Bugun doktora gittim 5. Tüp bebek tedavimde negatif olunca doktorun aciklamasi şöyleydi::yumurta rezerviniz az dedi yumurtalarin kaliteside iyi degil dedi tavsiyem paranizi bosa gitmesin dedi ,son kez baska hastahaneye yonlendirecem sizi dedi gobekten bakilacak eger o hastahane bu doktora umut verirse devam et derse devam edecek yoksa hersey biter diyor cok kötüyum bu durumda olupta hamile kalan varmi allahim sen büyüksün yarrabbim(((
Cnm bence kadinda yumurta erkektede sperm oldugu surece olmaz diye bisey yok bence dr hemen kestirip atiyorlar allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm inss gidecegin dr simdiki dr gibi konusmaz cnm biraz bitkisel destek uygulasan yumi kaliteni yukseltecek ondan sonra yeni texaviye baslasan cnm inss hakkinda hayirlisi sun cnm
canım benim tek tedavim oldu onda da 3 yumurta toplanabildi sadece ve bunun 2si döllenebildi, orta kalitedeydiler, yani iyi değildiler... ben devlet hastanesinden rapor çıkarmaya uğraşıyorum bi yandan, bi yandan da bitkisel kürler kullanacağım. saraçoğluna ulaştım, onun gönderdiği talimatlar ve kürler var, onları yapacağım. senin fsh ve amh kaçtı tatlımmm????
bir de ben burda ilk tedavi öncesi biriyle konuşmuştum. doktorlar ona tüp bebek tedavisi dahi uygulayamayacaklarını söylemişler, fsh ı çok yüksekmiş. ama o aldırmamış, bitkisel kürler kullanmış, hamile kalmadan önceki ay fshı 14 müş... ve dediğim gibi doğal yoldan hamile kalmış.... Rabbim nasip etmişse, zamanı gelmişse sen hoplasan zıplasan yuvarlansan da olur canım benim; aynı şekilde de nasip değilse Rabbim bize anne olmayı nasip etmemişse ve de bu bizim sınavımızsa elimizden sadece dua etmek gelir, zamanı gelmeden başımıza gelmez canımmmm
Canim allahtan ümit kesilmez.hic üzme kendini,strese sokma.arkadasinda dedigi gibi bitkisel kürlerle yumurtalarini güclendirebilirsin.allah şifani versin.yeni doktorun umudun olsun.
canımya çokkkkkkkkk üzüldüm inan diycek bişi bulamadım
kelimeler kifayetsiz( cok uzuldummm rabbim cabucak atlatip yenisine baslama gucu versin
ınsan ne soyleyecegini bilemiyor elimizden gelen sadece dua etmek
allahtan umudunu kesme canim , sukur et senin icin hyrli olan buymus demek , cok sukur imkan var tup bbk yaptirabiliosn , insalhh bidaki sefere olucak bol bol dua et ama hyrlisini iste
canim arkadasim allah sabrini versin kendimi zor tutuyorum aglamamak icin.ins.bebegin kendiliginden gelsin canim.rabbim cok bekletmesin seni.sakin isyan etme rabbim bu yasadiklarinin mükafatini verecek elbet birgün.
canım seni çok iyi anlıyorum nasip buymus pes etmek yok diğer tedavine odaklan en iyi ilaç o çünkü
rabbim sen en iyisini bilirsin :26: Sabır diliyorum yeliz diyecek bişey yokki
canım benim yaaa:84::84::84::84::84::84: Ne diyim ki ben şimdiiiii((((( rabbim yar ve yardımcın olsun canım
yazacak kelime bulamıyorumrabbim sabır versin arkadaşım yanında olup sana sarılmayı isterdim....bu da geçecek canım inan geçecek zaman herşeyin ilacı
[/color]
konuşacak sözüüüm yokkk... O kadar hevesle açmıştım ki oysa... Rabbim büyük bize düşen sadece tevekkül etmekkkk... Canım benim, canım kardeşim seni sımsıkı kucaklıyorum.... Ne olur sabırrrr..
canim allah gönlüne ferahlik güç versin gecmis olsun senin ve eşinin cani sağolsun .....
ne yazacağımı bilemedim. Sinirlerim bozuldu. Içim titredi ümitle açmıştım forumu, yalan yok nefret ediyorum böyle haberlerden. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bol sabır versin arkadaşım.
allah yardımcın olsun allah kımsenn umutlarını soldurmasın denecek hıc bır sey yokk allah sabrını arttırsın
yelizzz cok uzuldum canim tuylerim diken diken oldu( kendini fazla uzme ne olur hersey insanlar icin, insalah yakinda hersey cok guzel olacak..
yelizcim cok uzuldum cnm ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss yeni tedavi icin hem maddi hem manevi guc versin cnm
:
yelizcim allah sabir versin inanki okuyunca cok üzüldüm ınsallah melegin kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmadan allahım gönlüne gore versin kuzum allaha emanet ol tatlım
yeliz, canım bugün biraz da olsa daha iyi olduğunu umuyorum... şimdi öğrendim ben de çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, çabucak atlatıp yeniden mücadele etme gücü versin. Sen güçlü bir kadınsın, bunu da atlatacaksın biliyorum.
