- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
OPU dan sonra olabilir lekelenmeler endişelenme tranferin ççok iyi geçer inşalah allah yardımcın olsun...Kizlar yarin aksam bnm transferim varya bu kapsülü vajinal kullanıyorum bugun kahverengi akintim oldu biraz bide estrofem içiyorum iki ilacda günde 3 tane ters bise yoktur umarim :18: tedirginim oldum
Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
AYYYYYYYYY İÇİM RAHATLADI SABAH YAZIYI GÖRÜNCE HİÇ BİŞİ DİYEMEMİŞTİM ŞİMDİ SEVİNDİM CANIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN...
bence ısrar et özeldeysen doktor esnek olabiliyolar iki tane koysunlar :) tabi tek de olsa çift de olsa tutunsun sana sıkı sıkıı öenmli olan bu :)35 yaşından küçük yaşım...ben doktoruma danışayım o zaman..sağol arkadaşım...ben 2 transfer yapılıyor zannediyordum, aslında 2 yapılsa hoşuma gider inankihayırlısı
YAAAAA ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNAŞAHHHHHH DEĞER BAYA YÜKSEK İKİZMİ YOKSA :) :) :)kızlar herkese iyi geceler.benim test günüm salı günüydü ama ben dayanamadım ve azönce yaptırdım.bugün transfer gününü saymazsak 10. günüm ve tesetin sonucu 424.08 yani hamileyiimmm.yarın tekrar yaptırıcam ama bu sonuç düşmez heralde değil mi?İNŞALLAH sizlerden de böyle sonuçlar okurum:)
BENİMDE BUGÜN 10 GÜNÜM GİDİCEKTİM AMA EŞİM GÖNDERMEDİ YA MERAKTAN ÖLÜCEM YARIN GİDERİM KENDİMDE DE O GÜCÜ BULAMIYORUM AMA GİDİCEM SANIRIM...