• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kuzummmmmmmmmmmm nasılsın bitanemmmm özlemişim seniiii :33::33: Bende buradaki haberleri okuyunca gaza gelip hemen bişeylere girişeyim istiyorum ama kendime bi yol buldum.ev arıyorum daha ferah geniş bi evim olsun istiyorum nasıl olsa kiralıkların hepsi benim :1::1::1: O benim kafamı oyalar.zaten çalışıyorum.akşamlarıda evle ilgilenirim.bebek fikrini ben baya bi erteledim.aralıkta yaptırdmıştım.temmuz ağustos eylül bkalım o zamanlarda istiyoruz tüp bebeği..merkez araştrıyorum.adam gibi bi yer ama..bakalım hayırlısı :54::54::54:

canım haticim şükür iyiyim bende seni özledim canımcım.

Valla bunlar hamile kaldıkça içim hopluyor kıs işimiz zor valla. Aman aman hamile kalsınlar nazar değmesinde :)

Evet kafayı bişeylere vermek lazım yoksa takılıp kalıyoruz psikoloji falan kalmıyor valla.Aslında çok ertelemesen mi ki ??? Her ay yumurtlama bile değişiyormuş. Ayrıca sende çikolata kisti vardı rahimle bir alakası yok ki kistin. Kist yumurtalıklarda sonuçta yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda...

Canım sen Ankaradasın senin imkanın çok birde benim yaptırdığım yerle konuş istersen tabi özelde yaptıracaksan gürgan klinikte yaptırmıştım ben. beni 2 sefer aradılar tekrar yapalım diye. Ama kendim deniyorum bakalım bende. İnşallah bu ay olurda gerek kalmaz.

Kuzummm hemen karamsar olma ben bahsetmistim 8 haftalikken kanama gecirdim hem de lekelenme felan degil baya kanama yataga kadar gecmisti ama cok sukur rabbime bebegim hala benimle bu tup bebekte sik rastlanabilen bir durum dedi bana doktor soyleki beyin ve rahim baglantili gidemiyomus bazrn bize embriyo disardan verildigi icin rahim bebegi tutmak icin kalinlasiyo tabiki ama beyin bebegi algilamazsa rahim cok kalinlasti diye kana komutu veriyomus boyle bisey doktor daha iyi anlatti tabi ben beceremedim :1: doktorunda soylemistir tatlim yat dinlen wc disi kalkma ev isi felan asla yapma kuzum progesteron takviyesi de verir sanirim doktorun daha iyi bilir tabiki kuzum rabbim evladini sana bagislasin insallah canim carsamba guzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım progestan iğne yaptırıyorum doktorum ikiizden teke düşüyor olabilir dedi yada embriyo implantasyonu gerçekleşiyordur dedi.bunu en iyi 3.testte anlarız üzülme dedi bakalım Rabbim cümlemizin yavrularını ana babalarına bağışlasın inşaALLAH:16::16::16:

canım benim iyi dileklerin için çok sağol :16::16:benim hiç bir tedavimde bu aşamalarda lekelenmem olmamıştı.6.haftayı devirdikten sonra başlardı 1-2 hafta sonra düşükle sonuçlanırdı oyüzden çok olumlu yaklaşamıyorum:53::53:

olsun canım yaa sen yinede güzel şeyler dile güzel olsun, Rabbim bebeklerini sana bu tedavinde nasip etmişse her türlü onlar seninle kalır içini ferah tut, Allah yardımcın olsun

canım ben sana bursadaki durumdan bahsedeyim sen de bu konuda rapor alabileceğin bir yer varsa ara sor istersen.... sen öncesinde tüp bebek denemesi yaptığın için ve yaşın da göz önüne alındığında rapor çıkarman sorun olmayacaktır ve de aşılama yapmayacaklardır diye biliyorum. gerçi inşallah rapora da tedaviye de gerek kalmaz ama bence bi araştır... zaten 1 ay gibi zamanlarda çıkıyor raporda biçok yerde, bursa da uzuyor sadece :)))) e sende 1 ay zaten kendin deneyeceksin. eğer aynı klinikte yapmayı düşünüyorsan, önce merkezi ara rapor geçerli mi öğren sonrasını da düşün, karar ver uygula... hayırlısı olsun canım senin için:54:

anladım canım burada tüp bebek ile ilgili hiçbir yer yok devlet hastanesi de yapmıyor benim ya izmir ya da ankaraya gidip araştırıp başvurmam lazım sanırım o da yine bana semeriyle seksene patlar dimi. yol parası vs. zaten izin sıkıntı :(((

