2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim allahtan ümit kesilmez.hic üzme kendini,strese sokma.arkadasinda dedigi gibi bitkisel kürlerle yumurtalarini güclendirebilirsin.allah şifani versin.yeni doktorun umudun olsun.

Canim allahtan ümit kesilmez.hic üzme kendini,strese sokma.arkadasinda dedigi gibi bitkisel kürlerle yumurtalarini güclendirebilirsin.allah şifani versin.yeni doktorun umudun olsun.

Cok tesekkur ederim arkadaslar allah razi olsun, doktordan geldigim an sogan kaynattim sogan kürü ne basladim 15 gün devam edecem sonra hangi küre baslayayim arkadaslar kuru incirmi??amayaa canim o dedigin fshi degerlerinden bi haberim yurtdisindayim inanin buradakiler oyle degerleri soylemiyorlar bende anlamadim o dediklerinizi bilmiyorum bile düsün yani burda bi b..k bilmiyorlar

Son düzenleme:
Topragim yazdim yazdim gönderemedim :-( dedigin gibi kuluckadayiz.yelizin haberinden sonra baya endiseliyim acikcasi.cok da merak ediyorum.7.günümdeyim.rabbim hakkimizda hayirlisini ömürlüsünü nasip etsin ins.

canımya çokkkkkkkkk üzüldüm inan diycek bişi bulamadım

kelimeler kifayetsiz( cok uzuldummm rabbim cabucak atlatip yenisine baslama gucu versin

ınsan ne soyleyecegini bilemiyor elimizden gelen sadece dua etmek

allahtan umudunu kesme canim , sukur et senin icin hyrli olan buymus demek , cok sukur imkan var tup bbk yaptirabiliosn , insalhh bidaki sefere olucak bol bol dua et ama hyrlisini iste

canim arkadasim allah sabrini versin kendimi zor tutuyorum aglamamak icin.ins.bebegin kendiliginden gelsin canim.rabbim cok bekletmesin seni.sakin isyan etme rabbim bu yasadiklarinin mükafatini verecek elbet birgün.

canım seni çok iyi anlıyorum nasip buymus pes etmek yok diğer tedavine odaklan en iyi ilaç o çünkü

rabbim sen en iyisini bilirsin :26: Sabır diliyorum yeliz diyecek bişey yokki

canım benim yaaa:84::84::84::84::84::84: Ne diyim ki ben şimdiiiii ((((( rabbim yar ve yardımcın olsun canım

yazacak kelime bulamıyorumrabbim sabır versin arkadaşımyanında olup sana sarılmayı isterdim....bu da geçecek canım inan geçecek zaman herşeyin ilacı

[/color]

canim allah gönlüne ferahlik güç versin gecmis olsun senin ve eşinin cani sağolsun .....

ne yazacağımı bilemedim. Sinirlerim bozuldu. Içim titredi ümitle açmıştım forumu, yalan yok nefret ediyorum böyle haberlerden. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bol sabır versin arkadaşım.

allah yardımcın olsun allah kımsenn umutlarını soldurmasın denecek hıc bır sey yokk allah sabrını arttırsın

yelizzz cok uzuldum canim tuylerim diken diken oldu( kendini fazla uzme ne olur hersey insanlar icin, insalah yakinda hersey cok guzel olacak..

yelizcim cok uzuldum cnm ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss yeni tedavi icin hem maddi hem manevi guc versin cnm
:

yelizcim allah sabir versin inanki okuyunca cok üzüldüm ınsallah melegin kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmadan allahım gönlüne gore versin kuzum allaha emanet ol tatlım

kızlarr desteginiz çok teşşekür ederim inanın iyi dileklerinizi duymak o kadar güzel ki..hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız...
Bugün iyim kabulledim yanı....yarın doktorla konuşmaya gidicem illa yarında kan versın demış eşime 2,35 den değer yukselmez bılıyom ben yukseldıysede kımyasal oluyo galiba nebilimmm hayırlısı ......bıdaha nasıl başlıyacam bılmıyorum maddı olarak bıttık cunku allah yardımcımız olsun
öpüyorum hepinizi

Topragim yazdim yazdim gönderemedim :-( dedigin gibi kuluckadayiz.yelizin haberinden sonra baya endiseliyim acikcasi.cok da merak ediyorum.7.günümdeyim.rabbim hakkimizda hayirlisini ömürlüsünü nasip etsin ins.

canım benim endişelenme sakın rahat ol sonuçta ne yaşıyacaksak onu görüyoruz kaçınılmaz bişi bu...dilerim rabbimden senin sonucun iyi olucak iyi haberini duyduğumda kendimin olmuş gibi sevinicem dularım seninle

Tesekkür ederim canim.Allah razi olsun.ins.maddi ve manevi olarak toparlandigin anda melegin göbüsünde olsun canim.

canım endişelenme, insan kendinin doktoru, tesellicisi, aklını başka yöne çeviricisi.... canım çok merak edip kendini kasacaksan kan testi yaptır en azından bir değer görünür diye düşünüyorum ama düşük olur, buna da endişelenmemen ve bunu bilerek yaptırman gerekir diye düşünüyorum. ama dediğim gibi öncelikle değerin düşük, hatta çok düşük çıkacağını bilerek gitmen lazım.....

canım ben sana yazayım bana gelen çayları ve kullanım şekillerini...

