- 11 Şubat 2012
- 810
- 13
35 yaşından küçüksen ilk üç deneme de bir tane, sonrasında iki tane diyor yasalararkadaşlar kaç tane embriyo transfer ediliyor ilk tüp bebek denemesinde?
bu arada opusu ve transferi olan tüm arkadaşların Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah... bol ve kaliteli yumoşlar olsun, sıkı sıkı tutunsunlar sizlereeeee....
ben bide nası hayal ediyorum biliyomusunuz, dünyadaki tüm kadınlar hamilelik sırasına giriyolar, önümde de bi sürü kadın var, kim hamile kalırsa sıra bana doğru geliyo... o yüzden ne kadar çok hamile o kadar sıra bana yaklaşıyohepiniz gebe kalın inşallah ki sıra bana gelsinnnn
bu arada opusu ve transferi olan tüm arkadaşların Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah... bol ve kaliteli yumoşlar olsun, sıkı sıkı tutunsunlar sizlereeeee....
ben bide nası hayal ediyorum biliyomusunuz, dünyadaki tüm kadınlar hamilelik sırasına giriyolar, önümde de bi sürü kadın var, kim hamile kalırsa sıra bana doğru geliyo... o yüzden ne kadar çok hamile o kadar sıra bana yaklaşıyohepiniz gebe kalın inşallah ki sıra bana gelsinnnn
cnm yaa ne diyecegimi bilemedim inss en kisa surede rabbim muradini versin cnm hayirlisi olsun cnm
üzüldüm canıminşaLLAH olumsuz bir belirti değildir.boş umut vermek istemem ama bazen böyle kan olsada gebelik devam edebiliyormuş.
canim bende be diyecegimi bilemedim Allahim güç versin ...
cnm arkadaşm üzme kendini dicem üzülmemek elde değil biliyorum ama üzülme nolurhakkında hayırlısı olsun bitanem
canım benim bende ne deyim bilmiyorum. inşallah bu son olur
sıranın ilk sıralarında ol inşallahhhhhhhhhhh
Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
kodalcım maşallah allah nazardan saklasınne güzel inş istediğin murada erersin arkadaşm keşke bende senin kadar yumurta verebilsem benim anca 2 tane oluyo şanslısın arkadaşm rabbim yüreğine göre versin inş benim doktorum şimdi bana b12 balık yağı hapı ve biesteron verdi yumurtalarım ggüçlensin diye sen ek takviye bişe yaptınmı yumurtaların için
Size yazdıktan sonra ilginçtir ki kesildi bi anda kağıt peçete gelmişti bi anda durdu ..hatta üstüne ehhh dedüm günlerdir korkuyla sacıma 1 şampuan yapıp cıkıodum girdim 3 şampuan yaptım ayaklarıma döktümde döktümm sıcak suları ... Sonra yine baktım bu sefer hiç birley yok...sonra progestan fitili attım az evel baktım çok az kahverengi lekelenme ve annem yanımda dur kızım dedi internette yazılarınları okuduk kanaması olup hamile olanları kadıncagız pazar pazar nöbetçi eczaneden kaset tipi test aldı yaptım ve silik çıktı....yarın sabah ilk idrarımla gene yapıcam ve kan testine gidicem...acaba testin yanlış çıkma ihtinali varmıdır??? Yada böle hani başlasa kanama devam etmezmiydi??? Yanlış alarm mı oldu ,yoksa rabbim beni sınıyor mu anlayamadım kızlarrrr siz ne diosunuzzzz
--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
Nurdanur............ 1
güzbahar............ 3
kodal82............. .1
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
sahra8482.......... 2
cayaz................ 1
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Allah hep bir yürekten okuduğumuz okumaya çalıştığımız dualarımızı kabul etsin inşallah eksiklerimizi noksanlıklarımızı affeylesin tamamlasın hepimize bu güzel ayetler sureler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sevgi ve dua ile :)))))))
35 yaşından küçüksen ilk üç deneme de bir tane, sonrasında iki tane diyor yasalar
ama merkezler biraz daha esnek davranabiliyor bu konuda. doktoruna ısrar edersen çift transfer yapabiliyor
merhaba bende varım;
ilk olarak eylül ayında tedavi sürecime başladım. Eşimde sperm azlığı olduğu için tüp bebek yapmamız önerildi. bu süreçte benimde normalden çok daha fazla yumurtam olduğu ortaya çıktı. 6 ekimde yumurta toplama işlemim gerçekleşti 39.adet yumurta toplandı, 27 tanesii döllendi 18 tanesi donduruldu. yumurta sayım çok olduğu ve için ekim de embriyo transferim yapılamadı.
kasımda ilk embriyo transfer denemem olacak. heyecanla regl olmayı bekliyorum. umarım ilk denememde tutar.
aranızda ilk denemesinde tutan varmı??? regl sonrası transfere kadar beni nasıl bir süreç bekliyor hiç bilmiyorum.
tek veya iki embriyomu koyucaklar bize sorarak karar verilen birşeymi bilginiz varmı?
allah isteyen herkeze bir an önce versin.
öncelikle hoşgeldin.maşaALLAH canım harika yumurta sayın var35 yaşın altında 1 embriyo,35 yaşın üzerinde ise kaç tane olacağına dr karar veriyor inşaALLAH ilk denemede tutar hayırlı sağlıklı alırsın yavrularını kucağına embriyo sayısıyla ilgili sağlık bakanlığı yasakladığı için yaş kriterine uyuluyor ama bazı arkadaşlar drla görüşünce inisiyatif kullanıyor diye paylaşımda bulunuyorlar ben bu engele hiç takılmadım (benim ilk denemem fersh lerle olmuştu 3 embriyo verilmişti 3üz hamile kalmıştım ama 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım ozaman 29 yaşındaydım)
ben bu konuyu bilmiyorum fersh ne demek?
3 kez denedim ama olmadı 4. içinde tam karar veremiyorum. Kendiliğinden olmasını bekliyorum hala, olmazsada herkesin çocuğu olmak zorunda değil diyorum, Rabbim bilir bizim için en güzelini, inşallah Allah dileyen herkese nasip eder.