2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım yaaa:44: ne testiymiş bu böyle :44:diğer hamile olan diğer kızlar böyle pahalı testlerden hiç bahstmemiştiyaptırmak zorundamısın acaba bazen çok gereksiz kafa karıştırıcı testlerde istiyorlar :44::44::44:

canım doktorun bu kadar rahat kestirip atmasına üzüldüm.bencede yumurta kalitesini artıran alternatif tıp yada buna benzer kullanabileceğin seçeneklerin varsa kullan sonra tüpe başla belli mi?olur doğal takviye sayesinde kendiliğinden de hamile kalabilirsin.Rabbim işini rast getirsin yar ve yardımcın olsun tatlım

canım tekrar geçmiş olsun.teslimiyet bu olsa gerek veren de ALLAH C.C alanda ALLAH C.C biz sadece bize üzülüyoruz yada seviniyoruz sabredip hayata kaldığımız yerden devam edeceğiz.inşaALLAH senin yavrular çok bekletmeden gelecek tatlım sen kendine biraz zaman ver bir kapıyı kapatan ALLAH bin kapı açar.maddi ve manevi olarak tekrar toparlanıp yola tam gaz devam edeceksin inşaALLAH(aynı zamanda bu sözlerim kendime cumartesi gününün provası belkide)

tatlım hiç bilmiyorum eşimde konuşmuş 4 milyara biter bu iş demiş hiç paran gücün varmı diyen yok valla yaradanıma emanetler benim öyle bir durumum yok yaptıramam nerden bulayım 4 milyarı allah aşkınaa kurban olduğum mevlam bana bağışlasın onları sağlıkla rabbim gücümün yetemeyeceğini biliyor yaptırmam büyük ihtimallee ikiz bebeklere genelde daha çok yapıyorlarmış bu testti

testin adı ne canım baktın mı kağıttan

canım benim biraz canını sıkacağım ama ve tamammen kendi şahsi düşüncelerimi yazıyorum;
üçüz hamileyim kendi profum beni riskli çoğul gebelik profuna gönderdi 9.haftada doktorum bu bebeklerden 2sinde sorun var 12.haftaya kadar takip edelim sorunlu bebekleri sonlandıralım şoktayım çok basit kalbine bir iğne batırıp ilaç veriyorlarmış olup bitiyormuş 12.haftaya kadar ağla zırla dualar ettim eşimle kavga halindeyiz ben kabul etmiyorum Rabbim ne verdiyse kabülüm..neyse geldik 12.haftaya (profum bu arada 9.haftada cinsiyetlerini söyledi 2 erkek 1 kız )tekrar baktı erkeklerden birinde kistik higroma var onu sonlandıralım karnında ölür ya sen ölürsün yada bebekler 2.erkekdeki ense kalınlığı hala çok yüksek bebeği sonlandırırken bunun içinde amniyosentez yapalım dedi.ben hiç birini kabul etmedim prof bize 10 gün izin verdi düşünün gelin ben ne kadar istemesemde diğer bebeklerin iyiliği için ve başka doktorlardan aldığımız görüş üzerine rediksiyon denilen işlem yapıldı.sonuç 20 haftalıkken rahimin emeceği söylenen bebeğin suyu geldi sonra ölü bebeğin kendisi hastanede yatmaya başladım eşi beni zehirledi komaya girdim komadan çıkabilmem için diğer bebeklerimi suni sancıyla doğurdum ve elimde kocaman 0 var...amniyosentez sonucuda 2.erkekte bir şey yok olarak çıktı zaten doğduklarında hiçbir kusurları yoktu.bazen karar vermek gerekir ikili ve üçlü testlerin zeka ve down sendromu için yapıldığını biliyorum.Rabbim uçurumun ucunda bırakmasın testlerde ters giden birşey olursa yavrulardan vaz geçmek nebiliyim yaşadım ve soru işaretleri beni bırakmıyor çok uzun oldu okuyan arkadaşlar sürçü lisan ettiysem afola

cnm benim yasadiklarin cok zor seyler inss allah bidaha yasatmasin ins allah kimseyi evladiyla sinamasin inss

canim ya ne zor gunler yasamissin Allah kimseye yasatmasin seninde yuzunu guldursun o gunleri unuttursun saglikli bebislerle insallahh

insallah hicbiseycik yoktur bebislerinde sagliklidirlar canim..ama testlerin adini sanini ogrenip iyice bir arastirip baska doktorlarada danismakta fayda var canim benim...

aminio dna tesleri miş birisi adam taksit taksit söylüyor daha eve gelmedi delircem yaaaa umrunda değil sanki ense kalınlıkları gayet iyi maşallah dedi ama tetbir amaçlı yaalm diyor şu kocam olacak sorumsuz eve bir gelşrse arıycam dr tekrar offf dünden bu tarafa beynım suland resmen bana veren onları yaradan nasıl olurlarsa olsunlar asla ne aldrırım ne de başka bir şey yaptırırım rabbim ne olur sağlık sorunu yaşamasınlarrr dualarım onlarlaa

Canım eğer gerçekten aldırmak gibibir niyyetin yoksa o testlerin hiç birisini yaptırma. Boşuna para tuzağı hepsi. Sende ikiz gebelik. Bu durumda kalbimdesinin de yazdığı gibi biri sağlıklı, diğeri her hangi bir hastalıklı bile olsa ikisinide tehlikeye atmış olursun. En önemli bulgulardan birisi ense kalınlığı. O da iyi diyorsun. Dr.un tam olarak ne yapmak istiyor orasını anlamadım. Bebeği sonlandırmak için bahanemi, yoksa paranızı fazlamı görmüş?

Cnm bu senin testtinden de dr bizden istedi sana özel msj atmaya çalştım atamadım özelden bana ulaşırsan sevinirim sormak istedigim şeyler var sana

cnm şimdi dr konuştum hani öyle para yiyen bir dr degil benim 3 yaşında kızım var onuda bu dr yaptıı ben arayınca bana beni arayacagını biliyordum dedi yapmayalım testleri senin kafana takıldıgın biliyorum tedbir amaçlı dedi zaten yatırmıycaktım bebeklerimi verene kurban olurum benn kıyamam onlara ama nazarboncugunun yaptgı testi istedi bakalım olursa onu yaptrcam inş

canmm allah bıdaha göstermesin o günleri hayatım allah kımseyı dogum yapıpda kucagı boş çevırmesın o acıyı bende yasadm bnm sütümde geldı dunyam yıkldı bılıyorm nedemek oldugnu allah sabrımızı arrtısın emeklermız boşa çıkmasın arkadasm

sumeyye sen ne durumdasın hatırladm senı nıcknden sende hatırladnmı bnı eskı topgden

Hamile olan arkadaslar acaba 10 ve 12. Test gunlerinizde sonuclariniz nasildi ozellikle ikizlere hamile olanlata sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…