Birde ben 1. denemedeki klinikte yaptırayım diyorum. oranın embriyoloğuna çok güveniyorum. Orası da özel olduğu için sanırım rapor kullanılamaz.

canım benim hepimiz için hayırlısı olsun. göbüşlerimiz dolsun. birde sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım progestan iğne yaptırıyorum doktorum ikiizden teke düşüyor olabilir dedi yada embriyo implantasyonu gerçekleşiyordur dedi.bunu en iyi 3.testte anlarız üzülme dedi bakalım Rabbim cümlemizin yavrularını ana babalarına bağışlasın inşaALLAH:16::16::16:

amin kuzum inşallah:nazar::nazar::nazar: kendine dikkat et allaha emanet olun canım

canım haticim şükür iyiyim bende seni özledim canımcım.

Valla bunlar hamile kaldıkça içim hopluyor kıs işimiz zor valla. Aman aman hamile kalsınlar nazar değmesinde :)

Evet kafayı bişeylere vermek lazım yoksa takılıp kalıyoruz psikoloji falan kalmıyor valla.Aslında çok ertelemesen mi ki ??? Her ay yumurtlama bile değişiyormuş. Ayrıca sende çikolata kisti vardı rahimle bir alakası yok ki kistin. Kist yumurtalıklarda sonuçta yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumda...

Canım sen Ankaradasın senin imkanın çok birde benim yaptırdığım yerle konuş istersen tabi özelde yaptıracaksan gürgan klinikte yaptırmıştım ben. beni 2 sefer aradılar tekrar yapalım diye. Ama kendim deniyorum bakalım bende. İnşallah bu ay olurda gerek kalmaz.

inşallah sen kendiliğinden hamile kalırsın ya..canım ben maddi manevi biraz bekletmek zorundayım.para olmadan taksitle olmuyo ya.bak tutmayınca hala onu ödüyorum ne kadar zor biliyomusun.en azından topluca veririm olamzsada onun borcunu ödicem diye ağlamam :1::1: bende kaan aydosu aradım ama ne mümkün aralık ayına randevu veriyor.böyle yoğun yerleri istemiyorum zaten işten izin alamıyorum bide böyle yerlerle uğraşamam.bide selen ben kist var diye zırlıyorum ama eşimde morfoloji düşük.artık tedaviyi eşimden yana kullancaz.yani önce eşimin spermlerinin adam gibi olması lazım.o yüzden çook çok iyi bi merkezde eşim üzerine odaklı bi tedavi ve tüp bebek araştırıyorum.genart+maya+gürgan bunları araştırcam daha varsa hepsini araştırcam.hayırlısı neyse o olsun artık :):1:

verdim melindacım.:34:test sonucum 921 çıktı ben 1000 leri geçmesi gerekir diye düşündüm (zaten kanamamda vardı açıkçası negatif olur diyede çok korkuyordum)doktorum normal dedi çarşamba günü testi tekrarlayalım dedi.şimdi çarşambanın stresi altındayım:30::30:
Canım içini ferah tut değerin maşallah yükselmiş çarşamba günü daha güzel haberler alicaz :16:
Canim benim Rabbim sizlerdende guzel guzel haberleri tez vakitte hayirlisiyla almayi nasip etsin insallah

Amin canım inşallah:16::16::16:

Kiz hamileymissin ya,Tatlim hayirli olsuuuun:)) cok sevindim.degerinde cok guzel.maasallah valla..darisi da basimiza.

