E
Evet canim bir tane evlat sahibi olmak icin nelerle ugrasiyoruz insallah Seninde evlatlarina kavustugun so'n tedavin olur Rabbim bizimgibi evlat Icin ugrasanlarin yusunu guldursun kucaklarina bos birakmasin massallah yumurta sayin gayet Guzelmis tedavi oncesi kur filan uyguladinmi canim benim
Allaha emanet olun
Canım çok sevindim darısı kalp atisina içini ferah tut hersey güzel olacak bencede iyi dusunmussun merkezine git onlarda baksınlarSabahiniz aydin olsun iciniz mutlulukla dolsun insallah ...
Busabah doktora gittim durumumu uzun uzun anlattim kadincagiz oyle dinledi dinledi en sonunda kese muaynesine geldim deyince bian bende bu hikayenin sonu nereye varacak diye merakla bekliyodum dedi... neyse karindan Ultrasonla bakti 1adet minnacik bi kese gorundu cok sukur Allah ima doktor simdilik herseyin yolunda oldugunu soyledi tabi suan sadece kese gorunuyo icinde herhangi bisey yok haftaya sali kontrole gel suphede kalirsak bide vajinal bakariz dedi kesenin boyutu yapilan iki olcumde 4.52 mm ve 5.29 mm kac haftalik oluyo dedim 4 haftaliga tekabul ediyo dedi ama hesaplara gore 5 haftalik olmasi lazim dedim bunlara takilma hersey yolunda dedi bhcg artisini sordum iki gunde ikiye katlama diye bisey yok % 60artmasi yeterli dedi doktoru genel olarak begendim sevdim sakin insani sakinlestiren cok dikkatli dinleyen bilgili gozlerle bakan cokta tatli ve kibar bi bayan kanim isindi yani insallah onunla aylarca gorusmek nasip olur ... ilaclarinada oldugu gibi devam et hicbirini birak ma dedi.... simsiii ben yarin genede merkezede bi gitsemmi yoksa doktorumu arayip bilgilendirsem mi onu dusunuyorum gerci cok sik ultrasona girmekte iyi degil diye dusunuyorum en iyisi arayi bilgi vermek ve sabirla haftaya sali yi beklemek en dogrusu olacak
Hamile arkadaslar sizin kese muaynenizde keseniz kac mm idi bide vajinal mi bakildi karindan mi vajinal bakildiginda daha buyuk mu gorunuyo acaba aslinda ilk gebeligimdede hatirliyorum doktorum keseyi olcmemisti bile onun olcusu cokta onemli degil gormemiz yeterli demisti olcumlere bi sonraki kontrolde baslamisti bana bi akil verirsenin cok mutlu olurum hepinizi kocaman opuyorum
kalbimdesin unutma kalbimizdesin ve senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz hepinizi hepinizi cok cok opuyorum... bide arkadaslar ne yalan soyliyim gknlumden hep tek gebelik geciyodu cok sukurler olsun Allah gonlume gore verdi darisi insallah guzbahar ablama bebek-34 kardesime amayaa kardesime yeliz kardesime ve nurdanur kardesime ve bekleyen tum kardeslerimin basina insallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz
sağol canımen kısa zamanda seninde cennet kokulu yavrularına kavuşmanı dilerim
Canim benim Allaha emanet ol dinlen güzelce cok dikkat et kendine Allah esirgesin melegini ve seni
Canim kahverengi akintin mi oldu hic kork ma bendede oldu cok acik kahveydi iki gun boyunca bikac damla seklinde sanirim implantasyon kanamasi dedikleri seydi ya teste yakin gunlerdi ya testten sonraydi tam hatirlamiyorum ama devami gelmedi cok sukur senin kide iyiye isaret insallah yarinda hep guzel haberlerimiz olsun guzel bigun gecirelim insallah ...
canım hiç sıkma canını, gayet güzel değerin... inşallahhhh kat kat artar tatlımmmmmmm
Gunaydin kizlarrrrrr nasilsiniz doktora gitcekler hayirlusiyla guzel haberlee gelirler badi bakalim bolll pozifli gunlerrrrrr dilerim hepnize hayata pozitifffff bakin emiAllaha emanet olun
sağol canım benim bu güzel mesajdan sonra güne negatif başlanamaz zaten
aydın günlerimiz, mutlu haftalarımız olsun inşallahhhhhh........
yanlış hatırlamıyorsam kalinkam bugün kontrole gidecekti, ve kalbimdesin de yeniden test yaptıracaktı sanırım..... güzel haberlerle dönün inşallahhhh
Sabahiniz aydin olsun iciniz mutlulukla dolsun insallah ...
