Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
arkadaşım inşallah hemilesindir bu gun kırmızılar geldi deyice inan çok üzülmüştüm ben ikikere yaşadım çünkü nasıl bir hayal kırıklığı şimdi gördüm yanlış alarm çokkkkkkkk sevindim eşim bile sordu bugün niye moralin bozuk diye çok mutlu oldum hatta ğözlerim doldu okurken işallah