Topragim yazdim yazdim gönderemedim :-( dedigin gibi kuluckadayiz.yelizin haberinden sonra baya endiseliyim acikcasi.cok da merak ediyorum.7.günümdeyim.rabbim hakkimizda hayirlisini ömürlüsünü nasip etsin ins.
canım benim endişelenme sakın rahat ol sonuçta ne yaşıyacaksak onu görüyoruz kaçınılmaz bişi bu...dilerim rabbimden senin sonucun iyi olucak iyi haberini duyduğumda kendimin olmuş gibi sevinicem dularım seninle
Topragim yazdim yazdim gönderemedim :-( dedigin gibi kuluckadayiz.yelizin haberinden sonra baya endiseliyim acikcasi.cok da merak ediyorum.7.günümdeyim.rabbim hakkimizda hayirlisini ömürlüsünü nasip etsin ins.
Cok tesekkur ederim arkadaslar allah razi olsun, doktordan geldigim an sogan kaynattim sogan kürü ne basladim 15 gün devam edecem sonra hangi küre baslayayim arkadaslar kuru incirmi??amayaa canim o dedigin fshi degerlerinden bi haberim yurtdisindayim inanin buradakiler oyle degerleri soylemiyorlar bende anlamadim o dediklerinizi bilmiyorum bile düsün yani burda bi b..k bilmiyorlar
yelizcim bence doktorun geç tutunma ihtimalini göz önünde bulundurmak istiyor olabilir, bu topikte olmasada diğer dopiklerde 5 küsurlarla başlayıp bebeğini kucağına alanlar olduğunu okudum. sakın yanlış anlama, yanlış yönlendirmek istemem, boş yere umutlandırmak hele hiç istemem.... değerin 0 değil.... bu sebeple nedir ne değildir diye kontrol etmek istemiştir doktorun... maddi yük de manevisi kadar ağır malesef ki..... Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallahkızlarr desteginiz çok teşşekür ederim inanın iyi dileklerinizi duymak o kadar güzel ki..hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız...
Bugün iyim kabulledim yanı....yarın doktorla konuşmaya gidicem illa yarında kan versın demış eşime 2,35 den değer yukselmez bılıyom ben yukseldıysede kımyasal oluyo galiba nebilimmm hayırlısı ......bıdaha nasıl başlıyacam bılmıyorum maddı olarak bıttık cunku allah yardımcımız olsun
öpüyorum hepinizi
canımm hakkında hayırlısı olsun ama bence sen kendını her duruma hazırla..
benım de değerim 23 küsürlerdeydi maleseff 2.testim de değerim düştü kimyasal oldu yani.
fakat amayaa nın dediği gibi değeri sonradan yükselen de oluyor
canım endişelenme, insan kendinin doktoru, tesellicisi, aklını başka yöne çeviricisi.... canım çok merak edip kendini kasacaksan kan testi yaptır en azından bir değer görünür diye düşünüyorum ama düşük olur, buna da endişelenmemen ve bunu bilerek yaptırman gerekir diye düşünüyorum. ama dediğim gibi öncelikle değerin düşük, hatta çok düşük çıkacağını bilerek gitmen lazım.....
canım ben sana yazayım bana gelen çayları ve kullanım şekillerini...
1- regl bitiminden en az 2 gün sonra soğan kürü yapılacak. soğan kürü normal yemeklik soğan kullanılacak, mor veya beyaz olmayacak sarı yada açık kahverengi kabuğu olan soğanlarda, bir orta boy soğanı kaynayan KLORSUZ suya 4 veya 6 ya bölerek atıyorsun kapağı kapalı olarak 5 dk kaynatıyorsun sonra kapağı kapalı olarak ılıklaşana kadar bekletiyorsun sonra süzüyorsun ve içiyorsun; günde 2 kere ve 15 gün boyunca....
2-bana aslan pençesi çayını poşet çay olarak göndermişler, aktarlarda otunu bulabilirsin, umarım yurtdışında da vardır...bendeki poşet çay olduğundan 1 bardak sıcak suya poşeti atıp 6 dk bekletecek ve ılık olarak günde 2 tane içmem söylenmiş. 15 gün boyunca....