Busabah doktora gittim durumumu uzun uzun anlattim kadincagiz oyle dinledi dinledi en sonunda kese muaynesine geldim deyince bian bende bu hikayenin sonu nereye varacak diye merakla bekliyodum dedi... neyse karindan Ultrasonla bakti 1adet minnacik bi kese gorundu cok sukur Allah ima doktor simdilik herseyin yolunda oldugunu soyledi tabi suan sadece kese gorunuyo icinde herhangi bisey yok haftaya sali kontrole gel suphede kalirsak bide vajinal bakariz dedi kesenin boyutu yapilan iki olcumde 4.52 mm ve 5.29 mm kac haftalik oluyo dedim 4 haftaliga tekabul ediyo dedi ama hesaplara gore 5 haftalik olmasi lazim dedim bunlara takilma hersey yolunda dedi bhcg artisini sordum iki gunde ikiye katlama diye bisey yok % 60artmasi yeterli dedi doktoru genel olarak begendim sevdim sakin insani sakinlestiren cok dikkatli dinleyen bilgili gozlerle bakan cokta tatli ve kibar bi bayan kanim isindi yani insallah onunla aylarca gorusmek nasip olur ... ilaclarinada oldugu gibi devam et hicbirini birak ma dedi.... simsiii ben yarin genede merkezede bi gitsemmi yoksa doktorumu arayip bilgilendirsem mi onu dusunuyorum gerci cok sik ultrasona girmekte iyi degil diye dusunuyorum en iyisi arayi bilgi vermek ve sabirla haftaya sali yi beklemek en dogrusu olacak
Hamile arkadaslar sizin kese muaynenizde keseniz kac mm idi bide vajinal mi bakildi karindan mi vajinal bakildiginda daha buyuk mu gorunuyo acaba aslinda ilk gebeligimdede hatirliyorum doktorum keseyi olcmemisti bile onun olcusu cokta onemli degil gormemiz yeterli demisti olcumlere bi sonraki kontrolde baslamisti bana bi akil verirsenin cok mutlu olurum hepinizi kocaman opuyorum
kalbimdesin unutma kalbimizdesin ve senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz hepinizi hepinizi cok cok opuyorum... bide arkadaslar ne yalan soyliyim gknlumden hep tek gebelik geciyodu cok sukurler olsun Allah gonlume gore verdi darisi insallah guzbahar ablama bebek-34 kardesime amayaa kardesime yeliz kardesime ve nurdanur kardesime ve bekleyen tum kardeslerimin basina insallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz
yok arkadaşım hiç kür uygulamadım ama bende polikistik over hastalığı var kalitesizde olsa çok yumurta üretiyoruz.son yıllara kadar olan tedavilerimde yumurta sayım 7 yi geçmezdi.:44:Rabbim bu yolda ömrünü vermiş biz kullarını evlatlar bağışlayarak mükafatlandırsın inşaALLAH
kuzum öğleden sonra transfere gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emii...
canım ALLAH C.C yar ver yardımcın olsun.bebişlerini 9 aylık olana kadar karnında büyütmeyi nasip etsin inşaALLAH
amayaa canım benim sağol.benim haberlerimin az sonrasıda var çarşamba günü netlik kazanacak herşey1.beta hcg 547
2.beta 921 doktor yükselme iyi diyordondurulmuşlarda ilk çıkan sonuç bazen abartı oluyormuş gerçek değeri yansıtmıyormuş:44:lekelenme devam ettiği için çarşamba günü tekrar bakalım dedi
nasıl oldun kuzum degerlerın artar lekelenmende kesılır inşallah senı çok merak edıyorum canmm hayırlı haberlerle dön inşallah
Canım arkadaşım seni çok seviyorum ve inanılmaz mutlu oldum. Allahım bugünkü test sonucunu da güzel eyler inşallah. sabırsızlıkla senden güzel haberin devamını bekliyorum.
Kocaman öpüyor ve tebrik ediyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaa bu hafta sonu nasıl geçti anlatamampazar günü kahverengi akıntı koyu kırmızıya döndü sonra aşırı sol kasığımda ağrı oldu sanki düşük yapıyor gibi (tecrübem çok)biranda zangır zangır titreme tuttu.ateşim 37,2 oldu donuyorum sürekli su ile elimi yüzümü yıkadım 2 saat sonra vücudum ısındı hala siyah,kahve ve kırmızı gibi üçlü kombinasyon halinde akıntım devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?