1- regl bitiminden en az 2 gün sonra soğan kürü yapılacak. soğan kürü normal yemeklik soğan kullanılacak, mor veya beyaz olmayacak sarı yada açık kahverengi kabuğu olan soğanlarda, bir orta boy soğanı kaynayan KLORSUZ suya 4 veya 6 ya bölerek atıyorsun kapağı kapalı olarak 5 dk kaynatıyorsun sonra kapağı kapalı olarak ılıklaşana kadar bekletiyorsun sonra süzüyorsun ve içiyorsun; günde 2 kere ve 15 gün boyunca....
2-bana aslan pençesi çayını poşet çay olarak göndermişler, aktarlarda otunu bulabilirsin, umarım yurtdışında da vardır...bendeki poşet çay olduğundan 1 bardak sıcak suya poşeti atıp 6 dk bekletecek ve ılık olarak günde 2 tane içmem söylenmiş. 15 gün boyunca....
3-soğan kürü tekrardan....
4-aslan pençesi kürü tekrardan...
5- civan perçemi çayı gönderilmiş günde 2 kez 15 gün boyunca...
6-1.adımdan itibaren üzüm çekirdeği yağı var 250 gr lık, 1 yemek kaşığı aç karnına içilecek yağ bitene kadar devam edilecek....

ve her kürün başına özellikle tek kür uygulanması, bir kür uygulanırken takviye herhangi bir uygulamaya gidilmemesi ve öncelikle hekim kontrollerinin yapılması hatırlatılmış. ben de hatırlatmak istiyorum elbette, bunlar benim değerlerime istinaden gönderildi. kocam için de keçiboynuzu kürü uygulayabileceği söylendi.

yelizcim bence doktorun geç tutunma ihtimalini göz önünde bulundurmak istiyor olabilir, bu topikte olmasada diğer dopiklerde 5 küsurlarla başlayıp bebeğini kucağına alanlar olduğunu okudum. sakın yanlış anlama, yanlış yönlendirmek istemem, boş yere umutlandırmak hele hiç istemem.... değerin 0 değil.... bu sebeple nedir ne değildir diye kontrol etmek istemiştir doktorun... maddi yük de manevisi kadar ağır malesef ki..... Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

canımm hakkında hayırlısı olsun ama bence sen kendını her duruma hazırla..
benım de değerim 23 küsürlerdeydi maleseff 2.testim de değerim düştü kimyasal oldu yani.
fakat amayaa nın dediği gibi değeri sonradan yükselen de oluyor

aynen öyle canım benim, bence doktor ya sıfırlandığını yani düştüğünü görmek istiyor yada çıkıyorsa onu görmek istiyor... kontrol yaniiiii

Canim insallah bulabilirim bu dedigin cay lari bu dediklerini uygulayacam insallah baktim hala kötü yumurtaliklarim yumurta donosyonunu yaptiririm artik allahim insallah ona geitrmez cünkü suan 33 yasindayim yas ilerliyor sanslar düşüyor

bende mart ayında 33 yaşında olcam. yumurta donasyonu çok ciddi ve zor bir karar olmalı, çünkü senin dna nı taşımayacak bir çocuğun olacak... islamiyete de çok uygun olduğunu zannetmiyorum tatlım... iyi düşün... iinşallah o noktaya gelmezsiniz; Rabbim yar ve yardımcın olsun

dediğiniz gibi işte değeri 0 görmek lazım bitti demek için kimyasal olunca ne oluyo ya düşürmek için ilaç mı veriyolar ki
hayırlısı bakalım yarın ne dicekler ....offf offff ne zormuş bu işler alahımmmm

Sana yazdigim alintili mesajlari gönderemiyorum :-( test günümü bekleyecegim canim.bu sefer idrar testi de yapmayacagim.alnimiza ne yazildiysa onu yasayacagiz.Rabbim hepimize hayirli yazilar yazsin.amin.

Sana yazdigim alintili mesajlari gönderemiyorum :-( test günümü bekleyecegim canim.bu sefer idrar testi de yapmayacagim.alnimiza ne yazildiysa onu yasayacagiz.Rabbim hepimize hayirli yazilar yazsin.amin.

enteresan, teknoloji aramıza girmeye çalışıyor demek ki :))) aldırma sen ona böyle yazsan da alıntıladın sayarım ben

hayırlısı şekerim, o vakit çok takılmıycan düşünmiycen.....

canım Allahtan ümit kesilmez ama senın değerin birazcık fazla düşük hayırlısı be arkadaşım üzülme lütfen..
yoo bana ılaç falan vermedı doktor zaten 2. testi yaptıktan sonra kı gun adet oldum.biraz sancılı oldu ama bı sıkıntı yok suan

Arkadaşım canim benim aslan pençesi eczanelerde satiliyo ismi fraunmantel tea .civan percemide schafgarbenkraut adı bunuda pazarlarda bio satan aktarlar var oradan alabilirsin ben aldım canm sadece uzumcekirdegi yağı bulamadım acaba o ne ise yariyo Insallah bulursun Allah hepimizin gönlüne gore versin

ne guzel dualar etmisisn amayacim canim herkesee, bu iyi dileklerin dularin donup dolasip seni bulsun emiiiiiiiiiii evet salgam suyu da tamam kursellesme sayesinde, sira mart danasinda:)))

nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....

iyiyim canım sağolgeriye doğru sayım başladıartık düşünün halimi

hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa

ben de merak edip baktım açtığı bir topikten dolayı banlanmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…