• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sonucun cikmadi mi cok merak ediyoruz insallah sende guzel haberlerle gel mutlulugumuza mutlulk kat

canım çıktı ilk test 547 2.test 941 lekelenme devam ettiği için çarşamba günü 3.testi yaptıracağım.doktor test sonucun iyi dedi bazen dondurulmuş embriyoda ilk test sonucu fazla olabiliyor dedi..hala sevincim kursağımda 3.testten sonra sevinç yada üzüntü için gözyaşım hazırda bekliyor:53:

canım benim yaaaaa...... nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlımmmmm:54::54::54::54:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
önünüzde saygıyla eğilirim ancak.... nasılsın tatlım neler yapıyosun

canım arkadaşım napim iş güç işte buradan güzel haberler aldıkça umutlanıyorum. buradaki dr 2 ay vücudun dinlensin demişti ama. (düşükte ona tüp bebek denediğimi söylememiştim) cumartesi adet gördüm bu ay tekrar kendim denesem mi olmazsa tüp bebek denerim diyorum. buradaki arkadaşlarda pozitif değerler çıktıkça bende bende istiyorum:))

Hemen tüp bebeğe gidelim diyesim geliyor :))) Malum yaş oldu 37 bundan sonra kendi başıma hamile kalmam zormuş gibi geliyor.:1::1:

Sen nasılsın canım topiğimizin gülü :)))

Gunaydin canim benim haberlerini okudumm senden guzel Haberler geldii Allshim izniyle Rabbim sagliklili sihhatli kucaguna aldirsin hamileligin cok mutlu ve keyifli gecer insallah Evladin seni 9 ay birakmaz insallah insallah kalbimdesinde guzel haberlar gelur insallah sizleri seviyorum sizleri

Amin canim benim darisi tuk kardeslerimizin basina insallah Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah

Cnm Rabbim hayırlısı ile keseyi/keseleri kalp atışlarıni ve 9 ay sonrada mis kokulu yavrularını kucağına almayi nasip etsin.:nazar:

Nihal kalbimdesin için ettiğim tüm dualar senin içinde geçerli. Sizlerden gelen hamiş haberleri ile biz bekleyenlerin umuduna umut katiyorsunuz. Her daim güzel haberlerini i bekliyoruz inş. Darısı bizlerin basina

canım benim:16::16::16::16:ben de senin dualarının duacısıyım:16:Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55::8::8::8::8:

kalinkacım gözün aydın tatlım:16::16::16:.inşaALLAH haftaya kalp atışlarınıda görürsün :34:duaların için amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım:16::16::16:doktoru sevmenede sevindim güzel bir hamilelik olur inşaALLAH:49::49::49::49:

Sagol canim Allah razi olsun yarinda merkeze gidecegim bakalim doktorum ne diyecek darisi basina insallah darisi tum kardeslerimizin basina insallah

Kuzucum kan verdın mi:26:

verdim melindacım.:34:test sonucum 921 çıktı ben 1000 leri geçmesi gerekir diye düşündüm (zaten kanamamda vardı açıkçası negatif olur diyede çok korkuyordum)doktorum normal dedi çarşamba günü testi tekrarlayalım dedi.şimdi çarşambanın stresi altındayım:30::30:

selencim:29:sağol tatlım 2.test de iyi çıktı.ama lekelenme devam ettiği için çarşamba günü tekrar kanda bakılacak..şuan birrr ooooooooooooohhhh diyemediğim için açıkçası sevinemiyorum:53::53:

Diyeceğiz inşallah şöyle güzel bir ohhhhh yarabbim şükür diyeceğiz. sevin bitanem. inan bana herşey yolunda gidecek. Rabbim senin gül yüzünü güldürecek. Sabır ve şükür bitanem.

