2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kislar sizin Gusel haberlerinizi okudikca Icin huzurla doluyo ve umutlaniyorum insallah ben ve benimgibilerde ogunleri gorecek diyorum insalllahhhhhhhhh Allshim bizimde yuzumuse gulsun evlatlarinizi saglikla kucaginuza aldiginiz gunleride gostersin Rabbm

Selen cim hayirli olsun transferin insallah bu sefer hersey cok guzel olur ve guzel guzel haberlerini almak nasip olur sakin sitres yapma rahat olmak cok onemli

Canim arkadasim benim en buyuk dilegim burada sizlerin guzel haberlerini okudugumu gormek ben yarin son olarak merkezede gidecegim kismetse sonrasinda doktoruma devam edecegim

inşallah için daha da ferahlamış olarak dönersin canım ay ben de çok istiyorum herkesin bebiş hasretinin dinmesini... inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz, evlatsızlıkla yada evlatlarıyla sınav etmez

canım benim senin gibi melek gibi arkadaşlarımın sayesinde moralim düzeliyor.inşaALLAH canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden çifter çifter versin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Rabbim senin hamileliğini de kem gözlerden nazarlardan saklasın inşallah.

sağol tatlım deniyorum inşaALLAH bu zamanlarda geçecekinşaALLAH MEVLAM hepimize neylerse güzel eylecek

böyle güzel duaya yürekten aaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn denilir

Canim benim seni cok iyi anliyorum cunku inan bende hala oyle diyorum kaptirma kendini heran hersey olabilir diyorum en iyisi ne var ne yok deyip notur bisekilde beklemek hersey Rabbimden Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz bugunleri gosteren Allah a hamd olsun insallah bigun hepimiz buraya kucagimizda bebelerimizi emzirirken mutluluklarimiziyazariz Rabbim ol derse neden olmasin .. ama lekelenmelere cokta takilma canim ya bu durumu yasayan cok arkadasimiz oldu biliyosun insallah hersey guzel olacak insallah...

Selen cim hayirli olsun transferin insallah bu sefer hersey cok guzel olur ve guzel guzel haberlerini almak nasip olur sakin sitres yapma rahat olmak cok onemli

Canım benim o eski yazım nerden buldun onu :)))) transfer falan yok bebeğim ben kendim deniyorum 2 aydır. tüp bebekte düşük yapmıştım. sonra kendim denedim yine düşük yaptım. bir ay dinlendim bu ay yine kendim deneyeceğim

Madem içinden öyle geçti bari tahmin yürüt arkadaşım bu sefer kendim deneyince olacakmı?

Kocaman öptüm seni

canım benim iyi dileklerin için çok sağol benim hiç bir tedavimde bu aşamalarda lekelenmem olmamıştı.6.haftayı devirdikten sonra başlardı 1-2 hafta sonra düşükle sonuçlanırdı oyüzden çok olumlu yaklaşamıyorum

canım olacak inşaALLAH aALLAH'ın izniyle sıramız geldikçe hepimiz anne olacağız

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canımecmain inşaALLAHTürk filmlerinde bir tekerleme olurdu "elemtere fiş kem gözlere şiş"

Senin Allah canını almasın nasılda özlemişim seni kısssss
Kurşun döktürelim bence :)

kuzummmmmmmmmmmm nasılsın bitanemmmm özlemişim seniiii Bende buradaki haberleri okuyunca gaza gelip hemen bişeylere girişeyim istiyorum ama kendime bi yol buldum.ev arıyorum daha ferah geniş bi evim olsun istiyorum nasıl olsa kiralıkların hepsi benim O benim kafamı oyalar.zaten çalışıyorum.akşamlarıda evle ilgilenirim.bebek fikrini ben baya bi erteledim.aralıkta yaptırdmıştım.temmuz ağustos eylül bkalım o zamanlarda istiyoruz tüp bebeği..merkez araştrıyorum.adam gibi bi yer ama..bakalım hayırlısı

böyle güzel duaya yürekten aaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn denilir

canooooooommm değerin yükselmiş şükürler olsun.böyle devam eder inşallah.zaten bi sonrakide yüksek oldumu allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah

canım ben sana bursadaki durumdan bahsedeyim sen de bu konuda rapor alabileceğin bir yer varsa ara sor istersen.... sen öncesinde tüp bebek denemesi yaptığın için ve yaşın da göz önüne alındığında rapor çıkarman sorun olmayacaktır ve de aşılama yapmayacaklardır diye biliyorum. gerçi inşallah rapora da tedaviye de gerek kalmaz ama bence bi araştır... zaten 1 ay gibi zamanlarda çıkıyor raporda biçok yerde, bursa da uzuyor sadece :)))) e sende 1 ay zaten kendin deneyeceksin. eğer aynı klinikte yapmayı düşünüyorsan, önce merkezi ara rapor geçerli mi öğren sonrasını da düşün, karar ver uygula... hayırlısı olsun canım senin için

Kuzummm hemen karamsar olma ben bahsetmistim 8 haftalikken kanama gecirdim hem de lekelenme felan degil baya kanama yataga kadar gecmisti ama cok sukur rabbime bebegim hala benimle bu tup bebekte sik rastlanabilen bir durum dedi bana doktor soyleki beyin ve rahim baglantili gidemiyomus bazrn bize embriyo disardan verildigi icin rahim bebegi tutmak icin kalinlasiyo tabiki ama beyin bebegi algilamazsa rahim cok kalinlasti diye kana komutu veriyomus boyle bisey doktor daha iyi anlatti tabi ben beceremedim doktorunda soylemistir tatlim yat dinlen wc disi kalkma ev isi felan asla yapma kuzum progesteron takviyesi de verir sanirim doktorun daha iyi bilir tabiki kuzum rabbim evladini sana bagislasin insallah canim carsamba guzel haberlerini bekliyoruz

canooooooommm değerin yükselmiş şükürler olsun.böyle devam eder inşallah.zaten bi sonrakide yüksek oldumu allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah

evet canım yükseldi darısı çarşambanın başınaev konusunda da tebdili mekanda ferahlik vardir derler şimdiden sana rast gelsin canım

canım benim ne güzel yazıyorsun yazdıklarını okuyunca negatif düşünceler silinip gidiyor aklımdanamin canım inşaALLAH yüce yaradan o günleride gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…