3-soğan kürü tekrardan....
4-aslan pençesi kürü tekrardan...
5- civan perçemi çayı gönderilmiş günde 2 kez 15 gün boyunca...
6-1.adımdan itibaren üzüm çekirdeği yağı var 250 gr lık, 1 yemek kaşığı aç karnına içilecek yağ bitene kadar devam edilecek....
ve her kürün başına özellikle tek kür uygulanması, bir kür uygulanırken takviye herhangi bir uygulamaya gidilmemesi ve öncelikle hekim kontrollerinin yapılması hatırlatılmış. ben de hatırlatmak istiyorum elbette, bunlar benim değerlerime istinaden gönderildi. kocam için de keçiboynuzu kürü uygulayabileceği söylendi.
aynen öyle canım benim, bence doktor ya sıfırlandığını yani düştüğünü görmek istiyor yada çıkıyorsa onu görmek istiyor... kontrol yaniiiii
Canim insallah bulabilirim bu dedigin cay lari bu dediklerini uygulayacam insallah baktim hala kötü yumurtaliklarim yumurta donosyonunu yaptiririm artik allahim insallah ona geitrmez cünkü suan 33 yasindayim yas ilerliyor sanslar düşüyor
yelizcim bence doktorun geç tutunma ihtimalini göz önünde bulundurmak istiyor olabilir, bu topikte olmasada diğer dopiklerde 5 küsurlarla başlayıp bebeğini kucağına alanlar olduğunu okudum. sakın yanlış anlama, yanlış yönlendirmek istemem, boş yere umutlandırmak hele hiç istemem.... değerin 0 değil.... bu sebeple nedir ne değildir diye kontrol etmek istemiştir doktorun... maddi yük de manevisi kadar ağır malesef ki..... Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
canımm hakkında hayırlısı olsun ama bence sen kendını her duruma hazırla..
benım de değerim 23 küsürlerdeydi maleseff 2.testim de değerim düştü kimyasal oldu yani.
fakat amayaa nın dediği gibi değeri sonradan yükselen de oluyor
Sana yazdigim alintili mesajlari gönderemiyorum :-( test günümü bekleyecegim canim.bu sefer idrar testi de yapmayacagim.alnimiza ne yazildiysa onu yasayacagiz.Rabbim hepimize hayirli yazilar yazsin.amin.
dediğiniz gibi işte değeri 0 görmek lazım bitti demek için kimyasal olunca ne oluyo ya düşürmek için ilaç mı veriyolar ki
hayırlısı bakalım yarın ne dicekler ....offf offff ne zormuş bu işler alahımmmm
Canim insallah bulabilirim bu dedigin cay lari bu dediklerini uygulayacam insallah baktim hala kötü yumurtaliklarim yumurta donosyonunu yaptiririm artik allahim insallah ona geitrmez cünkü suan 33 yasindayim yas ilerliyor sanslar düşüyor
tünaydın canlar,,,,
bugün içim bi tuhaf...
yeliz, canım Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallahhh.... haberlerini bekliyoruz tatlım....
güzbahar, canım mutlu mutlu yılların olsun, yeni yaşında gebelik haberini alasın, bir sonraki yaşına karnı burnunda giresin inşallahhhhhh
ssofya, canım hakkatten erkek yılı oldu galiba, yada bizim topik erkek bebek topiği olarak yoluna devam edecek zannımca... Rabbim sağlıkla kucağına aldığını da göstersin....
çileklimonatanın cinsiyetler belli olmadı mı ki acep? merak ediyorum onu da.....
nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....
monica, neşe sizler neler yapıyosunuz bu ara, nası geçiyor günleriniz.....
hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa
selencim canım benim, inşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalır ve sonuna kadar sağlıkla gidersin, sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii....
unbelivable tatlımmmm, şalgam konusunu da hallettiğine göre sıra bebişteeeeepek güldürdünüz beni, Rabbim de sizleri güldürsün emiii.....
binnua, nazarboncuk, kodal,mira... diğer tüm gebişlerimiz Allahıma emanetsiniz, hepinizi seviyor, özlüyor, dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun, bebeklik dönemlerinde uyku gaz problemi çekmesin, sizleri uykusuz bırakmasınlar, ergenliklerini kolay atlatsın uç noktalarda olmasınlar ömrü billah....
nihan, kalbimdesin sizler nasılsınız kızlar, topiğimizin kuluçka dönemini geçiren, gebişliğe en yakın en taze anne adayları.....
hatinin nicki pasif olmuş, noldu acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?