaten burada tüpbebekçi yok onun için mecbur ankara yada izmirde paralı olacak yine ((

bu ay dediğin gibi yine kendim deneyim sonra duruma bakarım artık. bende bugünden itibaren yine arısütü bal propolise başladım hayıt, aslan pençesi falan bu sefer içmeyeceğim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…