Hamilesin tatlımmmmmmmmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim malesef lekelenme devam ediyor:50:bir ara kırmızı oldu şimdi yine kahverengiye döndü:53: doktor 2 den teke düşüyor olabilir dedi:53:çarşamba günü değerler artmış mı diye tekrar kan vereceğim:34:

canım benim, inşallah çarşamba rahatların biraz daha.... ama iden arkadaşımızı dinle bak, hala daha devam edebiliyormuş ve 12. haftasında...sen kendini sakin tutmaya gayret et tatlımmm....

canım arkadaşım napim iş güç işte buradan güzel haberler aldıkça umutlanıyorum. buradaki dr 2 ay vücudun dinlensin demişti ama. (düşükte ona tüp bebek denediğimi söylememiştim) cumartesi adet gördüm bu ay tekrar kendim denesem mi olmazsa tüp bebek denerim diyorum. buradaki arkadaşlarda pozitif değerler çıktıkça bende bende istiyorum:))

Hemen tüp bebeğe gidelim diyesim geliyor :))) Malum yaş oldu 37 bundan sonra kendi başıma hamile kalmam zormuş gibi geliyor.:1::1:

Sen nasılsın canım topiğimizin gülü :)))
seni çok iyi anlıyorum, bazen bende hele hele şu son günlerdeki güzel haberlerden sonra gaza eliyorum, sonra da otur oturduğun yerde daha rapor çıkcak diyorum.... bakalım meylam neyler..... yanlış başladığım kürleri kullanmayı bırakmıştım, bugün itibari ile doğru zamanda yeniden başladım....
bu ay kendin dene bence, hakikaten toplasın vucudun kendini. 1 ay çok da uzun bi zaman deği canım yaaaa:16::16::16:

Canim benimmm gozun aydin. Ben ilk kontrole 5+4ken gitmistim. 6+1de kalp atisini duyduk bunlari yasadigim sehirde yaptirdim karindan. 6+4luk ankaradabaskent unv tup bebek merkezinde vajinal ultrason yaptilar cok kucuk gorunmez diye. Olcum yapmadilar ama. Vajinal ultrasonun hic bi sakincasi yok. Sık ultrasonun da hic bi zarari yok canim icin rahat etsin. Bi daha goreyim bi daha goreyim diye fazlasını istedigin icin zararli diyorlar. Psikolojik acidan. Bi sıkıntı olmaz ama tup bebek doktorunda takip etsin istersen. Takip yapiyolarsa. Benim doktorum hulusi bey ayrintili ultrasona bakmiyor ayda bir genel kontrolumu yapiyor. 2 haftada bir de baskent unv. Has. baska bi doktora gidiyorum. Sonuclarimi hulusi bey degerlendiriyor. Yasadigim sehirde de bi doktorum daha var.acil bir sey olursa diye. Sende sonuclarini kendi doktoruna goster istersen. Saglicakla kal.

Bende yarin merkeze gidecegim son olarak zaten benim merkez gebelik takibi yapmiyo ben birazda ondan biran once devam edecegim doktorla tanismak istedim sonrasinda kismetse hep onunla devam edecegim insallah banada kalp atimlarini gormek nasip olur

Canim maasallah cok guzel degerin benim 13.gun degerim 555 ti 15.gun 968 di 18.gun yani uc gun sonrasi 2608 di yani anlayacagin sonrasinda hic ikiye katlanmadi bunu doktor sitesinde doktorlara sordum artisin gayet iyi oldugunu iki gunde % 60 artis olmasi yeterli dediler ayriyetten laboratuvardaki kizda iki gunde birbucuk kat artmasi yeterli dedi ve ayriyetten bugun yeni tanistigim doktorumada sordum oda aynen en az % 60 A
artisin yeterli oldugunu soyledi zaten mumcu.com du sanirim orada bi doktor diyoki hcg degeri 1200 den kucukken 48 ve 72saatte ikiye katlar 1200 leri gectikten sonra 72 ve 96 saatte ikiye katlar diyo ben cok taktim nolur sen takma artisin gayet iyi ve yeterli bak ben bugun kesemi gordum Allah in izniyle sende goreceksin insallah hersey guzel gidecek :49:

canım benim:29: sağol:16: ben değerden ziyade bu lekelenmelerin sonu nereye varacak ondan korkuyorum :53:eğer çarşamba günü sonuç 1700 lerde olursa kese için ultroson yaparız dedi doktorum:16: kalbim bir heyecanlandı:16: sonra kaptırma kendini dedim :30:

canım sanırım hamilesin anladığım kadarıyla... çok gelemiyorum topiğe.. bende aralıkta almıştım pozitif haberini.. bu topikteydim azda olsa... şunu diycem 6. haftamda başlayan ara ara kanamalarım (bildiğin kıpkırmızı ) , kahverengi lekelenmelerim vardı ve diyebilirim ki hala devam ediyor. ama sorun yok çok şükür .. ikizlerimle cuma detaylı ultrasona girdik çok şükür bir sorunda çıkmadı... her akıntıyı kanamayı korkuyla karşılamayın sakin olun ...

maşaALLAH:16:ALLAH korusun yavrularını ve seni:16::16::16: inşaLLAH benim de durumum tehlikesizdir:16::16::16::16::16:

canım benim yaaaaa...... nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlımmmmm:54::54::54::54:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
önünüzde saygıyla eğilirim ancak.... nasılsın tatlım neler yapıyosun

Canim arkadasim benim en buyuk dilegim burada sizlerin guzel haberlerini okudugumu gormek ben yarin son olarak merkezede gidecegim kismetse sonrasinda doktoruma devam edecegim

canım çıktı ilk test 547 2.test 941 lekelenme devam ettiği için çarşamba günü 3.testi yaptıracağım.doktor test sonucun iyi dedi bazen dondurulmuş embriyoda ilk test sonucu fazla olabiliyor dedi..hala sevincim kursağımda 3.testten sonra sevinç yada üzüntü için gözyaşım hazırda bekliyor:53:

Canım gözyaşların inşallah sevinç gözyaşı olur ama üzülüp bebişlerini de üzme, sen bizden daha iyi biliyosundur ki lekelenmeler olabilir hele ki tüp bebekte oldukça fazla, bol bol dinlen, inşallah Rabbim bu seferkileri 9 ay sonra kucağında ödüllendirir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Diyeceğiz inşallah şöyle güzel bir ohhhhh yarabbim şükür diyeceğiz. sevin bitanem. inan bana herşey yolunda gidecek. Rabbim senin gül yüzünü güldürecek. Sabır ve şükür bitanem.

Hamilesin tatlımmmmmmmmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim:29: senin gibi melek gibi arkadaşlarımın sayesinde moralim düzeliyor.inşaALLAH canım Rabbim hepimize geniş hazinesinden çifter çifter versin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim, inşallah çarşamba rahatların biraz daha.... ama iden arkadaşımızı dinle bak, hala daha devam edebiliyormuş ve 12. haftasında...sen kendini sakin tutmaya gayret et tatlımmm....

seni çok iyi anlıyorum, bazen bende hele hele şu son günlerdeki güzel haberlerden sonra gaza eliyorum, sonra da otur oturduğun yerde daha rapor çıkcak diyorum.... bakalım meylam neyler..... yanlış başladığım kürleri kullanmayı bırakmıştım, bugün itibari ile doğru zamanda yeniden başladım....
bu ay kendin dene bence, hakikaten toplasın vucudun kendini. 1 ay çok da uzun bi zaman deği canım yaaaa:16::16::16:

bende raporda yok yine paralı olacak yaş için olsa bile en başta 2 aşılama yapmaları gerekiyormuş. ondan sonra tüp bebek diyorlarmış zaten burada tüpbebekçi yok onun için mecbur ankara yada izmirde paralı olacak yine :(((

bu ay dediğin gibi yine kendim deneyim sonra duruma bakarım artık. bende bugünden itibaren yine arısütü bal propolise başladım hayıt, aslan pençesi falan bu sefer içmeyeceğim bakalım ne olacak.

Back