inşallah sen kendiliğinden hamile kalırsın ya..canım ben maddi manevi biraz bekletmek zorundayım.para olmadan taksitle olmuyo ya.bak tutmayınca hala onu ödüyorum ne kadar zor biliyomusun.en azından topluca veririm olamzsada onun borcunu ödicem diye ağlamam :1::1: bende kaan aydosu aradım ama ne mümkün aralık ayına randevu veriyor.böyle yoğun yerleri istemiyorum zaten işten izin alamıyorum bide böyle yerlerle uğraşamam.bide selen ben kist var diye zırlıyorum ama eşimde morfoloji düşük.artık tedaviyi eşimden yana kullancaz.yani önce eşimin spermlerinin adam gibi olması lazım.o yüzden çook çok iyi bi merkezde eşim üzerine odaklı bi tedavi ve tüp bebek araştırıyorum.genart+maya+gürgan bunları araştırcam daha varsa hepsini araştırcam.hayırlısı neyse o olsun artık :):1:

haklısın canım ben sana tamamiyle hak veriyorum. bizim ilkinde birikmiş paramız vardı kredi falan çekmedim yaptırdım. Zaten şehir dışı olunca bayağı pahalıya mal oldu. ilaçlarla birlikte ama şimdi yaptırsam param yok ya kredi çekicem ya da bekleyeceğim. bende bekliyorum bakalım bu arada da kendim deniyorum napim. ben geç evlendiğim için daha bi sıkıntı tatlım.

Herkes de üstüme geliyor bebek yok mu diye sinir oluyorum artık. Hadi aileyi anladık ama iştekileri hiçsorma imalı bakışlar falan tüpbebek yaptırdığımda yediğim iğnelerden dolayı az bi kilo aldım o zaman göbek falan çıkmıştı hepsi soruyor sen hamilesin bizden saklıyorsun diye halbuki siz biliyorsunuz düştü yutkundum bişey diyemedim. Onalr hamilesin diye beni sıkıştırdıklarında ben düşük yapmıştım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Meraklı melahatler. Boş ver bunları da

Bence gürgan klinikle bir görüş ebriyologu tamer bey çok iyi biri kendini bebeği olmayanlara adamış bence... Ama fiyatını iyice öğren ve pazarlık yap bence ben pazarlık yapacağım bu sefer...

hahahhhhahaahah:1::1::1::1::1:iyi fikir:9::9::9: canım sen çok uğramıyorsun ben sürekli buralardayım:29::29:ben de seni özledim canım :29:

kız arada giriyorum okuyorumda bazen yazamıyorum bazende yazacak bişey bulamıyorum napimmm.

sonra maşallah sayfalar bir çoğalıyor oku dur anasını satayım. size yetişmek ne mümkün.

hem kendim deniyom söyle böyle diye yazayım mı? :1::1::1: kıs ayıpppp.:32::32:

Oooo selenim gelmiş hosgelmis özledik valla şekerim :16::16:

:54::54::54::54::54::54::54:

bende sizleri çok özledim tatlım. nasılsın herşeycikler yolundamı bebeğim :)

sizlerle yazışınca sevindirik oldum. gülerek falan yazıyorum. yanımdaki kız bu delimidir nedir diyor sanırsam.. bakışlarından onu anladım.

Kiz hamileymissin ya,Tatlim hayirli olsuuuun:)) cok sevindim.degerinde cok guzel.maasallah valla..darisi da basimiza.

canım benim :29:ALLAH C.C razı olsun şuan devam eden lekelenmelerim var o yüzden 3.testi yaptırmam gerekiyor çok sevinemedim yaaa:16::16::16:Rabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16:

kız arada giriyorum okuyorumda bazen yazamıyorum bazende yazacak bişey bulamıyorum napimmm.

sonra maşallah sayfalar bir çoğalıyor oku dur anasını satayım. size yetişmek ne mümkün.

hem kendim deniyom söyle böyle diye yazayım mı? :1::1::1: kıs ayıpppp.:32::32:

canım ben de işteyken öyleydim eve gelirdim o zaman hepimizin bol ve bülbül olduğu zamanlardı okumaya başlardım sonu gelmezdi:9:uykum gelirdi sızardım:9::9::9:ne ayıbı canııımmmm:54:

canım benim :29:ALLAH C.C razı olsun şuan devam eden lekelenmelerim var o yüzden 3.testi yaptırmam gerekiyor çok sevinemedim yaaa:16::16::16:Rabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16:

Canim,kendini kaptirmamak istegini anliyorum ama gene de degerlerin bence cok guzel,guzel de devam eder.daha once lekelenmen olmadi ama bebek de olamadi maalesef.simdiyse farkli,lekelenmen var insallah bebekler de gelecek.allah saglik versin sana,saglikli bebeciklerinde yolda:16:

Back